Originalne zavjese za plastične boce

Anonim

Tako ste počeli popraviti, ali stvarno nemate velike financijske mogućnosti. Pitanje: Što učiniti? Za početak, ne biste trebali paničariti, jer, kao što znate, ljudski um je vrlo upitao i znatiželjan. Nedavno se moderno društvo sve više i češće koristi u svakodnevnom životu. Na primjer, pili ste mineralnu vodu koja je kupila u trgovini. Ali nemojte žuriti da biste dobili osloboditi od praznih kontejnera. Sada i plastične boce mogu se koristiti sekundarno.

Originalne zavjese za plastične boce

Plastične zavjese boca

Plastična boca ručno izrađena

Dakle, plastične boce mogu se koristiti u ručni radu kako bi se proizvele najljepše zavjese na svijetu, koje su prikazane na fotografiji ispod. Jeste li voljeli tu ideju? Pokušajmo razmotriti faze, kako napraviti takve zavjese?

  1. Kupujemo mineralnu ili bilo koju drugu vodu.
  2. Boce se ne bacaju, i moje ih i osušite. Sada ih prikupite dok se prikupljanje ne vrati do željenog glasnoće.
  3. Odabrali smo Tyason budućih zavjesa.
  4. Provodimo rad na pripremi radnog mjesta, žetva šablone, osiguravamo potrebne građevinske alate i druge gadgete.
  5. Sada će vam trebati samo vrijeme. Počnite obavljati rad u nizu, prema shemi.

Fotografija u nastavku prikazuje najtraženije zavjese od plastičnih boca.

Originalne zavjese za plastične boce

Neobične zavjese za dom

Što je neobična i funkcionalnost takvog rada? Naravno, prvo što vrijedi spomenuti je jednostavnost reprodukcije. Sada ne morate pribjeći profesionalnoj pomoći majstorima, sve što trebate je malo mašte, dobro ili slobodan pristup internetu. Drugo, ne trošite obiteljski proračun, na primjer, kao da se odlučite za kupnju gotovog stakla ili tkanine zavjese.

Plastične boce se odlikuju mogućnošću igranja svjetla, pod uvjetom da će se pravilo poslužiti kao izvor svjetla. Važno je reći da takav izvor može biti prirodan i umjetno podrijetlo. Na fotografiji vidimo samo sličan svjetlosni učinak. Je li to doista izvanredan? I imate priliku stvoriti kod kuće takve ljepote, takve neobične zavjese.

Članak o toj temi: Najjednostavnija domaća prilagodba za brusilicu, bušilica, sušilo za kosu

Originalne zavjese za plastične boce

Prednosti i nedostatci

Kao i svaka druga materijala, plastične boce također imaju određene prednosti i negativne strane.

Prvo, zavjese iz boca su vrlo izdržljive i mogu se upravljati prilično dugo vremena. Drugo, takve zavjese mogu se oslikavati (potpuno svaka boja). Treće, oni se lako očistiti, na primjer, možete koristiti tuš mlazu ili samo vlažnu tkaninu obrisati svu zagađenje. Naravno, ne smijete zaboraviti da plastične boce, poput svih plastike, imaju negativnu bočnu toksičnost, a to je kako znamo s vama, opasnim za zdravlje.

Originalne zavjese za plastične boce

zaključci

Ako ste zamislili da provodite inovacije na području vašeg doma, hrabro koristimo plastične boce. Zahvaljujući svojim neobičnim oblicima, brojne gamme u boji šupljine unutar (na primjer, možete staviti kuglice ili druge elemente za dekor) zidovi vaše kuće mogu se transformirati na bolje. Na internetu možete pronaći najneobičnije mogućnosti, i, naravno, takve zavjese će postati pravi vrhunac vašeg doma.

Originalne zavjese za plastične boce

Neke stvari ponekad samo trebaju gledati na novi način, tako da se usudite - i dobit ćete mnogo pozitivnih emocija.

http://www.youtube.com/watch?v=Vpgneupxqx4

Čitaj više