Zamjena ličinke i dvorac u metalnim vratima to čine sami

Anonim

Dio koji je odgovoran za tajnost dvorca, zajedničko, zove se larva. A ponekad, u slučaju kvara uređaja za zaključavanje ili ključa, može doći do potrebe za njegovom zamjenom. Danas ćemo vam reći kako zamjena ličinke i dvorca u metalnim vratima to učiniti sami. To se može učiniti na nekoliko načina na koje će se raspravljati u nastavku.

Zamjena ličinke i dvorac u metalnim vratima to čine sami

Kako zamijeniti larvu u željeznim vratima?

Popravak dvorca

Kada slučajno s uređajem za zaključavanje na skupu sustav, budite spremni za popravak. Bolje i jeftinije kupiti novi u ovom slučaju. Ali ako štete nije ozbiljno, možete pokušati promijeniti popunjavanje. Prije početka rada, razmislite ako to učinite sami, ili je bolje pretvoriti stručnjaku.

Zamjena ličinke i dvorac u metalnim vratima to čine sami

Kada se popravite, može biti potrebno zamijeniti bilo koju od komponenti zaključavanja na vratima ulaznog metala. To može biti:

  • cilindar;
  • mehanizam tajnosti;
  • pribor;
  • ili drugi element.

Međutim, neki detalji nisu dostupni na prodaju odvojeno. Također, ne pokušavajte popraviti brave s kineskog proizvođača.

Zamjena ličinke i dvorac u metalnim vratima to čine sami

Glavna koraka

Moguće je zamjena uređaja za zatvaranje vlastitim rukama. Da biste to učinili, u početku, potrebno je odrediti koji je dvorac instaliran. Također biste trebali znati:

  • postoji li u njemu cilj;
  • Kako se okreće, to je fiksno;
  • I kako je zaključana iznutra.

Zamjena ličinke i dvorac u metalnim vratima to čine sami

Obilježava

  1. Odvojite mjerač s poda, ističući ga sa strane ulaznih metalnih vrata, koja je stidljiva do zaglavljivanja, kao što je prikazano na fotografiji;
  2. Na liniju, isprobajte kućište uređaja i povucite natrag s dna. Dakle, da sve prođe uspješno, koristite reissue, prikupljajući svoje daske za daljinu koja odgovara debljini mehanizma koji planira instalirati;
  3. Nacrtajte okomito na nekoliko linija koje prolaze u središtu kraja. Reysmaus se mora čvrsto uklopiti na kraj vrata kada označavate parametre uređaja. Zapamtite lokaciju bunara;
  4. Vrlo je važno odabrati pravu vježbu. To mora biti takve veličine tako da je vreteno slobodno ući u rupu;
  5. Morate početi bušiti prema prednjoj strani. Slično tome, rupa ispod bunara je gotova. Učinite sve uredno, jer najmanji nedostatak može dovesti do ispiranja vrata.

Članak o temi: Ljepilo za ekskluzivnu pozadinu, opći pregled

Zamjena ličinke i dvorac u metalnim vratima to čine sami

Zamjena mehanizma

  1. Udubljenje ispod tijela vrši se bušilica, identična njemu u debljini. Dakle, da to nije previše duboko, savjetujemo vam da se držite na vježbi na izolat, primijećujući mjesto dubine, kao što je prikazano na fotografiji;
  2. Nakon bušenja rupa, očistite ga vlastitim rukama, koje je namijenjeno za dizalicu, ugrize i čekića;
  3. Vrijeme je da umetnete kućište, pričvrstite vijke i pričvrstite vreteno i ručke kao što je prikazano u videu.

Zamjena ličinke i dvorac u metalnim vratima to čine sami

Učvršćivači

  1. Stavite trag na Jammer na mjestu gdje se jezik nalazi zaključao ulazna vrata. Stoji s prekrivenim vratima;
  2. Nakon toga instalirajte oblogu i parametre za ne može;
  3. Pažljivo napravite nišu i uklanjaju se ispod vijaka, osiguravajući nakon obloge.

Zamjena ličinke i dvorac u metalnim vratima to čine sami

Promjena larvi

Cilindrični dvorac je izumljen u prošlom stoljeću Britanci. Nemoguće je odabrati pranje takvog uređaja, ali popravljen jednostavno. Kada je slom, ne žurite da ga izbacite i trčite u trgovinu za novu.

To su cilindrični uređaji koji su popularni i su u velikoj potražnji među kupcima odabirom uređaja za uvlake metalnih vrata. Kada je kvar neuspjeha ili ključ izgubljen, možete jednostavno zamijeniti larvu.

Ovaj dio cilindričnog uređaja je tajna. Pronalaženje ključa u bunaru iznutra ili izvana, uzrokuje larve. Kada je slom, zamijenio ga jednostavno. Osim toga, oni su univerzalni, od zamjenjive za proizvode različitih proizvođača.

Zamjena ličinke i dvorac u metalnim vratima to čine sami

Popravak larvi

Nažalost, složenost dvorca ne jamči svoju trajnost i dug život. Uvijek postoji šansa za razgradnju, što će dovesti do potrebe za zamjenom larve.

Za popravak, prije svega, bit će potrebno dobiti larvu:

  • Uklonite mehaničku ploču uređaja;
  • ispuštati centralni vijak i blokiranje cilindra;
  • Potonji se uklanja pomoću ključa. Ako je ključ izgubljen, morat ćete koristiti vježbu;
  • S uklonjenom larvom, idite u trgovinu, gdje će vam stručnjaci pomoći da odaberete identičan;
  • Kupljena jezgra umetak u postojećoj bravi pomoću ključa za to;
  • popravite ga s centralnim vijkom;
  • Odozgo, uklonjena ploča za zaključavanje završava.

Članak o temi: Crveni pozadini u unutrašnjosti: Fotografija, crna za zidove, koje su zavjese prikladni, bijeli mamut, pozadina, boje, maka s zlatom, opekom, za kuhinju, video

Tada biste trebali isprobati rad uređaja na otvorenim vratima. Prilikom naknadne operacije potrebno je lagano rukovati bravom, proizvoditi periodično mazivo i ne dopustiti mu da začepljuje.

Sažimajmo

Da ne bi rastavili vrata, možete pokušati promijeniti bravu na sličan. Ovo je najlakši i najjeftiniji način, ali to nije uvijek dostupan. Ako se na vratima na vratima i ne pokupite, a zatim se pripremite, koji će morati biti trudni. Potrebno je premjestiti rupe za gniježđenje ili ih povećati. I možda morate smanjiti nove.

Čitaj više