Što će se dogoditi ako sipajte bunate ljepilo u zahod

Anonim

Popravak je komplicirana i složena stvar. U tom procesu su uključeni veliki broj različitih materijala, koji se ponekad koriste s viškom. Stoga je potrebno razumjeti, u kojem će vam broj količina trebati, inače ćete ih morati riješiti. A ako s pozadinom i drugim čvrstim materijalima u načelu neće biti nikakvih problema, onda je sve složenije ljepilo.

Što će se dogoditi ako sipajte bunate ljepilo u zahod

Podijelite dobar njemački ljepilo

Postoji mišljenje da ako ga jednostavno operite u toalet, onda će to voditi, čini se kao, na činjenicu da će postići cijev, zbog čega će toalet doći u nesposobnu državu. Ali je li? Možete li ga izliti ili još uvijek ne? I kako spriječiti ljepilo koje ste imali toliko, tako da ne znate ni kamo ga dati u načelu? Da biste to razumjeli, morate ići u red.

Je li moguće oprati u zahodu

Počnimo od kraja - je li moguće oprati pozadinu ljepilo u zahod?

Odgovor je da, bilo koji ljepilo za pozadinu može se lako izlijevati u zahod, ali ne u čistom obliku.

Potrebno je dobro ga uzgajati. Voda u ljepilo mora se riješiti dok koncentracija postane takva da će izgubiti sva svoj ljepila, to će postati tekućina i, prema tome, neće biti u stanju začepiti zalihe. Potrebno je dobro miješati ljepilo, ponekad se suši tako da se jednostavno ne razvedena s vodom bez izravnog smetnji.

Što će se dogoditi ako sipajte bunate ljepilo u zahod

Pozadina je bila uspješna, ljepila, naravno, ostala

Ako iz nekog razloga još uvijek ne želite sipati ljepilo u zahod, odmah ga stavite u spremnik s čvrsto zatvorenim poklopcem i uzmite ga u kantu za smeće.

Članak o temi: Kako povezati žice s vijcima

Koliko pohranjenih ljepila

Postoji važno pitanje - koliko ljepila se čuva kada ste već rastavljeni i on je u stanju spremnosti? Prije svega, potrebno je tražiti takve informacije izravno pakiranju ovog ljepila. Obično postoje neke informacije o vremenu skladištenja. Primjenjuje se i tekući brand.

Ako nemate takve informacije, važno je shvatiti da je ljepilo pozadine zadržao vrlo malo. Ovo je obično samo nekoliko dana. Tipično, gornji prag trajanja skladištenja označen je za tjedan dana, ali to je maksimalna vrijednost.

Što će se dogoditi ako sipajte bunate ljepilo u zahod

Rok trajanja gotovog sastava s paketom Kelida

Ako je ljepilo zadržan tjedan dana, onda mora biti izbačen, ali umjesto toga ćete uzgajati novu, jer nećete imati pristojan rezultat, neće imati negativne učinke, pozadine neće biti čuvani kao dobri kao Volite popraviti kvalitetu.

Znakovi koji ljepilo više nije prikladan

Kako razumjeti to ljepilo, koji je zadržan dovoljno dugo vremena, više nije prikladan? Postoji nekoliko dovoljno jasnih znakova koji pokazuju da je ljepilo vrijeme za promjenu. Pokušajmo shvatiti točno ono što zaključuju da možete brzo odrediti da li ljepilo još uvijek može izdržati ljepilo, ili je potrebno riješiti ga.

