Kako oprati prozore na balkonu izvan: najbolji način

Anonim

Kako oprati prozore na balkonu izvan: najbolji način

Vani, balkon prozori se brzo zagađuju, tako da je redovito pranje jednostavno neophodno za vanjske prozore prozora mažiranog zagađenog od unutarnjeg, jer je stalno izložen utjecajima na okoliš: voda, pijesak, prašina i još mnogo toga. Pranje prozora Izvana je prilično dugotrajan proces, na staklu s ulice možete vidjeti sapun razvoda, najmanji kapi kiše, razvod za vodu koje ne daju prozorima da se sjaji. Stoga, pranje stakla izvan morate pažljivo pripremiti.

Čišćenje balkona i loggia: naglašava

Oba balkona i loža je, u pravilu, ostakljenim prostorijama, naredba nije teško održavati u takvim prostorijama. Osim mokre čišćenje i čišćenje palača i tepiha, trebate oprati naočale i okvire prozora.

Da biste pratili prozore na balkonu, trebat će vam:

  • Zdjele ili kante s vodom;
  • Poderano kućanstvo;
  • Gume, pjena ili spužve tkiva, pranje, strugači;
  • Otopine sapuna;
  • Otopine alkohola;
  • Otrti.

Voda za pranje prozora na balkonu treba biti tople temperature, čak možete koristiti malo tople vode. Soutske otopine moraju biti pjena, što može dati puno pjene. Pranje, spužve i strugači za pranje trebaju imati gumiranu površinu i ni u kojem slučaju ne smiju imati željezne čekinje, inače možete ogrebati staklo tijekom pranja. Spremnici za vodu trebaju biti dva, u jednom će se razrijediti s otopinom za pranje prozora, au drugom spremniku treba postojati voda za ispiranje otopine sapuna.

Kako oprati prozore na balkonu izvan: najbolji način

Najbolje od svih programa Windows Pranje na balkonu će odgovarati mapu s dugom ručkom

Kapacitet s vodom za pranje iz prozora otopine sapuna trebala bi biti volumetrijska i široka tako da je moguće dobro zvoniti.

Što se tiče deterdženata za Windows, bolje je koristiti industrijske alate koji su namijenjeni za pranje to. Deterdženti u vodi su uzgajani prema uputama, nesvjesno je dopušteno unijeti kemijska rješenja na prozorske profile unutar ili plastike.

Članak o temi: Podešavanje aluminijskih prozora vlastitim rukama

Kako oprati prozore na balkonu izvana: Tražimo pravi pristup

Operite prozore na balkonu je težak, jer su na određenoj visini, koja treba biti opremljena svim potrebnim materijalima, na isti način na Windows koji trebate nekako doći do sustava Windows. Ako visina balkona ili lože nije previsoka, možete koristiti stubište ili stepladder, sigurno ga jačanje. Ali ako su prozori visoki, možete ili pozvati profesionalnu tvrtku za čišćenje koja će držati visokokvalitetno čišćenje, ili da provedete takvo čišćenje sa same balkona, udobno sjedeći na njemu.

Nakon svih potrebnih alata za pranje prozora su spremni, možete nastaviti s radom. To je očito čisti loggia i balkone u svijetlo jasan dan, na tadašnjim danima svih razvoda na prozorima su jasno vidljivi i lako se mogu eliminirati.

Prije svega, potrebno je oprati prozorske kanale unutar i okvir, a samo onda možete sami oprati naočale.

Kako oprati prozore na balkonu izvan: najbolji način

Kada potapanje balkona izvan prozora, potrebno je promatrati maksimalni oprez

Staklo pranja vani mora se provesti u skladu s sljedećim uputama:

  1. Vani, potpuno navlažite cijelu površinu stakla sa soap otopinom s krpom, mokri prozori lijevo u takvom stanju za nekoliko minuta.
  2. Nakon 3-5 minuta očistite naočale od prljavštine i razvoda.
  3. Čista tkanina ispiranje otopine sapuna iz prozora dok sapun ne ostane na njemu. Posebna tkanina s mikrovlakanom obrišite suhu površinu stakla.
  4. Ako se razvedenice mogu vidjeti na nekim mjestima na staklu, možete koristiti sprejeve za čišćenje za staklo, ali u teško dostupnim mjestima na prozorima sprejeva, to je loše i umjesto čišćenja stvorit će ljepljivu osnovu za prašinu i prljavštinu. Za uklanjanje razvoda na teško dostupnim mjestima, prikladna je samo suha krpa s mikrovlakanom ili konvencionalnim ručnikom za vafle.

