Kako držati pozadinu na urodnicama: radni nalog

Anonim

Mnogi ljudi koji prolaze da žive u novom prebivalištu pokušavaju uštedjeti na popravku. U početku se mogu koristiti šperploča ili imirodnu ploča. I kako biti sljedeći? Mogu pobijediti pozadinu na vrhu iverice? Sigurno možete. Šperploča je izvrsna osnova za svaki završni rad. Dovoljno je znati neke trikove i pravila za lijepljenje pozadine na faneru.

Kako držati pozadinu na urodnicama: radni nalog

Prije početka, morate osušiti iverice kao što bi trebao, otvaranje prozora i vrata na sunčanom danu.

Kako ljepilo pozadinu na liniju: priprema

Pažljivo pripremite listove šperploča da se drhti pozadine.

Ako je šperploča dugačak u nerezidentnoj sobi, potrebno je osušiti, otvaranje prozora i stvarati nacrte u toploj sezoni.

Ako ste počeli popravljati u hladnoći, a zatim uključite ukupnu snagu grijača blizu zidova iz iverice, a zatim, kao u prvom slučaju, temeljito provedete sobu. Očistite površinu od prljavštine i prašine s vlažnom tkaninom, ponovno osušite šperploča.

Budite sigurni da liječite cijelu površinu i šavove s prajmerima, dajte zidovima da se osuši, a zatim stavite sve šavove da biste se riješili nepravilnosti koje će biti vrlo snažno naglašeno kroz pozadinu.

Kada se žbuka isuši, treba ga tretirati s kožom i obložiti s bilo kojom uljnom bojom, poželjno bijelom tako da ne sjaji kroz pozadinu.

Kako držati pozadinu na urodnicama: radni nalog

Shema primjene za ljepilo na pozadinu.

Postoji još jedan način pripreme iverice za slanje s pozadinom. U tom slučaju, ljepilo smo bijelim papirom na fauliener, čiji je širina 4 cm, ljepilo smo trake od 3 centimetra na vrhu i na kraju - traka od 2 cm širine. Tako stvaramo konveksni zid. Nakon potpunog sušenja papira potrebno je obraditi cijelu površinu bubuljice kako bi dobili grubi premaz na kojem će pozadinu biti savršena.

Umjesto traka za papir, možete koristiti uobičajenu gazu. Također treba zalijepiti na površinu zidova, a zatim vrištati, čisti i prekrivati ​​laganom ulje boje.

Članak na temu: Kako popraviti PlatBorks na vratima: 4 glavne opcije

U većini slučajeva, šperploča se nalazi tako da je glatka strana uvijek okrenuta prema zidu, ali u sobu, ali se događa kada je iverica pričvršćena na zid i suprotnu stranu. U tom slučaju, trebali biste biti isturani i tretirani s platy površinom, a nakon skidanja možete početi spasiti pozadinu.

Kada se površina potpuno osuši, možete pokrenuti iverice s pozadinom.

Zatim se redoslijed rada ne razlikuje od wacke-up tapeta običnih zidova. Za rad, trebat će vam sljedeće alate:

  • valjci i četke za nanošenje ljepila (četkica bolje odaberite šivanje);
  • ručnik;
  • škare, vladar i olovka kako bi se glatko izmjerilo i odrezalo pozadinu;
  • papirnati nož za smanjenje u kutovima;
  • stol na kojem ćete rezati pozadinu (ili čisto ispirati pod);
  • Kanta za ljepilo.

Kako držati pozadinu na urodnicama?

Kako držati pozadinu na urodnicama: radni nalog

U faznim zidovima plaće s pozadinom.

Ako je zgrada nova i izgrađena je na savjesti, najvjerojatnije će svi zidovi imati jednu duljinu - vidjeti u cm. Ali to se događa da razlika između suprotnih zidova može doseći do 5-10 cm. Stoga, prije lijepljenja, biti Svakako izmjerite sve zidove, zapišite sve na papiru da ne zbunite i ne držite kratku traku na zidu. Ako uzorak na zidu ne mora biti prilagođen, možete odmah izrezati sve pozadine na komadima, ako crtež zahtijeva temeljito prianjanje, morat ćete postupno smanjiti trake.

Zatim smo primijenili ljepilo. Razrijediti ljepilo s vodom je potrebno, strogo slijedeći upute i vaše iskustvo. Za svako ljepilo postoji zasebna shema i doza vode. Nakon što ste pripremili ljepilo, možete ga primijeniti na pozadinu ili zidu.

Ako redovito koristite pozadine (papir), bolje je primijeniti ljepilo pozadine na njihov suprotan smjer. Ako je materijal u srcu Fliesline ili tekstila, odmah nanesite ljepilo na zid.

Članak o toj temi: Kako koristiti električni bojler

Prva traka pozadine miješa se iz ugla, na drugoj strani sobe, koja juri u oko na ulazu. Dakle, središnji dio će biti lako biti savršen, neće biti malih komada i izrezati zidove na pola.

Prozor i vrata pokušavaju spriječiti posljednje tapete. Na kraju, dobiti granicu, pokušavajući ga ne sjetiti, inače će utjecati na izgled zidova.

Nakon ovih nekompliciranih pravila možete brzo pripremiti Phanneur za rad i jednostavno puhanje pozadine.

Čitaj više