Septička Yunulos Astra: Karakteristike i negativne recenzije

Anonim

Septička Yunulos Astra: Karakteristike i negativne recenzije

Najčešće, centralizirano zbrinjavanje vode je odsutan u područjima seoskih kuća, tako da vlasnici moraju izgraditi lokalni kanalizacijski sustav. U novije vrijeme, takav je problem riješen samo uz pomoć Cesspoola ili domaće septičke.

Danas vlasnici kućanstva mogu kupiti gotove stanice za čišćenje koje se mogu instalirati samo. Jedan od popularnih modela je septička Yunulos Astra, koju je razvila ruska tvrtka SBM Grupa. Uređaj savršeno čisti odvode i tijekom rada ne zahtijeva ljudsku intervenciju. Oni koji razmišljaju o stjecanju takve postaje potiču se da se upoznaju s načelima svog rada i povratne informacije o potrošačima.

Karakteristike sepce Yunulos Astra

Stanice za čišćenje ASTRA su među najučinkovitijim i najmodernijim LOS-om. Konstruktivno septički predstavlja jedan spremnik unutar kojeg se nalaze četiri odjeljka.

Oprema opreme Junulos Astra je proizvedena od tlaka tla otpornih i kemijskih reakcija ekološki prihvatljivog polipropilena. Njegovi zidovi imaju debljinu dva centimetra, što omogućuje instaliranjem ne betonske baze. Osim toga, kućište je opremljeno rigidno rebrima, a zidovi su zavareni jedinstvenom tehnologijom. Zbog toga dizajn ima visoku mehaničku čvrstoću.

Princip operacije septičke astre

Četiri pregrada zagušenja međusobno su međusobno povezani preljevom ili erlima u kojima se zračni čistkom Dionice su pijane.

  1. Septička Yunulos Astra: Karakteristike i negativne recenzije

    Prije svega, svi odvodi kanalizacijskih cijevi padaju u prijemnik ili prvi odjeljak. Ovdje se mase braniju, čvrste čestice padaju u sediment, voda osvjetljava.

  2. U drugom odjeljku ili aerotanu, odvodi se obrađuju aerobnim bakterijama. Tijekom rada uređaj nije dužan napuniti bakterije, budući da se u njenom sadržaju razmnožavaju. Proizvođači junulila koriste se u septiku na povremenu aeraciju, uz pomoć kojih nitrati padaju zajedno s odvodima.
  3. U trećem odjeljku ili sekundarnom kaputu, ili čestice su podijeljene na svježe i stare. Stari Il po težini je teži, tako da se smiri i ide na dno individualnog prijemnika. Light svježi prinos šalje sustav natrag u drugi odjeljak.
  4. Četvrti odjeljak ili samp čiste vode konačno čisti vodu i prikazuje ga. Ako spojite crpku u ovom odjeljku, voda se može prikazati na pravom mjestu.

Prednosti i nedostatci

Sustavi za čišćenje ASTRA mogu se upravljati u svim klimatskim uvjetima. Stanice imati veliki broj prednosti , među kojima možete dodijeliti:

  1. Septička Yunulos Astra: Karakteristike i negativne recenzije

    Kvaliteta čišćenja koja doseže 98%.

  2. Jednostavna instalacija i održavanje opreme.
  3. Kompaktnost veličine. Što vam omogućuje da istaknete septicitet da biste instalirali malo područje.
  4. Snaga slučaja modela. Debeli zidovi opreme mogu izdržati veliko opterećenje i pružiti LOS do dobre toplinske izolacije.
  5. Stabilnost tijela na koroziju i ultraljubičasto. Osim toga, stanica je opremljena dekorativnom dijelom temeljenom na tlom koji ne pokvari izgled stranice.
  6. Veliki raspon modela, među kojima možete odabrati određeno područje i broj najprikladnijih korisnika.

Uz sve njegove prednosti, Junulos modeli imaju nekoliko nedostataka:

  • Septičke su opremljene kompresorom, stoga ovisne o energiji;
  • LOS dizajn je prilično složen, što čini vjerojatnost njegovog neuspjeha mnogo veća od vjerojatnosti kvara jednostavnog sustava za čišćenje;
  • U usporedbi s konvencionalnim septičkim postajama ASTRA koštaju prilično skupo;
  • Sustavi s biološkom čišćenjem zahtijevaju stalno djelovanje, stoga ne prikladne za kuće s privremenim vlasnicima smještaja.

