Ugradnja brava vrata vlastitim rukama: Upute korak-po-korak (video)

Anonim

Ugradnja brava vrata je jedan od najčešćih postupaka. Važno je napomenuti da za takvu operaciju nije potrebno nazvati gospodarima uopće, sve se može učiniti s vlastitim rukama i bez mnogo poteškoća. To će zahtijevati najjednostavnije alate, kao što su:

  1. Odvijač.
  2. PassionA.
  3. Rulet.
  4. Odvijač.
  5. Malo.
  6. Pila.

Ugradnja brava vrata vlastitim rukama: Upute korak-po-korak (video)

Instalacija brava vrata pružit će vašu kućnu zaštitu i integritet imovine.

Ugradnja brave vrata je vrlo važan proces, zahvaljujući kvaliteti takvog rada može se maksimalno da se zaštiti od invazije nerazumnih gostiju. Osoba koja nema iskustva u takvim djelima može uspostaviti takav dvorac u samo sat i pol. Ako postoje određene profesionalne vještine, onda ima dovoljno sati, a specijalist i 30 minuta će biti dovoljni.

Prije svega, morate odabrati vrstu zaključavanja koja se planira instalirati.

Ako nema profesionalnih vještina, a dvorac mora biti brže instaliran, bolje je odabrati nadzemni tip, a ne uskrsnuti.

Mnogo je lakše uspostaviti ga, ali u isto vrijeme ne smijete zaboraviti da je trenutni tip osigurava da je sigurnost mnogo bolja od fakture.

Uputa korak po korak za instaliranje Zatvor

Ugradnja brava vrata vlastitim rukama: Upute korak-po-korak (video)

Ugradnja lokota.

  1. Zaključavanje vrata za vrate fakture postavljena je na ovaj način: prvo je instaliran predložak, a zatim provjerite da bravica ne povrijedi pribor i zatvarač vrata. Tada traje trokutasto ravnalo, s kojom se provjerava ispravna instalacija predloška. Ako planirate instalirati tip nadzemne, vrlo je važno odabrati ispravnu visinu, a kao i za tip mortaise, njegova lokacija je od 15 do 30 cm viša od onog uređaja mortize.
  2. Kada je ova oprema instalirana, vrlo je važno točno označiti na vratima na kojima će biti vijci i cilindar. Pod vijcima potrebno je napraviti osnovne rupe, a zatim uz pomoć prstenaste pile, napraviti rupu za cilindar. Sada je bušena baza kroz rupu, koja se mora duplicirati na drugoj strani weba. Mora biti učinjeno tako da na rubovima nema čipova. Ako govorimo o instaliranju čeličnih vrata, morate koristiti bimetalni prsten.
  3. Ako govorimo o instaliranju mortaški tip, onda morate biti spremni za činjenicu da je takav proces naporan. U licu morate šupljini gnijezdo ispod mosta, najbolje je učiniti takav posao. U isto vrijeme, vrlo je važno prvo se upoznati s uputama i tek tada započeti proces. U uputama se mora upoznati s veličinom cilindra i gnijezda. Tada se vrata zatvaraju, a zabilježena je mjesto utičnice na jakni. Takav trag tada će biti vrlo potrebno.
  4. Umetnite snop u gnijezdo s kraja, navodi se granica iskopa da se instalira prednju traku na vrata vrata. Nakon takve operacije, rigleel se mora ukloniti, a zatim ga izbacuje dlijeto u utoru ispod trake. Rigel i bar nakon toga su postavljeni na mjestu. Planck Flush s vratima mora biti pažljivo prilagođen (ako je potrebno, možete produbiti ili polagati brtvu s dlijetom). Tada je daska pričvršćena i trg je smještena u vrtložno mjesto.

Članak o toj temi: Instaliranje vrata kupaonice i WC-a s vlastitim rukama (video)

Kako je instalacija brave iznad glave?

  1. Kada se provodi ugradnja takvog dizajna, potrebno je prvo nositi prsten na cilindru, vrlo je važno da je ključ dobro u dnu cilindra. Tada je cilindar zajedno s spojnom šipkom umetnut iz vanjske strane vrata. Zatim se snop iznese i unutarnja ploča je vezana iznutra.
  2. Rupu u kućištu s spojnom šipkom treba poravnati, tada je slučaj dodijeljen na vrata. Ako je štap predug, treba skratiti s jednom od razbijenih linija. Rad rigolaka se provjerava na obje strane.
  3. Cilindar se mora smjestiti u rupu s vanjske strane vrata. Mora se imati na umu da se, po dizajnu, brave vrata uvelike razlikuju jedni od drugih, dakle, prije usklađivanja bela i cilindra, morate pažljivo pročitati upute. Ako je odabrana vrsta opreme, koja je opremljena skretnim, tada mora biti poravnano zajedno s cilindrom, nakon čega je pričvršćen iznutra. Nakon toga, dizajn dizajna mora biti potvrđen.

To se može pretpostaviti da je ugradnja brava vrata dovršena, a ništa posebno u njemu. Ako slijedite sve zahtjeve u nastavi, onda sve to radovi neće potrajati dugo, ali nakon što je sve dovršeno, potrebno je provjeriti performanse strukture. I tek nakon toga možete biti u punom povjerenju da neovisi gosti ne ometaju mir kuće.

Čitaj više