Što će se dogoditi ako sipajte bunate ljepilo u zahod

Dosljednost dobrog sastava ljepila

Ovdje su glavne pokazatelje činjenice da je u principu, u načelu, može se izbaciti:

  • Kvržice. Ovo je prvi znak. Ne biste trebali pokušati slomiti ih, jer čak i ako sve dovedete u više ili manje prihvatljiv izgled, neće biti dobro za lijepiti ovu misu ionako. Ako se pojavile kvržice, možete hrabro izbaciti ljepilo, osjećaj će biti vrlo i vrlo malo. Komkov, u drugim stvarima, ne bi trebao biti s početnom pripremom ljepila, zato budite sigurni da dobro miješajte ljepilo, ako postoji prilika, onda na sve posebne konstrukcijske mješalice. Ako ne postoji takav, onda je bolje uzeti posebnu mlaznicu za miješanje na vježbi.
  • Paket. Ako je ljepilo postavljeno na razne frakcije, onda je to vrlo loša značajka. Može se vidjeti na gornjem sloju, pa, ako pohranjujete ljepilo u staklenoj posudi, onda možete vidjeti nekoliko riječi odjednom. Za ometanje ljepila u ovoj fazi bit će besmisleno, neće sve biti čak i djelomično jednako dobro kao i prije.

Članak na temu: Kako napraviti zaslon za kadu

Čak i ako niste vidjeli te znakove koje su sada opisani, ali primijetili neke druge karakteristične promjene, još uvijek ne morate zadržati ovo ljepilo. Čak i ako izgleda prilično dobro, ali njegov rok trajanja odavno je prošao - baciti ga, i zauzvrat kupiti ili razrijediti novu.

Kako izračunati

Dakle, da ljepilo ne mora baciti, najbolje je ne da ga remake sa svojim sadržajem. Možete točno izračunati koliko vam je potrebna ljepila.

Naravno, i onda će biti neke pogreške, ali ipak neće biti tako kritično. Potrebno je pogledati pakiranje ljepila, koliko je potrebno za jedan kvadratni metar tapeta. Obično ovisi o tome kakve tapete, lagani papir ili teški fleyslinic, vinil i tako dalje.

Što će se dogoditi ako sipajte bunate ljepilo u zahod

Pripremite ljepilo za Fliesline Wallpaper

Nakon ove akcije, morate pomnožiti ovaj pokazatelj na ukupnom području svih zidova, odbijanja iz njega područje svih površina, gdje ta pozadina neće trebati, na primjer, prozore, vrata i slično. Ako ljepilo ne odredi koliko je to točno potrebno za jedan četvorni metar, tada je u većini slučajeva oko 20-30 grama. Ako govorimo o pozadini teškim tipom, onda, u skladu s tim, potrebno je malo više.

Važno je uzeti u obzir i premaz na kojem se primjenjuje pozadina. Ako je to drvo, na primjer, onda ljepilo nije jako potrebno, jer će biti vrlo cool apsorbiran u gornje slojeve. U slučaju konkretnih i sličnih stvari, to je, naprotiv, dodajte dodatni interes za deset zbog značajki premaz.

Zaključak

Ljepilo je prvenstveno potrošni materijal, ne morate ga spasiti i ne morate ga predugo spremiti. Ako želite postići visokokvalitetne popravke, onda ćete sigurno biti stalno ažuriranje ljepljivih tvari koje imate, i one koje kupujete u suhom obliku ne bi se trebali uzgajati nepotrebno velike količine. Inače, ne vaš novčanik neće patiti, već kvalitetu cipela pozadine.

Članak o temi: Brown pozadine za spavaću sobu

Što će se dogoditi ako sipajte bunate ljepilo u zahod

Odaberite dobro ljepilo za dobru pozadinu

Bit će jako čuvani, na kraju početi zaostati. Kao rezultat toga, naći ćete se u gubitku. Tako ljepilo neće moći toliko lagati kao pozadinu. I to svakako treba uzeti u obzir kada kupujete građevinske materijale. Pa, ako je višak formiran, onda bez najmanjih žaljenja, vrijedi izbaciti, pogotovo jer, kao što smo uvjerili, čak se može učiniti što je moguće jednostavnije, samo ispiranje onoga što se ranije nije provelo, u toaletu, to neće uzrokovati probleme.

Čitaj više