Bebe kuglice to čine sami

Anonim

Djeca često vole pokušati na majčinim maminama i, naravno, žele gledati i lijepe, poput mame. Oni su spremni zaposliti perle od glave do stopala iu ovom obliku ići za šetnje, u vrtiću i spavati. A ako se djevojka pojavljuje vlastita zbirka pribora, njihova radost i sreća nema ograničenja. Da biste pružili svoju omiljenu kćer sjajnim i originalnim ukrasima pomoći će ovoj glavnoj klasi. U njemu ćemo vam reći koliko brzo i jeftini čine dječje kuglice vlastitim rukama.

Bebe kuglice to čine sami

Potrebni materijali i alati:

  • White Shrink film (možete ga pronaći u lokalnim supermarketima i trgovinama);
  • markeri ili markeri;
  • lanac;
  • čekić;
  • Alati za rezanje rupa;
  • škare.

Izrežite srca za dječje kuglice

Prije izrade divnih dječjih kuglica s vlastitim rukama, pročitajte upute na poleđini vašeg filma za pakiranje pakiranja, jer se vrijeme pečenja može značajno razlikovati od marke koji proizvodi film. Proširite film na trenutak nacrt srca na njemu. Izrezati ih. Imajte na umu da kada se pečenje veličine srca smanjuje za 50%. Koristili smo nekoliko veličina srca.

Bebe kuglice to čine sami

Bebe kuglice to čine sami

Izrađujemo crteže

Sada morate ukrasiti isklesana srca. Uz obojene markere, izvucite bilo koji crtež na prednjoj strani srca. Možete nacrtati sve što: ljudi, životinje ili biljke. Također možete napisati određenu frazu ili pjesmu umjesto crteža. Ako ne znate kako crtati, koristite razne marke. Možete ispisati na pisaču koji volite slike i zalijepite ih u srca. Nije važno kakvu vrstu dizajna koju ste koristili, svakako dajte crtež da se potpuno osuši.

Bebe kuglice to čine sami

Rezati rupe

Nakon crteža na srcima su nacrtani, napravite male rupe na vrhu kako bi umetnuli lanac.

Članak o toj temi: Kup za olovke s vašim rukama s papira s videom

Bebe kuglice to čine sami

Pečemo srca

U ovom koraku, prava magija će se dogoditi: preklopite svoja srca na lim za pečenje s pečenim listovima i stavite ih u pećnicu nekoliko minuta na 350 °. Ne brinite ako će se tijekom pečenja srca zbuniti i uzeti čudan oblik, to je zbog skupljanja. Čim se srca vraćaju u izvornom obliku, izvucite ih iz pećnice. Pogledajte fotografije, oni prikazuju naša srca prije i poslije pečenja. Pokazali su mnogo manje početne veličine, tvrd na dodir, a crteži na njima postali su svjetliji.

Bebe kuglice to čine sami

Bebe kuglice to čine sami

Dodatak lanca

Dječje kuglice su gotovo spremne za vlastite ruke, ostaje samo da biste dodali lanac u srca: možete ih naći iu bilo kojoj trgovini nakit ili naručiti na internetu. Koniti kroz rupe u srcima prstenova za pričvršćivanje i već pričvrstite ove prstenove lancu. Vidite što smo učinili!

Bebe kuglice to čine sami

Bebe kuglice to čine sami

Bebe kuglice to čine sami

Čitaj više