Šal "ples lišće": shema i opis glavnog razreda

Anonim

Jeste li se ikada zapitali kako lijepa dodatna oprema može nadopuniti gotove slike? To posebno vrijedi za razne kartice. Stoga preporučujemo da povežete šal "ples lišće", shema i opis uključuje uporabu i žbice, i kuku. Opcionalno, možete ukrasiti proizvod s perlicama.

Šal

Šal

Šal

Prednosti chali tkanine "ostavlja ples" (ili prevedeno "ples lišće"): plemenit i prilično jednostavan za dizajn uzorak, veličina i oblik pletenih stvari ovise samo o vašoj želji. Mijenjanjem ruba, šal može imati polukružni ili šiljasti oblik.

Oznake za rad

Šal

№1:

Šal

№2:

Šal

Broj 3:

Šal

№4:

Šal

Mi ćemo trebati:

  • kuka;
  • nit (bolji tanji, ali možete koristiti vunenu ili mohair, angoru) - tri od 25 grama mreže;
  • Broj govora ovisi o gustoći parenja - više gušća, to je veći broj žbica - unutar tri i pol-četiri i pol mm;
  • Igle ili markeri.

Postavite "vrpcu"

Da biste stvorili glatki rubni šal, skup zglob je napravljen na poseban način, nazvan set "vrpca". Pogledajte mini master klasu ovog skupa.

Uzmite debljinu pletenje pomoćne niti. Bolje je ako je u boji svjetliju od glavnog. Napravite kukičanje od tri petlje.

Šal

Glavna radna nit za prodrijeti u tri petlje: 1. Uklonite preostale dvije lica. Tako napravite 14 redaka.

Šal

Rotirajte rad, postići više sedam petlji iz proširenog ruba dobivene trake.

Šal

Uklonite pomoćnu navoj i za iglu. Kao rezultat toga, bit će 13 petlji na žbicama. Pomiješajte sredinu rada po klinu ili marker, tj. Prosječnu petlju i 3 početne i konačne petlje stalno leže na licu (nekolicinu viskoznu), stvarajući rubove proizvoda, preostale petlje čine uzorak.

Članak o temi: DIY za novu godinu božićnog drvca vlastitim rukama - ideje

Idite u opis

Tri prva i tri posljednje petlje reda uvijek se izgovaraju. Srednja petlja označena je PIN / oznakom. Izvodimo: Kroz - uključeni, petlje - prema crtežu - u čak i redovima.

3 ruba prodrijeti u prednji dio, zatim, prema prvom dijagramu između broja broj jedan i dva, srednja petlja (oznaka na dijagramu - u obliku crne krilice), i opet da prodire u uzorak, kao U shemi u ogledalu refleksiju između strelica ispod brojeva jedan i dva. Ponovno pokrenite prema shemi - još jednom 20 redaka.

Za obavljanje dvadeset prvog reda u refleksiju zrcala, prodrijeti u ikonu "arrogo": na početku, kao u lice pletenje, uklonite jednu petlju, dva zajedno s licem i rasteći ga kroz uklonjenu petlju:

Šal

Po drugi put, ulazak u iglice s dna, za čekanje 3 petlje zajedno lica:

Šal

Šal

Ispada simetrične epidemije. Također donirajte u dvadeset sedmog reda. Prvi otvori listovi će izaći.

Šal

Zatim svaki redak: rub, između strelica 1 i 2 - 1 vrijeme, između strelica 2 i 3 (rapport) ponavlja 2 puta između strelica 3 i 4 - 1 vrijeme, srednje petlje i obrnutim redoslijedom - između strelice 4 i 3 - 1 vrijeme, između strelica 3 i 2 ponavlja 2 puta, između strelica 2 i 1 - 1 vrijeme, rub.

Da ne bi ponovno izračunali petlje, možete slijediti crtež pletenja. Izrada dvostruke ocjene za desnu i lijevu polovicu šal (35., 41., 49., 55. reda).

Šal

Druga shema u procesu rada mora biti napisana dva puta. S drugom shemom napretka, izvješće između strelica 2 i 3 ponavlja 4 puta. Nakon ispunjavanja treće sheme između lišća, "točka će rasti".

Šal

Raprt između strelica 2 i 3 četvrti sheme ponavljaju sedam puta. Kao rezultat toga, dolazi do prilično graniči:

Šal

Zatvorite petlju na sljedeći način. U gornjem dijelu četvrte sheme, znakovi u obliku lukova s ​​brojevima koji označavaju broj šarki koje trebaju pokupiti kukičanje se ispisuju. Na početku i na kraju reda potrebno je provjeriti 3 (a ne 2) šarke ruba zajedno.

Članak o temi: Butterfly iz vrpci radi sami za dječaka u stilu Kanzashi

Stavite potreban broj petlji na kuku:

Šal

Stretch nit kroz ove petlje, na kuku će ispasti 2 petlje:

Šal

Protegnite konac kroz njih (bit će kolona bez Nakida) i vezati 7-8 zračnih petlji.

Šal

Ponovite ove radnje do završetka serije, pričvrstite i izrežite nit, ostavljajući segment od desetak cm.

Video na temu

Čitaj više