Radimo zid sušilicu za odjeću vlastitim rukama

Anonim

Radimo zid sušilicu za odjeću vlastitim rukama

Ispravan odabir zidnog sušilice za posteljinu na balkonu uzrokovan je ne samo svojim funkcionalnošću, već i veličina standardne sušilice su dobri, ali nisu uvijek prikladni za veličinu balkona: jer nisu svi vlasnici spremni za isticanje takav broj područja za sušilicu. Ne u svim slučajevima, ljudi žele užad na vrhu da pokrije balkon, posebno za prostore pretvorene u sobu.

Kako odabrati dobar sušilica na balkonu

Ako konstrukcija takve korisne stvari kao sušilica u vašim planovima nije uključena, dizajn se može kupiti. Ali izbor je širok i kako razumjeti što vam je prikladno?

Sljedeći savjeti orijentiraju vas:

  • Sklopivi sušilica , To je obično inercijalni modeli u obliku bubnja, na kojem su užad rana. U nekom modelu, uže može biti samo jedan, neki sadrže do 10 užad. Ovaj se uređaj koristi na sljedeći način: užad se odvijaju, a na suprotnom zidu su fiksirani na kuke. Kada se posteljina osuši, užad se uklanjaju iz kuka, a sami se ranu na bubnju. "Minus" ovog sušilice je da neće biti teške posteljine.
  • Teleskopski sušilica , Načelo njegovog djelovanja je da se cijevi u drugima jednostavno kreću. I u presavijenom stanju izgleda kao nositelj ručnika. Metalne cijevi se koriste za posteljinu, ponekad nizove. To povećava snagu dizajna, kao i svoj kapacitet.

Radimo zid sušilicu za odjeću vlastitim rukama

Nedostatak konopca za posteljinu u učestalnom užetu i fiksnoj visini

  • Konzole sušilice ili harmonik , Izgledaju poput kliznih nosača s metalnim cijevima (5-7). Cijevi su okrugli, tako da ostaje nepoželjne utrke na donjem rublju. Ovaj sušilica može izdržati puno posteljine, oko 10 kg.
  • Konopac , Jeftini proizvod, ali uže, bez obzira na to kako se okretati, prevladat će. Ali dizajn se brzo i jednostavno preklapa na minimalnu veličinu. I na vrlo malim ili pretrpanim balkonima je jedina prihvatljiva opcija.

Članak o temi: Sve o obojenim unutarnjim vratima

To su samo najčešći tipovi zidnih sušila. Da bi obratite pozornost, naravno, također je na materijalu iz kojeg se izrađuje dizajn. Na primjer, plastične sušilice. To je jeftin, paleta boja širokog, izgleda lako i svijetle, bez uzimanja unutrašnjosti balkona. Dovoljno jak.

Čelični chrome sušilice su dizajnirani dugi niz godina. Nemojte hrđati i izdržati puno posteljine. Ali na malom balkonu može izgledati s elementom za ponderiranje. Skuplje po cijeni.

Radimo zid sušilicu za odjeću vlastitim rukama

Sušenje konzole za posteljinu značajno štedi mjesto balkona

Radimo zid sušilicu za odjeću vlastitim rukama

U sklopljenom obliku, sušilo za teleskopsko rublje nema velike dimenzije

Radimo zid sušilicu za odjeću vlastitim rukama

Sušilica "Lift", stavljen ispod stropa, najpovoljnija je opcija za loggiju ili balkon.

Aluminijski polirani sušilice - opcija kompromisa. Oni će ukrasiti balkon, pluća, izdržljiva, lijepa.

Popularni sada i vrsta sušila s tekstilnim elementima. Ako je vlakna na njima sintetička, dizajn će dugo biti služio, jer se sintetski ne boji gljivica i plijesni, kao prirodni materijal. Obično u tim uređajima postoji regulator napetosti.

Zidni sušilica (video)

Zidni sušilica za posteljinu - kako napraviti sebe

Ovaj dizajn je izvrsna prilika da pokažete svoje kreativne sile, jer je ovaj uređaj jednostavan za napraviti, ali originalnost i ljubav stvaranja stvari će biti s vlastitim rukama.

Možete napraviti malu sušilicu, koja će neaktivno vrijeme poslužiti kao dekorativni element na balkonu.

Materijali i alati trebaju sljedeće:

  • Drvene šipke,
  • nokti ili vijci,
  • drvene šipke
  • boja,
  • petlja namještaja
  • zaključavanje zaključavanja
  • Na bazi ploče
  • mehanizam savijanja
  • Gumbi namještaja.

Prije svega, morate prikupiti mobilnu komponentu sušila. Da biste to učinili, izmjerite i izrežite šipke u broj četiri komada da biste dobili okvir. Nakon toga morate odrezati četiri identična segmenta drvenih šipki. U šipkama, vježba je uredno gotova produbljivanje, gdje se šipke ustaju.

Radimo zid sušilicu za odjeću vlastitim rukama

Sušenje užeta za posteljinu na mehanizmu valjka može se doći do perimetra balkona

Šipke trebaju zalijepiti dovoljno čvrsto kako bi se rešetkala snažna - još uvijek stvari mogu objesiti i teške. Da bi se dizajn bio prikladniji za prikupljanje, bar, potonuće, na krajevima se mogu suziti.

