Kako lijepiti teške vinilne pozadine: Zahtjevi za ljepilo, preporuke (fotografije i video)

Anonim

Fotografija

Tečeći kako se lijepiti reljef vinilne pozadine, potrebno je uzeti u obzir da su podijeljeni u teške platnene i pluća. Postojeća razlika između njih je prilično vidljiva. Loša propusnost tkanina iz ovog materijala vodene pare bila je razlog pada potražnje za vinilom. To pogađa prvenstveno na klimu u zatvorenom prostoru. Okoliš zauzima svaku sekundu isparavanja ne samo iz tijela osobe, ali kroz zrak izdahnut time, i ako zidni pokrivač ne propusti parove vode nakupljaju u zraku, vlaga se nakupi u sobi na svim zidovima , Uzimajući u obzir činjenicu da je fokus instaliranih prozora iz PVC-a je gluhi, kao iu snimljenim vratima, to dovodi do pojave plijesni.

Kako lijepiti teške vinilne pozadine: Zahtjevi za ljepilo, preporuke (fotografije i video)

Ikone sheme označavanja na pozadini.

Lijepi Teški vinil Web je mnogo lakši nego tanak, što zahtijeva temeljitiju pripremu površine zida. Stoga su zidovi obično potrebni za prskanje, da se šire i predviđaju, čineći ih savršeno. Nijedna konj ne bi trebala žuriti u oči. Ako će biti uključenosti ispod zalijepljenih tkanina, neće biti kako pokvariti pogled na unutrašnjost, kao na tankoj pozadini, koja kvari učinak.

Reljef Vinil teška tapeta nije previše kritična za razinu kvalitete površinske pripreme baze.

Njihova žbuka također ne bi trebala biti sutražena, ali i za mljevenje sloja spacina nije tako pažljivo kao pod laganim pozadinom. Izgled pri lijepljenju zidova, teška tapeta iz vinila malih žljebova ili ogrebotina nije tako zastrašujuća kao prisutnost bilo kakvih konveksnih dijelova ili pijeska.

Što će trebati ljepilo

Kako lijepiti teške vinilne pozadine: Zahtjevi za ljepilo, preporuke (fotografije i video)

Možete primijeniti ne samo utisnuti na vinilnu pozadinu, već i različite dekorativne elemente.

Ako je valjak potpuno nov, onda se lijevo krznene kvržice. Bolje je koristiti valjak, koji se koristi. Primijeniti ljepilo na platno, pripraviti polietilenski film koji ima prikladnu duljinu i širinu. Primijenjena je ljepilo s tankim slojem, a zatim su trake pozadine presavijeni na pola, tako da je sloj ljepila unutar i može impregnirati 2 ili 3 platna odjednom.

Članak na temu: Kako napraviti ventkanali u zidovima od opeke učiniti sami

Ljepilo se primjenjuje jednako moguće, inače će se vinil platno odvojiti od zidova. Prilikom nanošenja ljepila treba imati na umu da će za vinilnu pozadinu trebati neko vrijeme odrediti izravno na paketu ispod ljepila tako da su toplo natopljeni ljepilom. Nakon položenog vremena za impregnaciju, potrebno je odmah početi lijepiti zid na zidu. Obično se u tu svrhu koristi stepladder. Uklonite višak ljepila iz tapeta čistog materijala.

Ljepilo počinje s kutom zida sobe, koji se nalazi okomita na prozor. Teške vinilne pozadine, za razliku od pluća, mogu se zalijepiti u kutove cijele pruge, a ne izrezati ih, kao što je potrebno za laganu pozadinu. Lagana vinilna pozadina može se poderati kada je grijanje uključeno, što može biti posljedica temperaturne razlike.

Potrebno je primijeniti pruge na gornji dio zida, a zatim lagano šire knjigu, zaglađujući valjak. Možete koristiti lopaticu ili četku, koji će vam omogućiti da stisnete višak zraka ispod platna. Vinilna pozadina praktički se ne rasteže, za razliku od običnih platna. Stoga, čak i ako preskočite najmanji zračni mjehurić, onda ga neće biti tako lako ukloniti.

Zadržavanje teških vinilnih pozadina, visoka pozornost posvećuje se svakom spoju, a zatim su valjani s čistim valjkom. Treba odabrati ovisno o tome kakvu vrstu teksture ima pozadinu. Za glatke teške vinilne pozadine, češće se koristi gumeni valjak. Nakon što je zadržao svaki bend, treba odmah izrezati glatko ili dno pozadina oko stropa ili postolja.

S onim što se problemi mogu susresti pri povezivanju za plakanje pozadine

Kako lijepiti teške vinilne pozadine: Zahtjevi za ljepilo, preporuke (fotografije i video)

Vinilna pozadina je bolje da ne lijepi u spavaćim sobama, jer ne puštaju zrak.

