Kako koristiti ostatke pozadine gdje se mogu primijeniti

Anonim

Popravak rad - slučaj je prilično problematičan, zahtijeva veliku broj građevinskog materijala. Kada kupujete, pokušavamo izračunati točnu količinu građevinskog materijala, ali uvijek uzeti malo s marginom, osim nekih vrsta roba, kao što su pozadina, nemoguće je kupiti u skladu s veličinom prostorije, jer oni se prodaju u valjcima određene veličine.

U većini slučajeva, nakon lijepljenja, još uvijek imamo određenu količinu platna platna. Nije ga vrijedno baciti, jer, prvo, ostaci mogu biti potrebni u budućnosti za popravak već na ukupnom pozadinu, drugo, a ostaci se mogu koristiti u slučaju.

Kako koristiti ostatke pozadine gdje se mogu primijeniti

Korištenje pozadine za uređenje namještaja u kuhinji

Ostaci tapeta mogu se lako koristiti za ukrašavanje različitih predmeta, stvari. To je ono što bismo vam željeli reći gdje primijeniti preostalu platnu platnu.

Zidovi

Najlakša opcija korištenja ostataka pozadine vrši se na jednom od zidova neke sličnosti naglaska. Ako se koriste klasične monotone pozadine prilikom završetka prostorije, to je vrlo jednostavno za to. Odaberite mali segment zida i obavite pozadine-pratioce tamo iz zbirke ili neke kontrastne pozadine koje će se eksplicitno isticati.

Na taj način vaš interijer omogućuje vrhunac, kao i primijeniti dio preostalih šupljina.

Kako koristiti ostatke pozadine gdje se mogu primijeniti

Nestandardne dizajnerske tehnike

Međutim, u ovom slučaju moguće je pretjerati i pokvariti unutrašnjost, opasnost mami u dvije ključne točke:

  1. Naglasak treba biti mala, približno treba uzeti 5-10% ukupne površine zidova, a onda će poželjno izgledati. Ako napravite blizancu u velikim razmjerima, postoji mogućnost stvaranja neukusne unutrašnjosti.
  2. Druga poteškoća leži u izboru boja. Čak i primjena kontrastnih boja, vrijedi naučiti kako su kombinirani. Vrlo je dobro koristiti slične pozadine iz iste kolekcije, ali još jednu boju.

Članak o toj temi: ognjište balkon i loggia - materijali, tehnologije i savjeti

Granica

Ako ste koristili prugastu pozadinu, to jest izvrsna prilika za korištenje ostataka poput klimave granice. Pozadina granica se najčešće koristi za prostor za zoniranje u prostoriji, odabiru područja uzorka na zidu ili pozadinama, kao i za obris konture stropa ili postolja.

Kako koristiti ostatke pozadine gdje se mogu primijeniti

Pozadina traka može biti različitih širina

Zašto smo govorili prije svega o prugastim pozadinama, to je samo lakše napraviti granicu u predvorju, rezanje duž linije. Pozadina s uzorkom izrezana na trake također je moguće, ali to je točno vrlo problematično.

Zona s krevetom

Visokokvalitetne vinilne pozadine koje se ne boje bez kontaminacije i mogu biti temeljito s vodom, možete koristiti u zoni kreveta na glavi kreveta. Ovo mjesto je često podložno kontaktu s osobom i kao rezultat toga, postupno prljav. Detalj postoje vinilne pozadine, ne možete samo ukrasiti ovu zonu, već i učiniti ga najčišćim što je više moguće.

Kako koristiti ostatke pozadine gdje se mogu primijeniti

Korištenje visokokvalitetnih pozadina različitih vrsta u krevetu

Dopušteno je koristiti gotovo sve slične opcije, au slučaju jakih odstupanja možete odgoditi zonu pomoću pozadina granice spremne ili vlastite proizvodnje.

Dekorativna ploča

Ako ste koristili u unutrašnjosti zanimljivih motleyall Pozadine, dobro, nakon popravka, oni su ostali, onda možete napraviti neku vrstu slike ili ploče i držati u prostoriji gdje je jednostavna pozadina ili monofoni.

Stvaranje ploča je dovoljno jednostavna, najbolja opcija za korištenje trenutnog crteža platna platna, ili napraviti neki mozaik iz nje, u proizvoljnom obliku oblika na platnu komada pozadine. Cijela slika koju jedva možete uspjeti, pa se preporuča korištenje apstraktnih motiva.