Članak o temi: Planovi slapovi Plastika: S čeličnom stupnjem, lijevom željezom, cijenom

Ako se prozor na balkonu sastoji od nekoliko dvostrukih glaziranih prozora, najprije morate operiti unutarnje staklo, tako da je vanjsko staklo jasno vidljivo kroz čistu površinu.

Kako oprati Windows (video)

Kako oprati klizne prozore na balkonu: Uputa korak po korak

Klizni prozori za balkon prikladno su u oba rada i čišćenja. Za pranje kliznih prozora na balkonu ili loggia, trebat će vam iste alate kao i za pranje običnih prozora. Na početku, potrebno je temeljito oprati prozorske kanale unutra, ako je moguće, obrišite ih suhim, tako da ne izazivaju skupinu u prozoru vlage, jer vlaga, i na plastičnom prozoru i na drvenom, ima samo a negativan učinak. Nakon čišćenja prozora unutra, možete početi staklo staklo. Da biste to učinili, potrebno je primijeniti dovoljnu količinu otopine sapuna na staklo i dobro oprati staklo po cijelom području.

Kako oprati prozore na balkonu izvan: najbolji način

Općenito, tehnologija pranja kliznih prozora nije vrlo različita od uobičajenog

Tako da je staklo čisto i zajamčeno oprano od prljavštine, otopina sapuna može se primijeniti nekoliko puta, pa čak i 3-4 puta.

Nakon sapuna, prozori se isperu konvencionalnom toplom vodom prije uklanjanja najmanjih ostataka sapuna. Ako su sapuni dobre kvalitete, nije potrebno trljati staklo, neki deterdženti za sustav Windows pružaju sušenje bez razvoda. Pa, ako se staklene pranje napravi konvencionalnim deterdžentima, naočale se moraju obrisati krpom i shvatiti sjaj kao vani i iznutra. Klizni prozori počinju oprati isto s unutarnjim naočalama, završavajući s prozorima izvan.

Značajke Operite balkon staklo vani

Prozori na balkonu mogu se reći najvažnijim prozorima u bilo koje doba godine, jer idemo na balkon ne samo da objesite donje rublje i dišemo svježi zrak, ali i kako bismo se divili prirodi. Za domaćine je važno da njihovi prozori nisu samo čisti, već i svjetlucaju, a za to morate znati nekoliko tajni. Da bi prozori na balkonu i loggiji pjenuli, moguće je dodati neki octu ili limunsku kiselinu u vodu tijekom opranih. Morate dodati malu količinu otopine, na kantu s 10 litara vode bit će potrebno 5 tbsp. l. Octa 9% ili 20 grama limunske kiseline. Dodavanjem jedne od tih tvari u vodu, sadržaj se mora dobro miješati i možete operiti prozore, ali samo u završnoj fazi, kada su otopine pjene i sapuna temeljito isprati.

Članak o temi: Kako postaviti mjesto za vatru u kućici (55 fotografija)

Kako oprati prozore na balkonu izvan: najbolji način

Pod svim pravilima pranja, dobar rezultat neće se natjerati da čekate

Ako se naočale na balkonu ili loggiji moraju pratiti tijekom hladne sezone, moguće je dodati do 5 g soli za ispiranje otopine sapuna, a zatim led i kondenzat će se formirati na prozorima.

Pranje naočala na balkonu i loggia treba vrlo pažljivo, pridržavati se pravilima životne sigurnosti: da se ne osloniti na okvir prozora i više o staklu, nemoguće je izbaciti iz prozora. Operite prozore bolje od dugih krpanja ili mop s fiksnom ručkom tako da se možete osloboditi prava mjesta. Prije nego što počnete operati čašu na balkonu i loggia, morate pripremiti sve potrebne materijale za to i jednostavno ih organizirati, dobro je imati brojni pomoćnik koji vam može dostaviti željenu temu tijekom posla.

Kako oprati prozore na balkonu vani (video)

Izvođenje svih pravila čišćenja i pranja naočala na balkonima i ložama, ispada veliki rezultat. Prozori su sjajni na udaljenosti, a kroz njih je lijepo gledati ulicu u bilo koje doba godine.

Čitaj više