Pletene novogodišnje igračke

Anonim

Pletene novogodišnje igračke

Danas pletene novogodišnje igračke - novootvoreni trend dizajna i ručno izrađene. Počnimo s činjenicom da je pletene novogodišnje igračke je vrsta mekih novogodišnjih igračaka, koji se postupno raspoređuju kao ukrasa novogodišnje interijere. Sa stajališta konzervativaca, mekih i pletenih igračaka na božićnim stablima izgledaju smiješno - novogodišnje igračke prestaju se razlikovati od običnih mekanih igračaka male veličine, a nakon takve tendencije, ukras novogodišnje stabla će biti jednostavno za objesiti obične igračke na božićnom drvcu. Da, a drvo će gledati barem čudno - poput vješalice za igračke. Međutim, ne tako jednostavno. Stvarne novogodišnje meke i pletene igračke moraju biti svečani i svijetli, s briljantnim ili pjenušavim atributima, ukrašenim perlicama, rinestonama ili šljokicama.

Pletene novogodišnje igračke

Pletene novogodišnje igračke, kao i druge meke novogodišnje igračke, mogu se izraditi kao u obliku tradicionalnih novogodišnjih heroja - anđela, pahuljica, snjegovića i u obliku životinja, ptica, kuća, vlakova, simbola godine. Posebnu vrstu mekih igračaka, i pletene i tkanine, dobivanjem popularnosti danas - tilde igračke. Karakteristične značajke ovih igračaka su dio oblika, minimalizma u dizajnu lica: male oči, nedostatak usta, nos je samo malo određeni. Tilde igračke su definitivno nerazmjerni, ali unatoč tome, oni imaju neku vrstu melankolične privlačnosti, uzrokuju simpatije i lutanje. Najčešće, tilde igračke se drži na pletenje iglice, jer je poput toga pletene na žbice platna, koji ima potrebnu mekoću, usklađujući se stilom takvih igračaka. Možete kupiti pređu za kukičanje ili igle ove vrste igračaka (briljantne, Nove godine) u online trgovini "Lelka".

Pletene novogodišnje igračke

Osim govore, moguće je proizvesti slatke pletene novogodišnje igračke s kukom. Platno povezano s kukičanom se dobiva prilično gusta, čuva oblik, tako da možete čak i plesti kukičane igračke. Prikladne mušne nijanse Kirov pređa Posebno dobra pređa zove "pahuljica", pogledajte web stranicu Lelke.

Članak o toj temi: Utilitarna igla: Rugs to čine sami za dom od starih stvari

Naravno, pletene igračke su ukrašene čipkom i kuglicama i drugim šivaćim priključcima. Originalne igračke mogu se dobiti kombiniranjem materijala različitih tekstura: pletena platna, koža, drvene elemente, organzu, baršuna, polietilenski film i druge komponente u različitim kombinacijama.

Pletene novogodišnje igračke

Plećeno platno može biti i osnova i glavna komponenta dekorata prilikom stvaranja tematskih božićnih panela, pripravaka za unutarnje uređenje. Na primjer, to će organski gledati pleteni blagi mjesec s anđeoskim anđelom koji je spavao na njemu.

Također može ići i samo vunene niti ili akril Raznobojan pređa - kao dodatak glavne novogodišnje pletene igračke.

Pletene novogodišnje igračke često odražavaju nacionalni okus svojih autora. Oni se mogu napraviti u obliku tradicionalnih europskih čarapa ili čizama pod darovima, ili u obliku japanskih novogodišnjih kuglica - Temari, koji su u njihovoj povijesnoj domovini objavljeni. Temari je vrlo složen u izvedbi, ali ako postoji želja da se objesi na novogodišnju stablu pletene loptice, onda se mogu zamijeniti sa stancy loptice povezane s kukom.

Pletene novogodišnje igračke

Čitaj više