Pramac tkiva

Anonim

Draga naše igle, sljedeći majstorski razred je posvećen vama. Online magazin "Rukovanje i kreativni" već je rekao i pokazao kako napraviti razne ukrase vlastitim rukama: za odjeću, za kosu itd. Danas bih želio govoriti o zasebnim detaljima bilo kojeg uređenja - o uvalama. Lukovi i lukovi bili su uvijek bili u modi, danas se mogu vidjeti svugdje: na odjeći, na vrećima, na cipelama, kao guma ili kose. Klove: svila, saten, baršun, veliki i mali - širok raspon prodaje. Nudimo jednostavnu i slatku zdjelu tkiva vlastitim rukama.

Pramac tkiva

Pramac tkiva

Potrebni materijali i alati:

  • mali segment tkanine;
  • Materijal za oblaganje;
  • Odgovarajuće teme;
  • mašina za šivanje;
  • željezo;
  • škare;
  • Igle (nevidljivi);
  • Olovkom i ravnalo.

Početak rada

Rad je vrlo jednostavan, neće potrajati mnogo vremena. Predložak ne može učiniti, jer Morat ćete izrezati samo nekoliko kvadrata iz tkanine. Razmislite unaprijed koje će veličine biti luk tkanine izrađenih vlastitim rukama. Sada izrezati iz tkanine dva identična kvadrata i jedna ravna traka i jedan kvadrat, isti u veličini kao i dva prethodna, samo iz obloge tkanine.

Pramac tkiva

Rad s materijalom

Stavite tkivo obloge između dva komada tkanine i odletite.

Pramac tkiva

Zatim stavite gornje tkanine za lice tako da je sluznica na vrhu. Sada svi zajedno hodaju s strojnom linijom. Počnite od centra i prođite kroz cijeli perimetar vanjskog ruba. Ostavite malu udaljenost između početka i kraja linije. To je potrebno kako bi se tada ispali tkanina na prednjoj strani.

Pramac tkiva

Pramac tkiva

Pramac tkiva

Završi

Prije uvijanja tkanine pažljivo izrežite kutove, ne previše blizu linije. Sada možete ispasti. Izgradite preostali prostor i ponovno skrenite.

Članak na temu: Topiaria iz Foamyrana: Master klasa s fotografijama i videozapisima

Pramac tkiva

Pramac tkiva

Pramac tkiva

Clek za luk

Preostala traka tkanine posljednja je detalj pramca tkiva. Uzmite ga i preklopite na pola, gurnite oko perimetra za isto načelo da ga onda isključite.

Pramac tkiva

Pramac tkiva

Sada ga omotajte oko bere pravokutnika kako biste dobili luk. Tako ćete označiti traženi promjer prstena. Sljedeće i pojačajte, učinite teške.

Pramac tkiva

Sada navoj tkaninu u ringu i stavite ga u središte. Bow spreman!

Pramac tkiva

Ako vam se svidio majstor klase, onda ostavite nekoliko zahvalnih linija autoru članka u komentarima. Najjednostavnije "hvala" će dati autoru želju da nas zadovoljimo s novim člancima.

Potaknite autora!

Čitaj više