Kako kupiti pozadinu u trgovini

Anonim

Pozadina, kao i druge građevinske završne materijale, prodaju se u građevinarnicama. Međutim, na nizu s konvencionalnim građevinskim hipermarketima, često postoje i trgovine jedne Wobbie tvornice ili dizajnerskog studija.

Kako kupiti pozadinu u trgovini

Velika tapeta s izvornim imenom

Najbolje je odabrati pozadinu za vaše prostore u trgovini, a ne na internetskoj stranici, jer ovdje možete vidjeti uživo na njima, procijeniti teksturu na dodir i pažljivo razmotriti boju u različitim vrstama rasvjete. Vrlo čest fenomen za pozadinu kada se njihova boja s umjetnom rasvjetom radikalno razlikuje od boje s suncem.

Osim toga, bliže ispitivanje nesigurnog platna lako je otkriti male detalje i nijanse koje je proizvođač položio. Na primjer, platno se može prekriti iskrenim, koji će se, kada mijenjaju kut osvjetljavanja, neće biti prepun, to nećete vidjeti na fotografiji.

Kako kupiti pozadinu u trgovini

Mala privatna tapeta

Ako ste vidjeli pozadinu u trgovini, ali nisu dostupni, dopušteno je naručiti ih na internetu.

Izbor pozadine u trgovini, rješenje boja

Nakon što je došao do velike trgovine s dobrim raznovrsnim asortimanom, proći kroz sve prozore. Prvi dojam se formira, na temelju kojih ćete nadoknaditi popis pozadine koju želite.

Ispustite ovisnost o boji u to vrijeme, pokušajte vidjeti cijelu sliku. Izvorne boje najprije ometaju ljude, ali s više pažljivim razmatranjem, počinju se svidjeti, a nakon što ga drže nisu rijetki slučajevi kada osoba ne predstavlja čak ni kako se mogu slomiti druge pozadine, tako da voli odabranu opciju.

Kako kupiti pozadinu u trgovini

Pozadina s pozadinom različitih duljina

Ako vaš interijer zahtijeva pozadinu određene boje, to će značajno pojednostaviti vaš zadatak. Za usporedbu, uzmite uzorak bojenja namještaja ili unutarnjih stavki.

Light Wallpapers su najpopularniji jer stvaraju udobnu i ugodnu atmosferu. Tamne pozadine izgledaju sjajno u klasičnom interijeru ormara i ureda. Svijetla pozadina, više standardno rješenje.

Kako kupiti pozadinu u trgovini

Raspon skladišta može s tisuća stavki.

Svaka osoba ima vlastite preferencije boja, ne usuđuju se savjetovati ovdje.

Sljedeći korak trebao bi odabrati materijal pozadine i njihove teksture.

Članak na temu: prednosti i kotla za plin s jednim krugom i dvostrukom krugom

Materijal za pozadinu i njezina tekstura

Tekstura koju pokušavamo na dodir, moždani udar, dodir. Glavne vrste pozadina imaju sljedeće karakteristike:

  • Papirno prati pozadinu - tanak, lako povećanje, hrskav,
  • Dupleks, papir - čvrsto na dodir, jak,
  • Papir s akrilnom pjenom - tankim, zgužvanim, ako su pokvarili nokat od pjene počinje padati, to je normalno,
  • pjenasti vinil - meka, gruba, srednje debela platna,
  • periv vinil - meka, glatka, ugodna na dodir, ima dubok reljefni,
  • Tiskanje svilenog zaslona - tanki materijal, briljantan, vrlo glatko i izdržljiv, utiskivanje se osjeća prstima,
  • Vinil vrućeg žičanja je čvrst, gust, jadan gladak i tvornički.

Na teksturu pozadine i njihovom izgledu, njihova se funkcionalnost odmah određuje, oni su čisti ili ne, oni će biti spojeni na suncu ili ne, ušuljaju se, ne boje i tako dalje.

Kako kupiti pozadinu u trgovini

Mjerač pozadine od vodećih proizvođača na svijetu

Neke preporuke stručnjaka u kvaliteti fakture:

  • Za kuhinju ili hodnik prihvatljiviji za odabir perive pozadine s čvrstim teksturom,
  • U kupaonici, optimalno rješenje će biti svileni zaslon ili vinil vruće utiskivanje,
  • Za djecu, dobro je koristiti papirnati pozadinu, teže je lijepiti, ali oni su zajamčeni sigurni za dijete,
  • U velikoj prostoriji, izbor nije ograničen na bilo što, sve ovisi o vašem interijeru i ovisnostima,
  • Papirne verzije pozadina se koriste u seosku kuću bez grijanja, bolje se toleriraju temperaturne razlike.

Postoje prilično očigledni zaključci u okviru ukupne teorije završnih materijala različitih vrsta. Ako sami ne možete odrediti teksturu pozadine, hrabro nazovite prodavatelja i zatražite savjet.

Kako kupiti pozadinu u trgovini

Udobni regali s pozadinom, možete odmah uzeti toliko role koliko je potrebno

Ako vam se ne sviđaju sama pozadina, ali nekoliko vrsta, pitajte prodavatelja da ih implementira i objesio. Takav uzorak, u većoj mjeri, pokazat će vam primjeru vrsta otečenog zida. Izbor će postati jednostavan i očigledan.

Proizvođači pozadina

U građevinarnicama, asortiman se sastoji od zidova mnogih tvornica, ruskih i stranih. Moderne tehnologije omogućuju vam stvaranje realnih remek-djela, au ovoj domaćoj proizvodnji nije inferiorna u inozemstvu.

