Sheme pletenice na 9 petlje s fotografijama i videozapisima

Anonim

Pletenje s pletenje iglice, u kojima se pojavljuju jednostavne ili zamršene pletenice, nazvane Aran. Takav stil je došao u krugove iredanske rude iz Irske, odnosno, s trostrukim morima otoka Aran, gdje su brižne žene i majke stvorili žene i sinove topli ribolovni džemperi, u kojima su elementi parenja u obliku KOS-a , Knitteri prošlih vremena nisu koristili sheme crtanja "Kos" s pletenjem igalima i prenijeli svoje znanje iz jedne žene u drugu. Prema uvjerenjima stanovništva, pletenice - užadi ribara, rešetki - otoci, cikzags ili lanci - staze među obalnim kamenjem, drvo života je jedinstvo. Svaki džemper je hranio povijest obrta, koju je temeljito ugradila tijekom pletenja.

Da biste uređaj povezali s vlastitom poviješću, možete koristiti tkanje s pletenje iglice pomoću različite količine petlji.

"Pletena" od 9 petlje

Vrsta pletenica za parenje za 9 petlje u odgovarajućim autoritativnim krugovima smatra se najjednostavnijom. Izgleda ova pletenica na sljedeći način:

Sheme pletenice na 9 petlje s fotografijama i videozapisima

Shema je prikazana na sljedećoj slici (stranu lica):

Sheme pletenice na 9 petlje s fotografijama i videozapisima

Shema objašnjava kako povezati četiri takve pletenice na platnu, ali članak će se smatrati kako povezati jednu pletenicu, jer se može lako ponoviti kroz udaljenost za određeni proizvod.

Prvo morate izvršiti 2 redaka lica. U trećem redu potrebno je ukloniti na dodatnu iglu (za nedostatak takvog, možete koristiti engleski pin) 3 petlje, kljucati još 3 lica. Tada su šarke ostavljene da povezuju lice, potonji petlje - oni će ostati 3 - plesti viskozna lica.

Od 4 do 8 redaka imam laci. Deveti redak počinje s 3 petlje lica, nastavljamo ukloniti 3 na dodatnu iglu, zatim 3 petlje lica, vratiti prednje 3 petlje iz pomoćnih igala. Zatim morate povezati sljedećih 4 reda na prednji udarac.

Nastavak "tkanja" pletenica leži u ponavljanju već počinjenog u radu akcije iz trećeg reda i dalje.

Pljuvanje s rapport 16

Pljunak na 16 petlji zahtijeva početni set od 22 petlje, od kojih će 16 biti za samog pljuvanja. Sam uzorak izgleda ovako:

Članak o temi: Što učiniti ako ste preplavili susjede odozdo

Sheme pletenice na 9 petlje s fotografijama i videozapisima

U jednom retku obavljamo 2 šarke s nevolji metodom, 16 lica, 2 opet 2.

Drugi red počinje s 4 petlje lica. Zatim postoje manipulacije s petlji pletenica, koje se izvode u navedenom redoslijedu: 2 petlje za uklanjanje, ostaviti za rad, vezati 2 lica, za vraćanje 2 petlje, 2 šarke za uklanjanje rada ispred operacije, za izradu 2 petlje, kravata 4 osobe lica. Ovaj algoritam pruža 4 reda, s obzirom na dizajn pletenice.

Naknadni redak, na račun 7, početi s 2 izlazne petlje, sljedeći 4 ukloniti iza posla, a zatim preklapaju s 4 petlje lica, vraćamo 4 petlju uklonjena sprijeda. Ponovite 4 petlje ponovno da ih ostavite prije posla, nastavljamo s 4 lica, a vratili se vraćaju i vraćaju se petlje i "okreće" u licu. Nevažeća ponuda završava red.

Radimo s 8 petlji

Da biste spojili spomenutu pletenicu, možete koristiti sljedeću shemu:

Sheme pletenice na 9 petlje s fotografijama i videozapisima

Spit iz 8 petlji izgledaju slično cOSOS od 9:

Sheme pletenice na 9 petlje s fotografijama i videozapisima

Početak pletenja je u setu od 16 petlji, od kojih će pletenica zauzeti 8 petlji, 6 petlje se koristi za uokvirivanje, a još 2 su rub, koji počinju i završava svaki redak. Prvi red počinje s nevažnim 3 petlje (osim za rub), 8 nastavlja se, završava s 3 glačala. Sljedeći red, drugi i svi redovi čak i red moraju biti napisani prema slici.

