Izrada kućanskih predmeta iz kutije za sok

Anonim

Svi smo više puta čuli za obradu staklenih boca, novina, koji se okreću nakon obrade u gnojivo za vrt. A što se može učiniti s praznom kutijom ispod soka? Bit ćete iznenađeni, ali osim toga kako baciti takav okvir u kantu za smeće, može se koristiti kao oblik svijeće, hranilice, kasete - ovaj popis može se nastaviti beskonačno ako uključite fantaziju.

Izrada kućanskih predmeta iz kutije za sok

U nastavku predstavljamo nekoliko primjera kreativnog pristupa korištenju praznog okvira ispod soka. Prije uporabe ne zaboravite isprati i osušiti. Sve što trebate je kutija soka, škare i traku.

Izrada kućanskih predmeta iz kutije za sok

Dakle, zamislite takvu situaciju, nedavno ste stekli državu izvan grada, i jedva tražili u tražilici kuća kuća cijena za njih, ali zašto ne biste počeli s prekrasnim vrtom? I pomoći će nam u ovoj kutiji za sjeme za sjeme. Da biste to učinili, dovoljno je smanjiti praznu kutiju na pola, zajedno ili širine - to ovisi o tome koje biljke planirate koristiti. Na temelju rupa za uklanjanje viška vode, dodan je tlo, sjeme se zasađeno i spremno!

Izrada kućanskih predmeta iz kutije za sok

Kutija za fotografije, trupce ili diskove. Pokušajte koristiti ručno izrađeni papir za to, stavljajući plahte blizu jedni drugima.

Izrada kućanskih predmeta iz kutije za sok

Oblik svijeće. Izrežite vrh kutije ispod soka, kako biste osigurali najbolji premaz, poklopac iz unutarnjeg sloja vazeline. Nakon toga ispunite rastaljenog voska u obliku i stavite fitilj u njega, držeći ga s suprotne strane. Možete pokušati ispuniti vosak slojevima različitih boja, dodajte suho cvijeće, aromatična ulja u nju.

Izrada kućanskih predmeta iz kutije za sok

Vješalice. Rastopiti masnoće i dodati hranu u nju. Neka krmi suši, a zatim ga stavite u ošišanu kutiju ispod soka i objesite s vanjskog prozora ili na balkon.

Članak o toj temi: Restauracija Djeda Mraza Učinite to sami

Skladištenje kuhinjskog otpada za kompost. Izrežite kutiju na takav način da se ništa ne smeta da u njega stavi otpad hrane. Kako bi se spriječilo pojavu insekata i neugodnog mirisa, možete povući tkaninu na vrhu.

Stvaranje ledenih blokova. Da bi pića ohlađena, možete napraviti posebne ledene blokove. Da biste to učinili, temeljito oprali kutije moraju biti napunjene vodom i stavite u hladnjak. Čim se formira led, samo će samo uzeti u obzir opseg.

Još uvijek postoji mnogo načina za recikliranje i obradu takvih okvira, s kojima možemo smanjiti količinu otpada.

Čitaj više