Na građevinskom tržištu pozadine Ruske Federacije, sljedeće tvornice aktivno su prisutne: Erisman (Njemačka-Rusija), Paleta (Rusija), Eden (Ukrajina), MayanPrint (Rusija), Lanita (Ukrajina), Tvornica Koryukovskaya (Ukrajina) , Kao što je stvorenje (Njemačka), Marburg (Njemačka), Sirpi (Italija), Saratov Wallpaper (Rusija), BN (Holland), Ideco (Belgija), Zambaiti (Italija), su najčešći brandovi.

Članak o temi: Kako roll - linoleum na laminatu ili obrnuto?

Kako kupiti pozadinu u trgovini

Vinil pozadina na bazi Fliesline - glavni raspon mnogih proizvođača

Govoreći o pozadini različitih zemalja, oni dolaze u obzir određene teze koje karakteriziraju jedan ili neki drugi proizvođač zemlje:

  1. Rusija - Razumne cijene za pozadine, širok raspon modela i vrsta,
  2. Ukrajina - vrijedna europska kvaliteta za skromnu naknadu,
  3. Njemačka - Duga vijek trajanja, napredne tehnologije i visoke kvalitete,
  4. Italija - napredni dizajn, jedinstveni stil, jedinstveni crtež,
  5. SAD - Klasična pozadina za pristojan novac
  6. Nizozemska - jedinstveni stil, svijetla i zabavna,
  7. Švedska je ekološki prihvatljiva i sigurna,
  8. Kina - umjereno elegantno, jednostavno i razumljivo.

Dakle, odabrali smo boju, fakturu, pokupili proizvođača i zaustavili se na određenoj tapetu, sada moramo izračunati njihovu količinu.

Izračun broja pozadina

Praksa izračuna pokazuje da osim perimetra prostorije, visina stropa je bitna, upravo ovaj parametar utječe na broj valjaka. Stoga, prije odlaska u trgovinu, izmjerite perimetar i visinu stropa vaše sobe, kvadraturu tijekom brojanja nećemo trebati, stoga se podaci ne mogu umnožiti.

Kako kupiti pozadinu u trgovini

Važno je procijeniti kako će pozadinu pogledati dnevno svjetlo

Kao što vjerojatno znate, pozadine su podijeljeni u monofoniju, ne zahtijevaju pribor i s ponovljenim uzorkom, odnos. Naravno, pozadine s prilagodom su potrebni nešto više. Na primjer, ako je strop visok 2,5 m, i standardni valjak 10m, tada će se jedno-fotografska pozadina biti 4 komada, a komadići s montažom samo 3 i ostatke za blizancu.

Postoji nekoliko tehnika za brojanje broja valjaka:

  • Kvadrat zidova izračunava se i podijeljen na kvadrat pozadine (standardni mali)
  • 5,3 kvadratna metra, standardna velika 10,6),
  • Izračunava kvadrat poda i dionice na pola za male pozadine, na 4 - za veliko - vrlo primjerno brojanje,
  • Broj valjaka smatra se oko perimetra, koji je podijeljen širinom tapeta bljeska, i, ovisno o visini stropa, uzima se u obzir količina kaseta.

Mnogi ljudi nemarno se odnose na mjerenja i izračune, tako da je vrlo često broj valovitih tkanina zalijepiti na zidu i, na temelju ove količine, kupiti role. Dakle, naravno, ne preporučuje se, ali ako postoje povrat u trgovini, ako još uvijek postoje rolls iste stranke u ostacima, onda ne postoji ništa strašno na pogrešnom broju.

Članak o toj temi: ormarić u toaletu iznad ili za toalet - opcije i ideje

Kako kupiti pozadinu u trgovini

U mnogim trgovinama u otvorenom pristupu su katalozi pozadina zbirke, tako izgledaju

Ako niste sigurni u svoje izračune, pogledajte prodavače, oni će zahtijevati kalkulator.

U takvim metodama, mnoge nijanse se ne uzimaju u obzir: nestandardna širina vrata i prozora, mjesto za namještaj, lukove, udubljenja, šupljine i tako dalje, za to morate proizvesti ispravna mjerenja i detaljne izračune.

Stranka pozadina

Broj se određuje, dobivamo vaše pozadine u rolama. Sada moramo usporediti datume problema i seriju na svakoj roli, svi moraju biti identični. Broj stranke i datum referentne proizvodnje napisani su na oznaci pozadine, ovaj parametar je vrlo važan ako želite imati jednu boju u sobi, budući da je fenomen promjene sjene na različitim serijama vrlo čest.

Kako kupiti pozadinu u trgovini

Na oznaci pozadine, osim članka, serija i datum proizvodnje

Naravno, nijansa boje pozadina različitih strana nije uvijek drugačija, ali je vrlo teško odrediti ovo prije lijepljenja. Osim toga, pozadinu se pakira u zaštitni film koji iskrivljuje percepciju boje. Bez odlaska duboko u detalje proizvodnje i stvaranja boje za pozadinu, definiramo jednostavno pravilo za sebe: sve tapete Rolls bi trebao biti jedna strana.

Ako su stranke različite, pokušajte procijeniti količinu tkanina za različite zidove, proširene na različitim zidovima pozadina različitih strana, vizualno se praktički ne razlikuje, čak i ako postoji drugačija nijansa boje.

Kako kupiti pozadinu u trgovini

Rolls tapete jedne stranke

Kupnjom tapete dvije vrste koje se planiraju podijeliti s granicom, odmah se pobrinite za separator. Mnogi proizvođači pozadine također proizvode granice pogodne za boju i crtanje na određene zbirke.

Tako izgleda tehnika kupnje pozadine u građevinskoj trgovini, to je vrlo zanimljivo i uzbudljivo poslovanje. Osim toga, uvijek možete tražiti popust, a uz veliku količinu kupnje, trgovina će rado to učiniti.

Video o tome kako odabrati pozadinu

Čitaj više