Treći red koristi i kretanje lijevo i desno. Prvo postoje 3 pogrešne petlje, a zatim na željenoj strani, pomakne se 8 petlji, koje se inficiraju kako slijedi:

  • Lijevo: 4 petlje su uklonjene prije posla, 4 lica, 4 uklonjena su pletena licu;
  • Desno: iste akcije s počastima u unutarnjim petlji iza posla.

Završiti broj šarki. Tražen je peti red, kao na samom početku. Sa 7 redova ponavljamo sve opisane radove, počevši od 1 reda.

Mala pigtail s 4 petlje

Shematski pletenje pletenice iz 4 petlje mogu se prikazati na sljedeći način:

Članak o temi: Pletena igračka kukičana s opisom - Elos Rudolf

Sheme pletenice na 9 petlje s fotografijama i videozapisima

U stvarnom obliku to će izgledati ovako:

Sheme pletenice na 9 petlje s fotografijama i videozapisima

Za proizvodnju uzorka od 4 petlje, trebate birati 12 petlje, od kojih se 6 koristi za pozadinu, 4 su izravno povezane s samom pljunom, a svaki redak će se pokrenuti s dva ruba.

U prvom redu, oni su vezani s šarkama od 3 od svakog kraja reda, a 4 lica se stavljaju u sredinu. Sve čak i plesti prema crtežu. U trećem redu možete premjestiti pletenje pletenica na lijevo ili desno. Počinje u tri glačala, a zatim 4 petlji se kreću:

  • Lijevo: 2 petlje za uklanjanje prije posla, na pomoćnoj iglu, spojite 2 petlje lica, vratite zarobljenu vjeru, da završite 3 s nevolji;
  • Desno: radimo iste akcije, ali zglob je uklonjen ostaje na poslu.

Peti pored mi u potpunosti ponovimo prvi red, a od sedmog smo svakog posla prvi.

Pletenje pletenice za 18 petlje

Da biste povezali pletenicu od 18 petlji, također možete iskoristiti shemu.

Sheme pletenice na 9 petlje s fotografijama i videozapisima

Utkana u pleteni 18 petlji izgledaju ovako:

Sheme pletenice na 9 petlje s fotografijama i videozapisima

Stvaranje ove masovne pletenice prolazi kroz sličan gore opisani algoritam.

U početku morate birati 28 petlje, od kojih 10 služe kao uokvirivanje. Prvi red, u sredini, sastoji se od 18 petlji koja je priznati osobni način, koji su "okruženi" u rubovima serije "okruženi". Sljedeći redak plesti suprotno: pet petlji s dva kraja lica i 18 - na pogrešnom putu.

Treći red plesti kao prvi, i četvrti, kao i drugi. U petom mjestu uklanjamo rubnu petlju i plesti četiri na pogrešan način. Puzimo paljenje ražavanja udesno, pružamo 12 šarki lica na crtežu. Širenje rada potrebno je provjeriti uključuje u količini od 6 petlji, uključujući i prvi - ovdje ne prodira rub. Nakon ponovnog uključivanja posla, potrebno je provjeriti iste 6 petlji na individualnom načinu. Potrebno je rasporediti rad na pletenje 6 izvanrednih petlji i ponovno se isključiti, potrebno je provjeriti iste 6 petlji lica, ali sada ih stavljanjem na pomoćnu iglu, koja treba uzeti prije raditi. Nakon toga, tri reda pređe izmjena: 10 - iznaka, 11 - lice, 12 - ispušni. Nakon ovih manipulacija, nastavljamo ponavljanje od petog do dvanaestog reda, a mi formiramo trajnu duljinu duljine.

Članak o toj temi: Tablica obvezujuća: Video lekcije s shemama i opisima modela kaputa

Dobro se prakticira u pletenju najmanje dva od ovih načina, može se sigurno premjestiti na eksperimente s različitim obrascima pletenica na platnu.

Video na temu

Čitaj više