Kako otvoriti bravu skroda bez ključa: primarni alati

Anonim

Čak i male kućanske nevolje mogu dugo izbaciti mjerač. Pokrenuta internetska vrata je mali problem, ali ako su djeca ostala u sobi, ili je stvar upravo sada, onda morate odmah otvoriti dvorac. Važno je ne žuriti, izbaciti platno ili prekinuti bravu je ekstremna mjera. Vratite mehanizam na "otvoreni" položaj uz pomoć svećenika.

Kako otvoriti bravu skroda bez ključa: primarni alati

Vrste unutarnjih vrata.

Za uspješno otvaranje vrata, tu će biti alati za djevojke u svakom domu. Da biste otvorili zaključavanje jednostavne konfiguracije, možda ćete trebati:

  • plastična kartica;
  • igle za pletenje;
  • Veliki list papira (na primjer, novine);
  • nož ili noktiju;
  • Tanki odvijač;
  • kliješta.

A koja vrsta alata je koristiti, već je potrebno riješiti sebe.

Na temelju blockbustera

Kako otvoriti bravu skroda bez ključa: primarni alati

Slika 1. Načelo otvaranja unutarnjih vrata s karticom ili tankim nožem.

Obično se zaključavanje u unutarnjim vratima ne razlikuje u određenoj snazi ​​i složenosti mehanizma. Često je problem u nevoljnoj rotaciji mehanizma na unutarnjoj strani mreže. Zaključan jezik na unutarnjim vratima karakterizira mekoća moždanog udara, apsolutno ne opiru smetnje. Da biste otvorili bravu, dovoljno je umetnuti plastičnu karticu između weba i odmorskih vrata ili tanki nož i gurati jezik (sl. 1). Nakon takvog utjecaja, mehanizam će se malo pomaknuti. Ostaje samo da okrene ručku i tiho uđe u sobu.

Ako je zaključavanje složenije konfiguracije instalirana u unutarnjim vratima i nakon udaranja ključ ostao u bunaru iznutra, to će biti još lakše riješiti problem. Dovoljno je zapamtiti akcije deft heroja špijunskih filmova i ponoviti ih.

Kako otvoriti bravu skroda bez ključa: primarni alati

Slika 2. Tanka igla ili piljevina potrebna za pronalaženje pokretnog dijela dvorca i kliknite na njega.

Novine ili list papira moraju se pažljivo prelijevati ispod vrata na razini zaključavanja tako da izvan kuta ostaje vani, za koji se može ukloniti. Nakon toga, tanki objekt, na primjer, igla, morate gurnuti ključ. Vrijedno je djelovati bez žurbe, pažljivo, na ključ, odskočiti s poda, nije otišao u udaljeni kut. Nakon završetka misije, možete povući papir i ukloniti spremanje detalja brave. Sve, vrata se mogu otvoriti vani.

Članak o temi: Kako mogu ukrasiti sobu vlastitim rukama, dekorativni dizajn interijera

Ne zaboravite na rasprostranjenu bravu s dobro, iz koje je nemoguće gurnuti ključ. U ovom slučaju, pletenje iglice ili tanku i dugu pića doći će do spašavanja. Stanja umjetnost mora biti umetnuta u bunar i okrenite ga, krećući se gore i dolje, slušajući zvukove. Svrha: Otkriti pokretni dio dvorca i staviti pritisak na njega. Da biste otvorili bravu u unutarnjim vratima, potrebno je više vremena (sl. 2).

Obje metode mogu se koristiti na vratima jednostavnog dizajna.

Ali za budućnost je bolje da se brine o prisutnosti rezervnog ključa ili instalirati dvorac koji se može otvoriti izvan puno truda.

Ostale konfiguracije dvoraca

Kako otvoriti bravu skroda bez ključa: primarni alati

Slika 3. Na vanjskom dijelu obloge nalazi se mala rupa, za otvaranje brave potrebno je umetnuti iglu za pletenje ili nokat.

Ali ne mogu se otvoriti sva vrata s takvim tehnikama. Ako je instalirana druga tipka, možda ćete morati napraviti malo više truda.

Jedan od uobičajenih vrsta brave za unutarnja vrata je ključ (sl. 3). Zaključano je pritiskom na gumb iznutra.

Mehanizam ispravlja ručku, ne dopuštajući da se okrene. Ali lukavost takvog mehanizma za zaključavanje je da se može preseliti na "zaključano" položaj od oštre pamuka.

Većina proizvođača dvoraca ovog tipa brinula se o potrošaču i opskrbljivao izgradnju sigurnosnog sustava. Pažljivo pregledajte vanjski dio obloge. Trebalo bi imati malu rupu na njemu, umetnite iglu u njega, nokat ili drugi tanki objekt i lagano gurnite. Ova radnja će vratiti ključ na "otvoreni" položaj - problem će biti riješen.

Kako otvoriti bravu skroda bez ključa: primarni alati

Slika 4. Za zvonjenje brave zahtijeva odvijač.

Ako je unutarnja vrata opremljena bravom s zasunom, otkrivaju da će također biti lako (Sl. 4). Potrebno je okružiti vijke s odvijačem i ukloniti vanjski sloj. Ako su alati ostali u zaključanoj sobi, možete koristiti čajnu žličicu, datoteku noktiju ili bilo koji ravan predmet, obično takvi vijci nisu čvrsto čvrsti. Nakon što je sadržaj brave izložen, potrebno je pažljivo ispitati. Mali tuberkul je dio mehanizma za zaključavanje i potrebno ga je pritisnuti pomoć djevojke, prikladna je olovkom ili nervicom. Istovremeno s klikom, morate provjeriti ručku i pristup sobi će se dobiti. Otvorite dvorac ovog tipa je jednostavan, glavna stvar je navigacija i imati sve što vam je potrebno pri ruci.

Članak o toj temi: Odabiramo štapiće stabla za vikendice i vrtove (40 fotografija)

Ako se nijedna od predloženih metoda ne priđe i vrata soba još uvijek zaključava, morat ćete potpuno rastaviti bravu. Da biste to učinili, potrebno je pažljivo ukloniti oblogu, odvijati sve vijke za zaključavanje i ukloniti jezgru. Pucao na ovaj način mehanizam za zaključavanje može se popraviti ili zamijeniti novo, ali glavna stvar - ne morate pobijediti tkaninu.

Naravno, bolje se ne bavimo sličnim problemima i uvijek imamo pristup svim sobama. Ali bolje je unaprijed znati kako otvoriti bravu nego u vrijeme više sile nervozno i ​​žuri se pokvariti vlastitu imovinu.

Čitaj više