Kako ispuniti obnovu stola za kavu vlastitim rukama?

Anonim

Fotografija

Obnova stola za kavu sama je prilično mukotrpno, ali ne i vrlo teška stvar. Ako se upoznate s tehnologijom, uzimajte u obzir savjete stručnjaka, stječući visokokvalitetne materijale, možete dati svoju omiljenu stvar u drugom životu.

Kako ispuniti obnovu stola za kavu vlastitim rukama?

Slika u tablici je vrlo složen i dug proces, ali je potrebna samo skica, marker ili boja, kao i lanac.

Promjena namještaja sastoji se od nekoliko faza: uklanjanje starog laka, drvene obnove površine, slikanja ili toniranja, lakih premaza (voska).

Kako se riješiti starog premaza?

Trebat će:

  • ciklus ili mljevenje;
  • šmirgl papir;
  • Drvo kit;
  • kit nož.

Obnova stola za kavu počinje uklanjanjem starog laka. Najlakši način primjene stroj za brušenje, ali u ovom slučaju treba uočiti maksimalni oprez, budući da alat može oštetiti drvenu površinu. Možete koristiti posebna otapala. Važno je izračunati debljinu sloja: alat treba samo otopiti laka bez dostizanja stabla. Ako se otapalo apsorbira na površinu stola za kavu, tada će to komplicirati sve naknadne faze, materijali mogu "ne stvaraju prijatelje" među sobom, kao rezultat od kojih je rezultat naduti, odvajanje ili pucanje boje i laka.

Kako ispuniti obnovu stola za kavu vlastitim rukama?

Glavni materijali i alati za uređenje stola za kavu su: akrilna boja, četke, ljepilo i slike.

Ako stari lak ima puno pukotina i izbrisano, lako je ukloniti uz pomoć običnog brusnog papira. Uzmi srednji papir, hidratizirajte ga, umotajte oko trake, prođite kroz površinu. Kada se emery papir razbije prašinu, isperite ga u vodu i ponovno za posao. Pod utjecajem vlage, stari lak omekšao i lako se uklapa. Nakon što uklonite lak, prođite površinu stola za kavu s malim zrnom s malim zrnom. Možete razmotriti stari premaz s ciklusom ili komadom razbijenog stakla. U ovom slučaju nemojte raditi bez radničkih rukavica. Lak se postupno mrijesti s površine, dok je potrebno slijediti, tako da ne oštetite stablo. Sve ove metode imaju svoje prednosti i nedostatke. Koji odabrati, riješiti samo vi.

Članak o temi: Solarni paneli za privatnu kuću. Pro i kontra solarnih baterija

Nakon uklanjanja starog laka, sve su pukotine, čips i ogrebotine potrebne za izoštravanje. Kult se primjenjuje pomoću lopatice, oni se kotrljaju na takav način da ne nastupa iznad površine, ostaviti do potpunog pažnja, a zatim mljeti fini papir. Ako planirate zamrznuti stol s velom, bolje je kupiti kit u boji drva.

Toniranje i slikanje stola za kavu

Trebat će:

Kako ispuniti obnovu stola za kavu vlastitim rukama?

Uređenje stolnog mozaika omogućuje vam da sakrijete nastale pukotine i mrlje.

  • prajmer;
  • akrilna boja ili veo;
  • Vosak namještaja;
  • četke;
  • šmirgl papir.

Obnova stola za kavu uključuje slikarstvo ili toniranje proizvoda uz pomoć vela (vosak). Prvo, potrebno je napredovati na površinu: koristite poseban prajmer za drvo, nanesite sastav s 1-2 sloj s obveznim srednjim sušenjem. Ako koristite veo, pozornice se može izostaviti.

