Šal "cvijet echo": shema i opis s fotografijama i videozapisima

Anonim

"Cvijet echo" - ime modela koji je stvorio Jenny Johnn 2009. godine. Međutim, ovaj dodatak je do sada relevantan. Divan čipka tkanina plesti na dva načina: Zlatni eho cvijet cvijet shoderette i Shaalden (ocean plavi echo cvijet cvijet). Možete povezati "cvijet echo" šal, shema i opis posla sadržanog u ovom članku pomoći će obavljati posao brzo i učinkovito.

Šal

Šal

Šal

Ići na Kosynke

Potrebni ste: za koskainki, veličine 1,2 × 0,6 m, navoj 400 m / 100 g, pletenje iglice tri i pol-četiri i pol (što je više čvrsto plesti, veći broj žbica). Za šalove, niti od 800 m b 100g, igle broj dva i pol-tri i pol (što je više guste, to je više broj žbica).

Estonska pletena čipka, posebice, otvoren model E. Freman "Laminaria", inspiriran J. Johnonom za stvaranje šal ponudila vašoj pozornosti.

Šal

Kletanje je prilično komplicirano, tako da su vizualni videozapisi smješteni u nastavku, na koje možete kontaktirati.

Glavni razred na odvrnuti "Shishchek". Ako se želi, ovisno o kvaliteti pređe može se sastojati od sedam ili devet petlji. * Lica, Nakid - u istoj petlji * ponavlja 3-4 puta, jedan lica u istoj petlji, resetirajte ovu petlju s lijeve iglice za pletenje. U novom redu da stignete petlje udaraca zajedno s pogrešnim. Važno je (posebno za svilenu pređu): ne biste trebali nekriti vrlo čvrsto, pokušati povući petlje i nakid na jedan centimetar, inače će biti vrlo teško ih provjeriti u sljedećem retku.

Skup kuka kuke: napraviti lanac od 6-7 zračnih petlji sa svijetlim dodatnim nitima. Rotirajte lanac i podignite konac za šarku za stražnju ručku zračne petlje (tuberkuc). Potrebno je podići 3 petlje. U početku, izbočine preskočiti. Tri prve i posljednje rubove su odsutne u shemama. Prvi od njih se uklanja kao kad pletenje krivo. Ostatak je izražen lica u svim redovima.

Članak o toj temi: Novogodišnja baterijska svjetlost iz papira s vlastitim rukama

Postupak rada:

  1. Za biranje 3 petlje s kukičanom, zatim uklonite prvu petlju, 2 fronta - i tako da prodire oko 12 redaka. Zatim, od ruba do podizanja 5 petlji, bolje nije za jedan, već i za obje ručke. Uklonite dodatnu nit, a otvorene petlje pažljivo stavite iglu, vezanu za njihovo lice. Kao rezultat toga, dobivamo 11 petlje.
  2. Kletanje okretanja. Uklonite prvu petlju, dvije lica (tri ruba), onda je sve očišćeno do posljednje tri.

Shema instalacije Pogledajte fotografiju: Na početku rada označite s oznakama s obje strane srednje petlje, kao i rubne petlje od tri na kraju i na početku. Izvršite jedan odnos prema shemi, odnosno 16 redaka. Srednja petlja uvijek leži na licu stražnjeg zida:

Šal

Shema "cvijet": odnos ove sheme - 8 redaka. Kletanje prema shemi ide na srednju petlju, srednja petlja je pletenje prednjim zidom, pletenjem prema shemi. Za Koski, shema cvijeća se ponavlja 8 puta, za šal - 13 puta. Možete ponoviti shemu prije postizanja željene veličine.

Šal

Šal

Sheme "Bordur" 1, 2 i 3: Rapport Ova shema - 16 redaka. Početak pletenja na granici 1 (prvi red s desne strane). Knit 12 petlji ispred srednje petlje. Knit jedan red rubnjaka rubnik 2. Srednja petlja sada počinje plesti kao prosječna petlja s dvostrukom oštricom. Daljnji rad prema okviru granice 3. Preostali redovi plesti po analogiji.

Šal

Šal

Kima (rub sheme): pjevanje ruba ruba jedan odnos 8 redaka.

Šal

Šal

Zatvorimo petlju: Uzmite drugu nit i na prednjoj strani platna za provjeru: 2 Lijenja * Vratite oba šarke na lijeve igle za pletenje, dva zajedno s nevažnim, jedan izumljen. * I tako do kraja reda. Trim nit i zategnite preostalu petlju.

Video na temu

Čitaj više