Šal "Holden": shema i opis s fotografijama i videom za rad s pletenje iglice

Anonim

Šal "Holden", povezan s fantazijske pređe bojenje bojenje - to je najvažnije što će lako postati klasični objekt ljestve garderobe: topla, udobna i istovremeno praktična i elegantna. Ovo je dobar dar onima koji žele izraziti ljubav i brigu. Monofonski model može biti ukrašen perli. Danas ćemo vam reći kako stvoriti šal "Holden", shema i opis su priključeni na dublje proučavanje teme.

Šal

Šal

Korištene tehnike pletenja

Za izvođenje šalova, "holden" treba pletati igle na ribolovnoj liniji br. 4 i 1-2 pređe pređe 300-400 m / 100 g (ovisi o gustoći pletene weba), također je potrebna dinamička igla. Dimenzije gotovog modela - 137x64 cm. Gustoća produkta: osamnaest petlji u širini i trideset redova u dužini čine kvadrat deset do smanjenja.

"Holden" - trokutasti šal, trčeći od sredine duge strane dolje. Glavni dio se vrši s vrućicom, postupno zamjenjujući na otvorenom crtežu i završnom pico.

Obrada videozapisa 2 petlje s nagibom:

Skup šarki otvorenih petlji:

Zatvaranje Pico Loops:

Shema pletenja:

Legenda: osobe - lica, OZN - najavljeno, 2 VM. Osobe. prot. - Dva zajedno istezanje lica, 2 VM. Osobe - dva zajedno lica.

Opis Posla

Skup otvorenih petlji biranje 3 petlje na pletenje iglice. Prorezati 6 redova kuhanih viskoznih. Nakon boravka, nemojte implementirati rad, zadržati lice prema sebi. Rotirajte pletenje u smjeru kazaljke na satu na 900. Kuhajte i prodrijeti iz rubnih petlji ruba tkanine od tri petlje. Okrenite pletenje od 900 u smjeru kazaljke na satu, pokupili i prodirali u prednji dio seta ruba. Na govor od 9 petlji. Rotirajte rad i pokrenite pletenje. Pokrenite pletenje slijedi shemu. Vezati krug 2 puta, jednom za povezivanje sheme od početka do šestog reda. Štoviše, na njemu se čitaju neparni redovi, kao i obično, na desno lijevo, čak i naprotiv. Na shematskoj lici prikazana je samo polovica trokuta.

Članak o toj temi: Spaljivanje na stablu: skice i crteži prirode za početnike i djecu

Niti jedan rub 3 petlje na početku i na kraju reda ni srednji petlja u shemi nisu navedeni. Potrebno je na ovaj način plesti: prvi (rub) prve 3 petlje svakog reda, a zatim kljucati broj, kao što je naznačeno u shemi, iza njega je srednja petlja, a zatim opet red kao u dijagramu i ponovno tri rubove. Kada mijenjate temperaturu na otvorenom parenja, rapport treba ponoviti tri puta, a zatim izvodi dodatke, imajte na umu da će svaki put tkanina biti u potpunosti vezan za jedan odnos. Završetak pletenja: Uroniti dva reda kotlova, sve petlje u oba redaka trebaju biti lica. Zatvori petlje Pico. Izrežite nit, sakrijte rep. Blok šal.

Glavni razred za one koji ne znaju čitati shemu:

Šal

Ako nešto ne razumije, na kraju članka se nudi videozapis, gdje se jasno objašnjava.

Video na temu

Čitaj više