Odjeća za mačke to radiš s pletenjem igalima fotografijama i videozapisima

Anonim

Životinje koje uglavnom provode vrijeme kuće, tople, malo su prilagođene vremenskim promjenama. Stoga je potrebno pripremiti odjeću koja će se zagrijati u šetnji. Kao što znate, životinjska odjeća košta veliki novac, ne svatko ga ne može kupiti. Uostalom, osim odjeće, još uvijek je potrebno i kupuje hranu za životinje, vitamine, prikladnu njegu. Stoga će najbolja opcija naučiti kako sami napraviti takve stvari. Za mnoge pridošlice, može se činiti vrlo teško, ali ne stvarno. Odjeća za mačke s vlastitim rukama je lako, kao zaglavi.

Jedan od najvažnijih savjeta za početnike igle od već šivaćih profesionalnih stručnjaka je potrebno slijediti upute koje se nalaze u majstorskim razredima. Osim toga, odjeća za mačke, a posebno za kratko kose sfinge, može se od čarapa.

Odjeća za mačke to radiš s pletenjem igalima fotografijama i videozapisima

Odjeća za mačke to radiš s pletenjem igalima fotografijama i videozapisima

Topli džemper

Vašoj mačji nije Merz, mora vezati toplu odjeću. U ovom majstoru, mi ćemo plesti džemper s pletenje iglice, ali to se može pokušati učiniti s kukičanom. Prije nego što nastavite na pletenje, morate mjeriti svoju mačku, a na temelju tih mjerenja već vezati prekrasan i topli džemper.

Što trebamo:

  • Žbici na broju 3.5;
  • iste veličine kružnih žbica;
  • vunena pređa ili uz dodatak akrila;
  • Eagle s velikim uho.

Odjeća za mačke to radiš s pletenjem igalima fotografijama i videozapisima

Let's pletiv lica, ovo je glavni uzorak. Imat ćemo takav priručnik: 16 petlji - 20 redaka, deset do deset centimetara. Mi ćemo plesti za dvije niti. Prvi ćemo plesti prednji dio, to je 25 loivers, a zatim plesti gume jedan kroz jedan, tako da vide duljinu od tri centimetra. Kada je vezana uz gumenu traku, zatim plesti glavni uzorak za deset centimetara. Gledamo uzorak, tamo je sve naznačeno. Kada provjerite, onda s dvije strane, počinjemo napraviti rukave, za to morate postići 18 petlji, u iznosu na žbicama imat ćemo 61 maslac. Zatim, jednostavno plesti lica deset centimetara, a za vrat, potrebno je smanjiti 21 ljestvica u sredini platna. Trebali bismo imati 20 lokacija. U sljedećem retku morat ćemo dodati dvadeset i osam novih ključeva za zatvorene Butters, u iznosu ćemo dobiti 68 petlji. Sada jednostavno provjerite moždani udar, a zatim zatvorite s obje strane 18 petlje. Trebalo bi postojati 32 petlje na žbicama. Nastavljamo plesti, već u deset centimetara, počinjemo plesti minu koji je izumljen, druga varijabla lica. Slip gumene trake koliko u početku - tri centimetra u visini. I zatvaramo sve petlje.

Članak na temu: Večernja haljina kukičana otvaranje uzima i šal s shemama

Ostaje samo za prikupljanje proizvoda. Mi uzimamo niti igle i pređe i zašijte sve detalje na stranama. Sada morate napraviti vrat, za to uzimamo kružne pletenje iglice i oni pokupiti petlje na njima, u visini su vezani koliko god želimo imati duljinu vrata. Vrat je vezan gumenim trakom dva za dva. To će pomoći da se mačka osjeća ugodno, jer nigdje neće stisnuti. Fotografija pokazuje kako bi trebala izgledati u konačnom rezultatu.

Odjeća za mačke to radiš s pletenjem igalima fotografijama i videozapisima

Možete plesti proizvode iz različitih boja. Uglavnom se koristi kada je nekoliko metara niti različitih boja ostalo iz prošlih pletenih ideja.

Video na temu

Ovaj članak pruža odabir videozapisa s kojim možete naučiti kako napraviti odjeću za vaše mačke.

Čitaj više