Telerija Terijer odjeća: uzorci s fotografijama i videozapisima

Anonim

Terijer je mali pas koji može stati čak iu vrećici. Ova vrsta je prilično slatka i bespomoćna, potrebno je posebnu skrb. Kao što znate, u našoj zemlji vrijeme je promjenjivo, pa se ponekad morate jako ugroziti i ljude i životinje, ovo je prvi razlog za kupnju odjeće. Drugi je pokazati kako pas može biti moderan. Odjeća za igračke terijera pojavila se kada su te životinje postale popularne. Ali činjenica je da su psi bili skupi, briga nije jeftina. A onda što učiniti onima koji ne mogu priuštiti dodjelu sredstava za stjecanje skupe odjeće za ove pse? Glavna stvar ne smije biti uznemirena, ali da se u ruci i naučite kako šivati ​​i plesti za svoju voljenu životinju.

Vezati džemper ili šešir, odijelo, kaput za takvog psa je lako i nema potrebe potrošiti puno vremena. Za početnike igle dovoljno za nekoliko dana, a sada je pas odjeven u topla odjeću. Vrlo je važno pridržavati opisa koji je predstavljen u majstorskim razredima, a onda možete biti sigurni da će dobiti dobar rezultat.

Telerija Terijer odjeća: uzorci s fotografijama i videozapisima

Telerija Terijer odjeća: uzorci s fotografijama i videozapisima

Pletene kombinezone

U ovom majstoru ćemo plesti kombinezone za dječake. Nakon detaljnog opisa, to će biti zanimljiva stvar, koja će psa učiniti i atraktivnim i toplim u oštroj zimi. Za uzorak morate pripremiti mjerenja pasa i papira.

Tablica će biti predstavljena, gdje se sva mjerenja izračunavaju za ovu pasminu, što lako može izvesti uzorak.

Da biste izgradili uzorak, prije svega trebate napraviti mjerenje psa. Potrebno je izmjeriti duljinu grebena, duljinu šapa, samog psa (samo za proizvod, glavu i vrat ne dodiruju), širinu prsa, struk, udaljenost medenih nogu, duljina i opseg vrata.

Članak o temi: Appliques za odjeću iz perli i od gumba za djecu s fotografijama i videozapisima

Telerija Terijer odjeća: uzorci s fotografijama i videozapisima

Nastavljamo na pletenje kada je već uzorak. Najbolje za one koji samo uče, vezati test proizvod i vidjeti što će se dogoditi.

Što trebate pripremiti:

  • Pređa, najbolje je ponos;
  • uzorak;
  • Žbici na broju 3;
  • Dvije velike igle;
  • kuke na broju 2.5;
  • Igle s velikim uho;
  • škare;
  • Čipka prikladna za boju proizvoda;
  • kopča.

Potrebno je spojiti prvi uzorak do deset deset kako bi se odredila gustoća pletenja. Pretpostavimo da jedan centimetar čini tri petlje, a pas ima 20 centimetra oboda, onda moramo birati šezdeset kućnih ljubimaca. Kada su postigli željeni broj petlje, onda je plesti gumu preko udaljenosti koju je pas prikladan ili je zamišljen od strane goglanje. Kada završimo pletenje vrata, radimo rupe za čipku - preskočimo nekoliko petlji i nastavi plesti Facharda. Gledamo fotografiju, kao što bi trebao gledati, i dalje plesti na šape na crtežu.

Telerija Terijer odjeća: uzorci s fotografijama i videozapisima

Sada naš proizvod mora biti podijeljen u tri dijela, gdje će dva sa strani biti rukavi. Svi dijelovi plesti odvojeno, za ovu petlju s dva se spuštaju do pin. Pletite tako dok se ne vežu do stražnjih šapa, gdje također čine rupe. Dobiveni dijelovi moraju biti spojeni pomoću kuke koju izvodite stupce bez Nakida. Sada ostaje da napravi munje ili čičak, mjesto može biti i na leđima i na trbuhu, to je već izbor svih. Pažljivo uz pomoć patentnog zatvarača ili čičak i pokušajte na skaku na vašem ljubimcu. Ako je sve došlo, onda uz pomoć kuke, mi se smijemo ili preuzimamo odabrano, umetnite ga u pravo mjesto posebno dodijeljeno za to.

Budući da je ovo jumpsuit za dječaka, onda ne možemo biti posebno uređenje na njemu, ali mnogi hostese vole napraviti proizvode jedinstvene i jedinstvene. Stoga, još uvijek možete upisati ime psa na našem pletenu pretpostavku ili vezenju učiniti ono što je sada vrlo popularno. Ali nije potrebno misliti da će pas odmah biti oduševljen onim što je bila obučena. Uostalom, ako se ne navikne, onda je potrebno vrijeme za to.

Članak na temu: Kako napraviti kuću kuće s vlastitim rukama: Uputa s fotografijama i videozapisima

Telerija Terijer odjeća: uzorci s fotografijama i videozapisima

Video na temu

Ovaj članak prikazuje odabir videozapisa kako možete naučiti kako napraviti stvari za vaš terijer igračaka.

Čitaj više