Kako koristiti ostatke pozadine gdje se mogu primijeniti

Primjer stvaranja više panela u jednoj prostoriji

Nakon što je stavljen na zid takav platno, mora biti istaknut. Najlakši način da to učinite uz pomoć bijelog oblikovanja, koja je različite širine. Ako želite stvoriti nešto elegantnije, onda je okvir dopušten da bi se dovelo do stabla.

Članak o temi: Stanite ispod boce vina

Zagađena mjesta

Ako je popravak popraćen ljepljivom vinil pozadinom na fliesline osnovi s izvrsnim praktičnim svojstvima, a dio tapeta je ostao. Preporučuje se korištenje tih ostataka kako bi se poboljšala zaštita lako kontaminiranih dijelova zidova, na primjer u predsoblje ili u kuhinji.

Apartman uvijek ima takva mjesta na kojima se kontakt osobe često provode s pozadinom, kao rezultat toga što su snažno isušeni i prljavi. Naravno, snažne, perive vinilne pozadine su spremni za to, ali i dalje s vremenom, njihova je tekstura lošija. Sakrij već osvijetljenih područja i zaštititi novu, dodatni košuljica visokokvalitetne pozadine pomoći će.

Kako koristiti ostatke pozadine gdje se mogu primijeniti

Upotreba trajne vinilne pozadine u hodniku

Ne mogu se samo zidovi ukrašeni ostacima pozadine, već i namještajem u apartmanu.

Namještaj

Suvremeni praktični život često nije dopušteno baciti stare kvalitete namještaja koji su dugo izgubili svoj izgled. Korištenje ostataka pozadine omogućit će uljepšati stare stvari, učiniti ih zanimljivijim, lijepima. Glavne klase pokazuju kako to učiniti, na Internetu barem debugs, otvorite video hosting i vidjeti

Svaki od dizajnera smatra da je njegova dužnost objaviti video o tome kako on iz starog smeća uz pomoć ostataka pozadine stvara ekskluzivnu stvar.

Uz pomoć pozadine, dopušteno je ukrasiti: stolovi, stolice, ormari, kreveti, komode, police i bilo koji drugi namještaj.

Kako koristiti ostatke pozadine gdje se mogu primijeniti

Stvaranje naglaska u sobi pomoću pokrivene pozadine kabineta

Radovi su izrađeni na sljedećoj shemi:

  • Prije svega, potrebno je pripremiti površinu za lijepljenje tapeta. Najčešće je namještaj prekriven lakom, tako da ovaj lanac moramo otvoriti. Ako nam kvaliteta površine nakon obrade ne odgovara, ili trebamo napraviti stvar u drugoj boji, onda ga možete obojiti.
  • Zatim držimo ostatke pozadina u početno zamišljenom poretku, napravite ukras. U te svrhe najbolje je koristiti ne klasične ljepilo pozadine, ali nešto jače, na primjer, PVA ljepilo.
  • Čekat ćemo potpuno sušenje nesigurnog weba na tu temu i pokriti odozgo da se osigura rezultat i prenose površinu sjajnog učinka.

Članak o temi: Vanjski i zglobni kutak Kabinet

Kako koristiti ostatke pozadine gdje se mogu primijeniti

Ostrana komoda

Kao što možete vidjeti, ne postoji ništa teško, ali proces je prilično dugotrajan i vrijeme, osobito na fazi pripremnog rada.

Obrt

Za ljude s kreativnim skladištem uma, ostaci pozadina mogu doći u ruci u domaćem plovilu. Vrlo često dizajneri stvaraju razne predmete iz raznih ostataka građevinskog materijala, a budući da je pozadina vrlo elegantna i jednostavna za rukovanje, mogu postati izvrsne sirovine.

Na primjer, razne tehnike za stvaranje decoupage sada su vrlo popularne, kombinirajući neke stavke različitih elemenata s crtežima, utisljenjima i uzorcima.

Kako koristiti ostatke pozadine gdje se mogu primijeniti

Pozadina Različite kutije

Drugi primjer stvaranja punopravne stvari je lijepljenje kutije s pozadinom. U ovom slučaju, iz tužnog samog objekta, dobivamo zanimljivo boks za pohranjivanje stvari. I takve primjere mogu se dati mnogo.

Kao što možete vidjeti, pozadinski ostaci koriste opcije: možete ukrasiti zidove, namještaj ili stvaranje novih, jedinstvenih stavki. Dovoljno je uključiti vašu fantaziju i provesti neko vrijeme da biste dobili odličan rezultat koji će biti vaš ponos dugo vremena.

Čitaj više