Boja se nanosi s četkom, za stolni vrh je prikladniji za korištenje valjke ili bojenje oštrice. Nepristupačna mjesta prekriže se tankom taselom. Važno je primijeniti boju s suptilnim jedinim slojem - onda možete izbjeći priljev. Nakon što je prvi sloj suh, prolazi se finim brusnim papirom. Drugi put se boja nanosi u suprotnom smjeru. Svi šareni slojevi su definitivno polirani s brusnim papirom - tada će površina biti savršeno glatka, a bendovi iz četke bit će nevidljivi.

Restauracija tablice može se pojaviti uz pomoć simulatora ili obojenog voska. Simulator se javlja na bazi vodene i alkoholne, prvi daje mekši ton. Veo se nanosi s širokom ravnom četkom (stotke). Možete miješati boje među sobom, primijeniti jedan ton na drugi, zli centar, potamniti rubove - sve to ovisi samo o vašoj mašti. Umjesto stiha, možete koristiti obojeni vosak, koji, kada restauracije, površina obavlja nekoliko uloga odmah. Uz to, to je tonirana i osigurana rezultat u isto vrijeme. Kada koristite bitumenski vosak, dubina boje može se postići na vrhu vela.

Članak na temu: Polaganje cijevi grijanje pod kravatom poda s vlastitim rukama

Vosak se protrlja mekom pamučnom krpom s vrlo tankim slojem, i nemoguće je vratiti se na prerađeno mjesto, inače mračna mjesta mogu ispasti. Neki proizvođači preporučuju se s velikom količinom rada za izdvajanje voska u vodenoj kupelji, u ovom slučaju se primjenjuje s četkom. Nakon prvog sloja je suha, polirana s vunenom krpom, a zatim nanesite sljedeći. To se radi dok površina postane savršeno glatka. Ako ste naslikali tablicu akrilne boje, bolje je koristiti transparentan vosak namještaja kako bi se osigurao rezultat.

Uređenje stola za kavu pomoću metode pozlanja

Trebat će:

  • Zlatno ili srebro;
  • šelak;
  • matrica;
  • Ravna četka.

Moguće je ukrasiti stol za kavu uz pomoć, na primjer, napraviti zlatne leptire ili srebrne vretence. U tu svrhu morate kupiti gotovu matricu ili učiniti s vlastitim rukama. Nacrtajte konturu Dragonflie na uskom filmu, a zatim ga izrežite s oštricom ili tankim nožem. Pričvrstite matricu na površinu tablice slikanjem trake. Primijenite Shellac, ostavite ga neko vrijeme. Lak se mora malo osušiti, ali u isto vrijeme ostati ljepljiv - onda će se Potoli dobro držati.

Pričvrstite list uzan na matricu, pažljivo ga odvajate s tasselom, ostavite do potpunog opterećenja, a zatim uklonite četkicu za ostatke zlata, uklonite matricu. Možete prigušiti svijetli sjaj uz pomoć antičkog bitumena, koji se primjenjuje tankim slojem pjene spužve. Rezultat je fiksiran od strane Shellaca.

Ni u kojem slučaju ne može biti prekriven akrilnim lakom, inače će se oksidirati tijekom vremena.

Materijali za pozlaćenje - jeftini užitak, ako se želi, mogu se zamijeniti prijenosnom folijom za nokte i posebno ljepilo za tijelo. Tehnologija primjene je gotovo ista: prvo pričvršćuju matricu, peru površinu ljepilom, ostavljaju oko 5 minuta (točno vrijeme je uvijek indicirano na priloženoj upute). Zatim se primijenila folija sa strane knjige, udarite nokat, oštro sjeći. Rezultat je fiksiran s aerosolnim lakom - tada folija neće sumnjati. Popravak stola za kavu s vlastitim rukama je dovršeno!

Članak o toj temi: Koja je bolja odabrati: garde ili tapura

Kako ispuniti obnovu stola za kavu vlastitim rukama?

Kako ispuniti obnovu stola za kavu vlastitim rukama?

Kako ispuniti obnovu stola za kavu vlastitim rukama?

Čitaj više