Kako napraviti sudoper zub?

Anonim

Lijepo uređena kupka - iznimno je važna i potrebna. Uostalom, gdje, kao ne ovdje, mora biti sve što je moguće lijepi i uredni. U kupaonici se većina ljudi opušta, odmara, ne u pjeni užitka i topline. Danas ćemo govoriti o samoj kupki, već o njegovoj važnoj komponenti. I biti točniji, onda o umivaonici. Bilo je to vrijeme kada je bio samo element za pranje ruku. Prema modernim trendovima za popravak, ovaj element kupaonice je napravljen da se izvršava vrlo izvrsno, lijepa i promišljena.

Kako napraviti sudoper zub?

Shema kauča za umivaonik.

Na primjer, to je vrlo rijetko treba zadovoljiti umivaonik, bez takozvanog tuma.

Samo o njoj sljedeće i raspravljat će se. Rečeno će se ne samo o sebi samo o njoj, nego i sa svojim vlastitim rukama.

Rezač ispod umivaonika: dizajn i vrste

Za početak, potrebno je shvatiti što je kabinet za škole? Ako govorimo jednostavne riječi, ovo je vrsta dizajna, oponašajući kabinet. Prije svega, potrebno je kako bi se izvršila čisto estetska funkcija. Ona pokriva koljeno umivaonika, koji ne izgleda jako loše, ali ne privlačno. Druga svrha takvog zgodnog je organizirati neki prostor ispod sudopera, kako bi se tako da se sve koristi kao racionalno, razumno i promišljenije. Police se mogu postaviti u ovaj ormar, koji je vrlo kompaktan može se preklopiti, na primjer, razne kemijske, proizvode za čišćenje ili pločama kućanstva. Svaka hostesa će pronaći korištenje ovog prostora.

Što se tiče vrsta školjaka, može se razlikovati sljedeće: faktura je pravokutna, preklapanje je pravokutan i uskrtljiva. Općenito, svi su svi. Možete čak reći da su to samo varijacije, a ne pogledi. Stoga će se proizvodnja shema dobiti sveukupno.

Članak o temi: Vrste sofa

To se događa da je kupnja gotovih proizvoda u trgovini nemoguće napraviti iz bilo koje druge razloge. Stoga će upute doći do spašavanja, koja će potaknuti kako napraviti ormar ispod sudopera vlastitim rukama. Vrlo je jednostavno. Štoviše, to se može učiniti gotovo svaki, čak i ako prije nije bilo popravka. Za proizvodnju štandova za umivaonik će biti potrebni sljedeći materijali i alati:

Kako napraviti sudoper zub?

Shema kauča s umivaonikom.

  • Ploče, šesna ploča i željeznica;
  • Metalne nadstrešnice za vrata;
  • čekić;
  • pila;
  • kliješta;
  • nokti;
  • vijci;
  • odvijač;
  • Boje, voda odbijanja.

Dobivanje ormarića vlastitim rukama

Kako napraviti sudoper zub?

Shema kauča ispod umivaonika s vlastitim rukama.

Prethodno treba učiniti sva potrebna mjerenja. Ne postoji ništa komplicirano ovdje jer će se kabinet sastojati od tabletopa, 2 bočne zidove i 2 vrata.

Nakon mjerenja možete početi rezanje vlastitim dijelovima za tubu pomoću pile od potrebnih komponenti iz iverice. Vrlo je važno napraviti potrebne prostore i rupe, na primjer za cijevi. U tablici ispod kraja, poseban otvor sudopera je izrezan.

Sada se ploče trebaju slikati u željenu boju (ako ne postoji katalizirani dio odozgo). U pravilu, neke lagane nijanse odabire se za kupku. Također je potrebno pokriti iverice s oblogom odbijanja vode, budući da će se kupaonica morati nositi s vodom koja može pokvariti radnu ploču. Opcionalno, za ovaj dio kauča, možete koristiti trajniji i skupi materijal. Ali ovo je stvar okusa i prilika.

Zatim je položen takozvani okvir ispod umivaonika s vlastitim rukama. Prvo, stol se stavlja na dno. Potrebno je da je netko privremeno podržao, jer još uvijek nije fiksno. U ovom trenutku, bočni zidovi su pričvršćeni na stol. Zapravo, oni će obaviti potporu cijeloj strukturi, pa bi se njihova visina trebala savršeno uklopiti.

Članak na temu: Kako napraviti desktop svjetiljku učiniti sami?

Od listova iverice, police su napravljene na kraju šperploča. Zatim idite na montažu vrata. Oni su vezani uz specijalne nadstrešnice. Veličina vrata također bi trebala biti što je moguće najviše.

Dakle, ormar ispod umivaonika je predstavljen vlastitim rukama. Kako se ispostavilo, ne postoji ništa komplicirano ili teško. I to možete učiniti lako i učiniti sami. Sretno u nastojanjima! I neka to učini kako bi napravio lijep i originalni potez.

Čitaj više