Kako samostalno ukloniti plastična vrata s petlji

Anonim

Zamislite situaciju: Vaša nova stjecanja, vaš ponos je plastična vrata - zaustavio se zatvaranje. Nakon instalacije zaposlenika tvrtke, postoje neke sumnje u ispravnost instalacije. Dizajn je bio zatvoren s nekim izobličenjem, dvorac je slomljen ili zatvoren samo ako se primjena primjenjuje. Što učiniti? Opet izazvati iste "radnike"? Ne, morate učiniti jednom i savjesti.

Kako samostalno ukloniti plastična vrata s petlji

Kako ukloniti vrata?

U procesu popravka, možda ćete morati ukloniti tkaninu s petljama i kako to učiniti? Recimo sada! Početi malu teoriju.

Opći uređaj

Materijal koji se koristi za proizvodnju vrata je polivinil klorid. Plastika je nezamjenjiv materijal u smislu otpornosti na vodu. Vlaga prijeti vanjskim i unutarnjim vratima. Uz vanjska vrata je jasno, to je izravan kontakt s vlagom atmosferskog zraka i kondenzat unutarnjeg isparavanja.

Kako samostalno ukloniti plastična vrata s petlji

Unutarnja vrata suočavaju se s osobito vlažnim uvjetima u kuhinjama i kupaonicama. Naravno, plastika je samo premaz, čelične ploče su pričvršćene unutar dizajna. Osim samog platna, komplet uključuje neželjni okvir vrata. (Fotografije) Da bi vrata obavljala funkcionalne zahtjeve, potrebno je imati poseban tip dijelova u dizajnu vrata.

Petlje.

Ulazne plastične strukture su prilično ozbiljne, jer imaju višekomornu strukturu i zaštitu od hakiranja. U tom smislu, s drugim značajkama uređaja ove vrste, posebne šarke koriste se za povezivanje weba s kutijom. Ovo je glavni dio priključaka, glavni detalj plastičnog dizajna vrata. Petlja je podijeljena u:

  • uklonjivi;
  • ne može se ukloniti;
  • struganje;
  • kartica;
  • Nevidljiv.

Ime samog vijka, zajedno s nadzemnim i primijenjenim, govori o metodi pričvršćivanja petlje na vrata.

Kako samostalno ukloniti plastična vrata s petlji

Petografije za plastična vrata izrađene su od posebno izdržljivih materijala, na temelju Teflona. Osim toga, petlje nose teret s vrata, moraju osigurati lagana vrata i čvrsto pričvršćivanje platna u kutiju.

Članak o temi: Zamjena presvlake na ulaznim vratima u apartmanu

Sama petlja se sastoji od tri dijela:

  • Detaljno pričvršćivanje do vrata, s metalnom karticom;
  • detalj okvira s ugrađenim igle;
  • Udaljeni rukav, prenosi opterećenje s vrata na kutiju.

Zamišljen dizajn strukture omogućuje održavanje petlje bez mnogo truda. Periodično mazivo od kugličnih ležajeva uključenih u dizajn petlje, produžite život ove vrste priključaka. No, unatoč pouzdanosti dizajna i snage materijala koji se koriste za proizvodnju petlji, postoje slučajevi štete na proizvodu. Razgradnja je uglavnom zbog tvorničkog braka.

Kako samostalno ukloniti plastična vrata s petlji

Dvorci i zasuni

Prema GOST 5089-2003, brave moraju obavljati funkciju zaključavanja vrata i imaju potrebna sigurnosna svojstva. Zasučici su dizajnirani kako bi se otvorila vrata u zatvorenom položaju.

Mnoge greške plastičnih vrata povezani su s slomom ili brakom fitinga. Pribor plastičnih vrata su raspoređeni tako da se u mnogim slučajevima, problemi zatvaranja, priključci podešavaju bez uklanjanja vrata s petlji. Općenito, postoji mnogo uzroka kvara, na primjer, pečat je istrošen, a s čvrsto zatvorenim vratima nalazi se nacrt. Slomili su bravu, ne drže ručku.

Kako samostalno ukloniti plastična vrata s petlji

Kada je postojala potreba za postupkom, zamijeniti petlju ili druge dodatke, što zahtijeva obavezno uklanjanje weba s petlji, potrebno je utvrditi koja se vrsta proizvoda koristi za ovaj dizajn.

Uklonite s petlji.

Glavni zahtjev pri radu s plastičnim vratima, oprez je u rukovanju priborom, posebno s šarkama. Uz grubu cirkulaciju, razgradnja je moguće.

Kako samostalno ukloniti plastična vrata s petlji

Alati su najčeričniji:

  • Odvijači - križ i ravno;
  • set heksagona;
  • Passite ili sidelest;
  • Dobochnik;
  • Montirati.

Kako samostalno ukloniti plastična vrata s petlji

Proces se događa ovako:

  1. Uklonite plastične vrata balkona s petlji. Petlje mogu biti i dva i tri.
  2. Ako se petlje ukloni, tada je postupak podizanja platna s djelomičnim vratima za nekoliko centimetara, bilo koju polugu.
  3. Petlje s dekorativnim elementima mogu se ukloniti samo odvrnutim vijak koji se nalazi na vrhu petlje.
  4. Ako petlje imaju podešavanje vijaka, onda kada se uklanjaju morate odvrnuti ih.
  5. Ipak, petlje uređaja za plastične vrata imaju razlike od petlji za drvena vrata.
  6. Prvo što treba učiniti je otvoriti mehanizam petlje, koji je zaštićen ukrasnim elementima. Najčešće se kape koriste kao zaštita.
  7. Pokrijte vrata (bez okretanja ručke), s zatvorenim vratima, nemoguće je ukloniti web.
  8. Vrhunski istureni PIN, ovo je aksijalni cilindar, mora se izliti. Kliješta ili rang povuku cilindar.
  9. Nagnite vrata sebi, povucite ga iza vrha i ručke. Podižemo vrata kako bismo oslobodili pin donje petlje.

Članak o temi: topli kat u drvenoj kući: vrste i aparati za zemlje, električni grijani zrak, privatna kuća

Kako samostalno ukloniti plastična vrata s petlji

Konačno, uklanjanje donjeg cilindra i ponovno podiže vrata, uklonite iz petlje. Proces je detaljno prikazan na videozapisu.

Čitaj više