Proces se dalje razvija kako slijedi:

  • Potrebno je osigurati da je sušilica ravna, prečka je paralelna, šipke se temeljito fiksiraju. Ako ostavite neke nepravilnosti, balkon očito neće pobijediti. Ako ste bili uvjereni da je sve u redu, gornja i donja šipka su pričvršćeni sa samostalnim ili noktima na dizajn.
  • Odbor je osnova koja će biti na zidu, veličina se podešava na rešetku koju ste već proizvedeni. Širina će biti jednaka rešetki, a duljina odbora centimetara do 10 treba biti veća od rešetke. Ovi dijelovi su spojeni na petlju namještaja.

Članak o toj temi: Norveški stil u unutrašnjosti

Radimo zid sušilicu za odjeću vlastitim rukama

Sklopiv drveni sušilica za posteljinu nije teško napraviti vlastite ruke.

Radimo zid sušilicu za odjeću vlastitim rukama

Uz pomoć štapova i zajebana u zid prstenova, možete napraviti jednostavan sušilicu

  • Sada možete nastaviti obojiti buduće sušilice. Boja se uzima onaj koji samo ukrašava balkon. Na primjer, ako vaš balkon ima pistacijsku boju, sušilica može biti na lakšu ton, ili je ton tamniji. Općenito, svaka boja koja će oduševiti oka vlasnika će odgovarati.
  • Kada se boja osuši, vrijeme je došlo da dodate sušilicu sa svim nedostajućim funkcionalnim dijelovima. Na vrhu sušilice je pričvršćena brava za zaključavanje.
  • Treba se primijeniti na mehanizam sklopivog. Njegova veličina ovisi o tome koliko želite zidni sušilica za posteljinu za lanuto. Netko treba da ne zauzima balkon, više od petog dijela, netko je spreman žrtvovati veliki prostor.
  • Sada na dnu osnovnih ploča, morate označiti tri boda, između kojih će biti jednaka udaljenost, da izbušite male rupe na tim točkama i pričvrstite gumbe namještaja u njima. Gumbi namještaja su olovke koje, ako želite, mogu zamijeniti jednostavne kuke.

Dizajn spreman! Konačni rezultat bit će prilično kompaktna struktura od ploče, na primjer, boju breskve i snježnu bijela rešetka s gumbima ispod dna. Kada vam je potrebno - rešetka je napredna, a stvari se suše na njemu. Kada ne trebate, oni će se naslanjati na ploče i izgleda kao zidni ukras.

Na gumbima za namještaj ili kuke udobno objesiti stvari na vješalicu, koje bi, na primjer, trebale ventilirati. Takav dizajn definitivno ne samo da ukrašava balkon, već će i uštedjeti prostor na njemu.

Sušilica za posteljinu vlastitim rukama na balkonu (video)

Ventilator za sušenje zida - kako napraviti sebe

  • Sljedeća vrsta sušilice je također vrlo popularna. Lako je to učiniti, a izgled karakterizira originalnost i također je u stanju transformirati balkon.

Članak o temi: Kako učinkovito eliminirati škripav parket

Da biste napravili takav uređaj, trebat će vam:

  • bas
  • odbor,
  • Orasi i vijci,
  • Čelični kutak.

Kao što možete vidjeti, popis je mali od atraktivnog ovog dizajna. Balaasini za stepenice savršeno se uklapaju u sušilicu kao držače rublja. Mogu se kupiti na bilo kojem građevinskom tržištu po pristupačnoj cijeni. Srednji dio balustera, gdje će objesiti donje rublje, ne bi se trebalo utisnuti. Rub u kojem okruglog poprečnog presjeka postaje kvadratna, morate odrezati, a drugi rub je jednostavno skratiti.

Radimo zid sušilicu za odjeću vlastitim rukama

Sušenje zida za posteljinu na balkonu - prikladno i praktično rješenje

Zatim, činite ovako:

  • Drugi rub, koji ima kvadratni dio je šarka. Slijedi iz ruba da se povuče 2 cm i izbušite rupu u središtu promjera na centimetar za vijak. Liječenje ovog dizajna bit će između dva ugla.
  • Na betonski zid, kutovi su pričvršćeni izravno na zid, ali ako se bavite gipsanomborom, nositelji su instalirani na nekoj vrsti supstrata. U njezinoj ulozi će izvršiti bazu odbora, sličnu onoj koja se pojavila u prethodnom uputu.
  • Nositelji montaže ne smiju se družiti, ali je njihova jednostavna rotacija potrebna, perač se stavlja između svakog balustera.
  • I konačna završna obrada držača je zaključena. Najlakše ih je pokriti lakom, pre-obradu stabla na brusnim papirom. Ali možete, naravno, i obojiti cijeli dizajn u željenoj boji.

Kao što možete vidjeti sve jednostavno: sušilica je udoban, neobičan u obliku, i što je najvažnije, ne glomazan. Ako je mali balkon, takav proizvod je vrlo prikladan.

Zidni sušilice imaju mnogo "profesionalaca", i što je najvažnije, izbor modela je širok. Kompaktan, neobičan dizajn, prikladan za korištenje, pluća - postaju sastavni dio balkona i ne kradu prostor.

Uspješan izbor!

Prijenosno sušenje za posteljinu vlastitim rukama (video)

Čitaj više