Trebalo bi biti poznato da LOS Astra nakon isključivanja električne energije počinje raditi kao obični septički pramen. To jest, njegov se rad ne zaustavlja, ali se kvaliteta pročišćavanja otpada smanjuje.

Raspon modela sepykov Yunulos Astra

Septička Yunulos Astra: Karakteristike i negativne recenzije

ASTRA postaje imaju mnogo modela različita izvedba i propusnost , Izvedba sustava odabire se na temelju broja ljudi koji će ga stalno koristiti. Da biste to učinili, dovoljno je samo gledati indeks digitalne opreme, što ukazuje na to kako se izračunava broj korisnika ovog modela.

Najpopularniji modeli septičke su Los Astra-3 i ASTRA-5, namijenjeni servisiranju obitelji od tri i pet osoba.

Sustavi za čišćenje iz ASTRA-15 do ASTRA-40 su instalirani za kuće za nekoliko obitelji ili gdje trebate služiti nekoliko zgrada (ljetna kuhinja, kupka, kuća).

Modeli stanice Uzhnlos od 50 do 150 mogu služiti malim hotelima, vikendicama, restoranima, dječjim kampovima itd.

Odabir modela za vašu obitelj, morate doći iz brojeva potrošača. Uostalom, veći je spremnik i performanse septičke, više troškova energije.

Recenzije septičke Astre (Junulos)

Na internetu Interneta o sustavu Cleavering Astra, korisnici odlaze uglavnom pozitivne povratne informacije , Postoje praktički nema negativnih pregleda o ovoj postaji, što ukazuje na njegov učinkovit i kvalitetan rad.

Prije smo koristili Cesspool, od kojih, naravno, razbijaju. A miris je bio s septičkim i bez septike. Odlučili smo i instalirali Yunulos Astra-5. Prva služba smo učinili stručnjake. Spirao sam iza njih, pitao sam nešto i sada radim sve. Stanica je već treća godina, nema mirisa, sve je u redu.

Victor, Kaluga Regija

Septička Yunulos Astra: Karakteristike i negativne recenzije

Živimo u Tomsk regiji, pa smo se bojali da će u zimskim mrazama, odljev prodrijeti. Potrebno je zagrijati, naravno, ali je još bilo zastrašujuće. Kao rezultat toga, nakon brojnih konzultacija, riješili su problem uz pomoć grijaćeg kabela, koji je položen u kanalizaciju. To Podržava konstantnu temperaturu I bez mraza su zastrašujuće. Dodatna potrošnja, naravno, jest, ali Sibirci će me razumjeti, jer su naši mrazni glavni problem.

Gennady, poz. Basandayka

U srpnju prošle godine kupili su ASTRA-3. Instalirali sam sustav, jer je upute za to prilično pristupačne. Morao sam malo zuriti, ali sve se ispostavilo. Sustav radi tiho, voda je stvarno čista. Iz kuće je došlo do neugodnog mirisa koji je došao iz Cesspoola. Bio je jedini minus - Spaljeni kompresor , Ali to je zbog skoka napona. Svi su zamijenjeni pod jamstvom, tako da kanalizacija radi, sve je u redu. Svatko tko voli udobnost u čestim kući, preporučujem da sustav za čišćenje kanalizacije.

Victor, Ekaterinburg

Pišem negativnu povratnu informaciju o septičkoj Astri, jer "Prijateljstvo" naša obitelj ne radi s njim. Nakon čitanja o ovom sustavu čišćenja dobrih pregleda, odlučio sam se staviti isto. ali Kromete za čišćenje kvalitete Budući da IL ne formira u dovoljnim količinama. Ispada da je potrebno da je tijekom rada (barem u početku), omjer fekalnog i sapun protoka bio 5: 1. Imamo sapunicu mnogo više. I što učiniti? Ne možemo oprati i nositi?

Olga, tver

Članak o toj temi: Arch od suhozida između kuhinje i dnevnog boravka

Čitaj više