Privjesci to čine sami od stakla

Anonim

Poštovani čitatelji Internet Magazine "Ručno izrađeni i kreativni", danas želimo podijeliti magistarsku klasu s vama kako biste stvorili zanimljivu čašu stakla. Jedva u trgovini kupujete nešto slično. A to znači da je staklo privjesak vaše vlastite ruke - to je individualni moderan dekoracija, koji se može dati poznatim modnimas, pa čak i moderno. Vjerujte mi, oni će biti oduševljeni. Da biste napravili privjesak, nećete trebati neku vrstu skupe materijale ili neke vještine i vještine. Naša master klasa će gladovati čak i sedam-godišnje djece.

Privjesci to čine sami od stakla

Privjesci to čine sami od stakla

Privjesci to čine sami od stakla

Privjesci to čine sami od stakla

Potrebni materijali i alati:

  • Kriške stakla u obliku kvadrata (staklene pločice);
  • kuka;
  • papir ili tkanina;
  • pjenušava glazura i četka;
  • Super ljepilo;
  • Lanac za vješanje privjesak.

Rezanje

Prvo, uzmite komad stakla i pričvrstite na papir ili tkaninu. Krug i izrežite strogo konturom. Ništa ne bi trebalo ići dalje od stakla. Možete koristiti tiskarski nož, ali obične škare su potpuno prikladne.

Privjesci to čine sami od stakla

Nanošenje glazure

Tada malo popine stakla na stražnjem dijelu stakla. Glazura bi trebala biti malo - s graškom. Koristite četkicu kako biste razmazili glazuru s tankim slojem. Imajte na umu da se zaleđivanje ne bi trebalo otkopati rubovima obratka.

Privjesci to čine sami od stakla

Ispisivanje slike Coulomba

Dok glazura nije suha, uzmite pripremljen komad papira i nježno ga stavite licem prema dolje. Očito dajte i pomičite se papir tako da je zalijepljen dobro i nema nepotrebnih mjehurića. Površina mora biti savršeno glatka. Iz ove akcije izravno ovisi o izgledu kojona, koji temeljito stvarate vlastite ruke.

Privjesci to čine sami od stakla

Povezivanje detalja Coulomba

Potrebno je za 5-10 minuta tako da se glazuza dobro osuši. Zatim, na stražnjoj strani papira, također prskajte zaleđivanje i temeljito razmazati sve s tasselom tako da je cijela površina prekrivena ujednačenim slojem. Neka bude praktički suše nekoliko sati. Koristeći superloge, gurnite kuku na stražnji zid zavojnice. Radite vrlo pažljivo tako da ljepilo nije rijetko na stražnjoj strani kuke.

Članak o toj temi: Umanjenje u dekoristici: Glavni razred s fotografijama i videozapisima

Privjesci to čine sami od stakla

Naš privjesak stakla je spreman! Sada se mora objesiti na lanac i nositi se s užitkom. Dobro smo proveli vrijeme. Nadamo se da i vi.

Fantasize! Stvoriti! Dajte svojim rođacima i toplini i toplini! I naši neobični stakleni pendovi pomoći će vam da se izrazite i dajete okružuju dobro raspoloženje.

Ako vam se svidio majstor klase, onda ostavite nekoliko zahvalnih linija autoru članka u komentarima. Najjednostavnije "hvala" će dati autoru želju da nas zadovoljimo s novim člancima.

Potaknite autora!

Čitaj više