Frosty uzorak s spoke: sheme s opisom i videom

Anonim

Svaka žena želi imati jedinstvenu i jedinstvenu stvar u svom garderobu, da, ono što je nemoguće kupiti u bilo kojem butici. Zato se ručno izrada uvijek cijeni i bit će cijenjena. To je ta želja koja nas krene u igle, tražiti prikladnu shemu i potreban materijal. U ovom članku želimo vam ponuditi da vežite hladan uzorak s iglama.

Ovaj uzorak fascinira svojom ljepotom i elegancijom. Uz njegovu uporabu, možete vezati veliki pulover s kratkim ili dugim rukavima, i kombinirati ronioca kontrastne boje, možete čak i više odbiti naš cijeli uzorak mraza.

Frosty uzorak s spoke: sheme s opisom i videom

Mnogi se mogu činiti kompliciranim, ali to nije tako lako izračunati petlju ispravno, nakon sheme s detaljnim opisom. A ako vam je teško, sheme se daju, a zatim detaljan videozapis u nastavku će vam pomoći da shvatite. Dakle, nastavite na posao.

Snijeg bajke

Prije početka rada, vrijedi odlučiti o izboru pređe, koji je najprikladniji za naš uzorak. Budući da je naš uzorak dovoljno čvrsto, ne preporuča se koristiti debelu pređu, jer će izgledati nepristojno, postoji nešto jednostavno, zrak, ali ne i vrlo mršava. Angora ili vuna je prikladna.

Također pažljivo pokupite iglice za pletenje kako ne biste bili u zabludi, najbolje je naučiti sondu.

Frosty uzorak s spoke: sheme s opisom i videom

Ova shema je vrlo jednostavna i shvaćena, ali ako ste novi, vrijedi obratiti pozornost na činjenicu da je glavni uzorak napravljen zbog prekriženih petlji. Ako je to nešto novo za vas, a ne sasvim razumljivo, dostupne su detaljne fotografije.

Frosty uzorak s spoke: sheme s opisom i videom

Nastavljamo na pletenje prema shemi.

Trebamo:

  • Broj kuke 2 ili 3;
  • Spoke broj 4 ili 4,5-5 komada;
  • Gloke broj 5;
  • pređa.

Počinjemo raditi s kliznom petljom.

Članak na temu: Sklopni šal mreže: magistarski razred na rukama

Frosty uzorak s spoke: sheme s opisom i videom

U ovoj petlji s kukom zapošljavamo 16 petlji. Od petlji kukica uz pomoć žbica, povucite petlje i distribuiraju sve 16 petlji do 4 pletenja.

Frosty uzorak s spoke: sheme s opisom i videom

Frosty uzorak s spoke: sheme s opisom i videom

Napominjemo početak broja i kraja broja pomoću markera.

Napominjemo da su samo redovi lica prikazani na dijagramu. Moramo provjeriti tri reda u krug s petljima lica.

Frosty uzorak s spoke: sheme s opisom i videom

Dakle, već imamo 4 reda (prva petlja i 3 reda lica). Idite na igle za pletenje br. 5 i plesti prema shemi: prekrižena petlja, 4 Nakida, 2 prekrižena, 4 Nakid, prekrižena petlja. Ponavljamo još tri puta.

Na 6. red probijemo šarkama, a prekrižene petlje koje se izgovaraju prekrižene. Na 7. red, sve petlje preferiraju lica. 8. red sve petlje s izuzetnim, prema crtežu. Na 9. retku: 2 petlje s nagibom lijevo, 1 lica, 2 Nakida, 1 lica, 2 petlje s nagibom desno. Nastavljamo plesti tako prije kraja reda. Na 10. redu, nevažeći šarke, 2 petlje zajedno ćemo biti uklonjeni, 2 u Caida je sačuvana 1 lica, 1 krivo. Na 11. redu vide lica. Nastavljamo strogo pletivo prema ovoj shemi do 21. red.

Na 21. red: 2 petlje zajedno s nagibima lijevo, 1 lica, 2 petlje s pasicom udesno, Nakid, 5 lica, Nakid, 2 petlje s padinom lijevo, 1 lica, 2, zajedno s nagibom Pravo, Nakda, 5 lica, Nakid. Ponavljamo izvješće 3 puta. Na 22. redu probijaju purl na crtežu. Na 23.: 3 petlje zajedno, 2 Nakida, 7 lica, Nakid, 3 petlje zajedno, Nakid, 7 lica, Nakid. Na 24. šarke, 3 šarke zajedno dokazuju 1 lica i 2 nakida (1 pogrešne, 1 lica).

Na 25. red: 1 lica, od jedne petlje kako bi se ugurala 2, 9 lica, Nakid, 1 lica, Nakid, 9 lica. 26. red, izvanredne petlje na crtežu. U 27. redu: od 1 petlje za provjeru 2 i tako 3 puta u nizu, 2 petlje zajedno, s padinama lijevo, 8 petlje lica, Nakid, 1 petlja lica, Nakid, 2 petlje zajedno, s padinama udesno I opet prodrijeti iz 1 petlje 2. 28. red je zadužen za slike. Na 29. retku: prekrižena petlja, 2 Nakida, 2 prekrižena petlja, 2 Nakida, 2 prekrižena petlja, 2 Nakida, 1 prekrižena petlja, 2 petlje zajedno s nagibom lijevo, 17 petlja lica, 2 petlje zajedno s padinom desno , 30. red je umetnut šarkama na crtežu. Na 31. redu: prekrižena petlja, 1 lica, 2 Nakid, ponovite do kraja retka.

Članak o temi: Crochet Rose Bear

Dakle, potrebno je uroniti 46 redaka. Ako niste dovoljni, možete nastaviti. Morate dobiti kvadrat:

Frosty uzorak s spoke: sheme s opisom i videom

Video na temu

Čitaj više