Vrata su bliže vlastitim rukama: Kako napraviti i instalirati?

Anonim

Vrata bliže je vrlo korisna u svakodnevnoj stvari. Ako ga instalirate, koristite vrata u stanu ili kući će biti mnogo ugodnije. Čak i ako u žurbi nije bilo zatvoreno tiho, pažljivo, takav dizajn će dovršiti operaciju za vas, i neće biti iritantnog pamuka. Bliže na vratima vlastitim rukama i instalirati je dovoljno jednostavno, ako pokažete miris.

Vrata su bliže vlastitim rukama: Kako napraviti i instalirati?

Dizajn vrata bliže.

Najlakša verzija bliže

Za proizvodnju ne trebate toliko mnogo materijala. Prije samostalnog početka kako bi se približili, potrebno je obratiti pozornost na njegovu težinu. Za proizvodnju najjednostavnijeg dizajna, roba će biti potrebna.

Što je masivnije, najteže vrata u veličini, više težine treba biti bliže. Oni koji prvi čine za vrata s vlastitim rukama željenu stvar u svakodnevnom životu, obično vam savjetuje da pokušate odrediti težinu tereta iskusnim. Određena formula, kako izračunati masu tereta, br.

Vrata su bliže vlastitim rukama: Kako napraviti i instalirati?

Mogućnosti za ugradnju približava vrata.

Za najjednostavniju verziju bliže, potrebno je kabel ili uže. Dakle, da se može pomaknuti gore i dolje, za vrata trebate još jedan element - kotač. Teret je pričvršćen na kraj užeta ili kabela. On će povući platno. No, pojavljuje se još jedno pitanje: što učiniti da platna vrata i zid nisu ozlijeđeni, jer će se teret boriti za njih i ova akcija neće pozitivno utjecati na njihov izgled?

Da ne proizvode, uzmite segment plastične cijevi, opterećenje se nalazi u njemu i pričvrstite na kabel ili uže, pričvršćuju strukturu na platno - i bliže je spreman.

Bliže na temelju dizanja automobilskih vrata

Ako su se vrata razbili u auto, ne žurite da ga izbacite. Da bi takav mehanizam napravio žičara s 3 ili 5 automobila. Oni su ojačani na tkanini na takav način da se zatvarač nalazi između osi zgloba.

Snaga takvog bliže je da ne zahtijeva stjecanje složenih mehanizama.

Čak i ako su vrata vrlo otvorena, onda se blago i glatko i glatko i glatko.

Članak na temu: Instalacija vrata Coupe Učinite to sami: Upute za sastavljanje videozapisa

Spring Base bliže

Još jedna bliža opcija za laganu drvenu platnu može se napraviti neovisno. Glavni dizajn će biti proljeće, zatvoren je i otvaranje se nježno vraća platno u položaju gdje je bio. Bliže uređen za ovo načelo se brzo izvodi. Ali za masivne teške tkanine, ne uklapa se, kao što je proljeće uskoro ima prilično, uz stalnu operaciju, dođe u zapuštenost.

Vrata su bliže vlastitim rukama: Kako napraviti i instalirati?

Slijed ugradnje vrata bliže.

Proljetni bliži dizajn, ako je kompliciran, postat će pouzdaniji i jači. Ali prvo je potrebno shvatiti koje stavke moraju instalirati cijeli dizajn na vrata. Proljeće je njegova baza. Ali još uvijek treba amortizer koji bi usporio kretanje vrata.

Šok amortizer bliže je raspoređen na načelo običnog klipa. Sastoji se od dvije kamere, unutar koje se nalazi ulje. Vrata se otvaraju - ulje je ispunjeno jednim od njih. Kada se završi kroz ovaj dizajn, ulje je prepuno drugoj. U uređaju takvog mehanizma ne postoji ništa fundamentalno novo da osoba ne bi prepoznala od tečaja fizike škole.

Što je bliže omogućiti sile i čarobnjak za početnike, ako ispravno izvršite unutarnji dio uređaja. Da bi ulje natrag, unutar takvog dizajna, morate instalirati obilazni ventil. Ali možete ići i drugi način: ne instalirajte apsorber ulja na njega i umjesto toga stavite običnu pumpu.

Vjeruje se da ga stane pod radom vrata je vrlo teška. To je istina, jer je takav bliži, poput one koji je uređen u obliku užeta i primitivnog tereta, prilagođen je da funkcionira samo eksperimenta.

Da biste napravili sličan dizajn, pokupite brzinu lansiranja. Njegova veličina ovisi o veličini strukture. Opterećenje na proljeće ulazi kroz njega. Što je jača rake oprema, duže služi i bit će pouzdaniji u radu bliže.

Članak na temu: Unutrašnjost spavaće sobe s dvije vrste pozadina: Kako kazniti, fotografiju, kombinaciji, odabiru boja, pratiova, primjeri za spavaću sobu, dizajn, kako plaćanje, video

Oni koji vole rješavati problem bez pribjegavanja takvim složenim uređajima, a uopće nude komad stare gume ili dio automobilske komore koji će se koristiti kao bliže. Ne izgleda tako estetski izgledaju, ali neko vrijeme je sposobno raditi sasvim pouzdano, dok vlasnik kuće ili stana ne čini još jedan dizajn.

Ugradnja bliže

Vrata su bliže vlastitim rukama: Kako napraviti i instalirati?

Načini za ugradnju iznad glave bliže na vrata.

Instalacija bliže je jednako važan dio rada s njim. Iz koliko se ispravno izvodi, funkcioniranje ovog uređaja ovisi.

Instalacija bliže uključuje sljedeće radnje:

  • određivanje kuta otvaranja vrata;
  • korištenje predloška iz kompleta;
  • Označite rupe na vratima i na kutiji;
  • bušenje označenih rupa;
  • pričvrstite vijke ručice;
  • Podešavanje rada proljeća.

Odlučivanje s kutom otvaranja vrata, primjenjujemo odabrani predložak na njega. S olovkom, kredom ili drugim crtežom planiramo četiri rupe na vratima, gdje će se postaviti sama dizajn.

Postoje dvije rupe na buržičkoj kutiji. Oni pokazuju točno gdje se baza poluge treba pričvrstiti na okvir vrata. Obilježavanje mora biti pažljivo potrebno, polako, jer kvaliteta ruba bliže i njegovo naknadno funkcioniranje ovisi o njegovoj točnosti.

Čim se izvrši oznaku, rupe su izbušene. Uz uporabu vijaka, poluga dizajna je fiksirana. Poluga se tada mora premjestiti u os preglednika. Da biste ga sigurno osigurali, trebamo trajan vijak. Slučaj uređaja je montiran na vrata kroz vijke. Daljnji rad i ispravna instalacija uređaja ovisi o sljedećem postupku.

Čitaj više