Za kvalitetnu vezu vinilnih pozadina na površini zida, potrebno je da se rubovi traka temeljito propuste ljepilom. Sve veze nakon zaprašivanja u crtanje ili bez njega potrebne za ulazak u suhu spužvu za uklanjanje ljepila. Nemoguće je trljati zglobove, inače će biti sjajni i sjajni u svjetlu. Gotovo priključci ne zahtijevaju najviše pozornosti, cijela površina će izgledati prirodnije od toga.

Članak na temu: Kako izgraditi kuću iz bara: Tehnologija + Foto Report + Video

Za proizvođače određenih vrsta vinilnih pozadina, vrlo je važno da poseban ljepilo za veličine spojeva. Ova vrsta ljepila se prodaje odvojeno u cijevima od PVC-a, s dugim uskim mlaznicama. Mehanizam rada s takvom vrstom ljepila je kako slijedi.

Nakon naljepnice dviju susjednih tkanina uzimaju ljepilo za povezivanje kako bi ga unijeli u šav, a zatim valjani valjak za priključke. Glavna stvar nije proći zračne mjehuriće kada je pozadinu zalijepljen na površinu zida, koja se ponekad pojavljuje na drugom danu. Da biste eliminirali sljeve, trebali biste kupiti farmaceutsku štrcaljku za 5 cc., Gdje je dodano ljepilo u ubrizgavanje u punkture s natečenim mjestima. Ostaci ljepila moraju se prodavati, briše ga suhim.

Preporuke za lijepljenje zidova s ​​vinilom u zatvorenom prostoru

Nije tako teško proizvesti zidove zidova, kao što se može činiti na prvi pogled, glavna stvar je da se pridržava brojnih pravila tako da je sve radove okrunjen uspjehom. Evo nekoliko pravila:

  1. S naljepnicom vinilnih krpa u kutovima sobe, stručnjaci ne preporučuju savijanje trake za prašinu s kutom prostorije, budući da će šala biti vrlo vidljiva. Najbolje je staviti jedan dijelni nosač za 3-5 cm.
  2. Moguće je lijepiti vinil pozadinu ispravno blizu vrata, ako ne napravite naljepnicu vinilnih krpa na dva otvora u isto vrijeme. Provoditi stagnaciju je potrebno, promatranje jednosmjernog reda.
  3. Pomoći će da napravite visak koji poravnati tkaninu pomoći će pravilno izvršiti zidove zidova u blizini prozora. To je potrebno kako bi se pravilno smanjili izbočine i okrenuli ih unutar sustava Windows niša. Tada je pozadina zalijepljen ispod prozora.
  4. Iza radijatora potrebno je ispravno staviti pozadinu, jer stručnjaci preporučuju, 20 cm unutra, nije potrebno zalijepiti tkaninu. Ako stvarno trebate ići preko cijelog zida iza radijatora, tada se platno izrezati na trake od 10 cm i zalijepiti ih, pritiskom na valjak s dugim ručkom. Najbolje je obojiti zid iza radijatora.
  5. Plinth pozadinu platno i strop treba zalijepiti pomoću ravnala potrebnog za rezanje s ruba. Vladar je konvencionalni profil koji ima trokutasti oblik. Ovaj alat nije glup u procesu obrezivanja vinilnih platna.
  6. Da bi se proveli za lijepljenje stropa, treba označiti vinilnu pozadinu. Stavite tkaninu, u rasponu od prozora i nastavite do središta stropa. Sva rad treba obaviti zajedno. U isto vrijeme, treba lijepiti mrežu s stepladder, a drugi je podržati njegov mop, stojeći na podu.
  7. Da biste ispravno dobili strop s vinilnim zidovima, potrebno je napraviti preliminarnu oznaku, a stražnja strana rubnjaka treba navlažiti vodom i ostaviti 5 minuta mokro. Tada morate primijeniti sastav ljepila na pripremljenu granicu, koja bi trebala biti fiksirana na obavezno mjesto. U reljefnoj površini pozadine, granica je instalirana prije naljepnice vinilne pozadine. Zatim, ugradnja bendova pozadine proizvode se u skladu s granicama. Obrežite rubove traka linije za pozadinu naljepnicu. Za lijepljenje koristite poseban ljepilo.
  8. Kada su zidovi prekriveni pozadinom pored električnih utičnica ili prekidača, moraju biti de-energizirani. Na mjestima gdje se nalazi utičnica ili prekidač, zalijepljeni platno se režu poprečno. Dobiveni kutovi trebaju se uzeti unutar utičnice, a zatim instalirati prekidač i utičnica na prethodne lokacije.

Članak o temi: Kako prenijeti grijanu ogradu ručnika

Teške vinilne pozadine ne smiju se smatrati apsolutno uspješnim izlazom, omogućujući izbjegavanje raznih pogrešaka povezanih s pripremom i lijepljenjem površine zidova. Proces lijepljenja svjetla i teških reljefne vinilne pozadine nije drugačiji, glavna stvar je priložiti maksimalni napor.

Čitaj više