Kako kombinirati lambrekvine i guste zavjese

Anonim

Nutty zavjese - ukras da nitko ne razmatra osrednji dizajn prozora. Ovo je svjetlo, nježan i čarobni ukras prozora. Također, ova vrsta zavjesa također se naziva obraz ili nitska zavjesa. To je jedna od najnovijih odluka u dizajnu sustava Windows. Oni mogu biti ne samo niti, već se i kombinirati s dekorativnim elementima, šljunkom, staklom, perli i čvorovima. Uz pomoć zavjese od filamenta, možete stvoriti trodimenzionalnu sliku, možete promijeniti niti na mjestima koja s različitim bojama će promijeniti izgled prozora svaki put.

Kako kombinirati lambrekvine i guste zavjese

Kako kombinirati lambrekvine i guste zavjese?

Sve ima svoje korijene

Unutrašnjost s takvim zavjesama podsjeća na istočnu bajku. Ništa nevjerojatno! Uostalom, postoje samo popularni Kyubeees u Europi iu Rusiji, ali na istoku su dugo bili popularni. Oni su bili popularni u 70-ima, a sada se opet vratio, međutim, s nekim izmjenama. Ne samo sorte dekorativnih ukrasa, nego i razne niti različitih boja, s normiranjem metalnih niti ili perli. Njihove sorte prikazane su na fotografiji, ali to nije granica snova.

Kako kombinirati lambrekvine i guste zavjese

Kako je sve izgrađeno

Gornji dio je izrađen od čvrstog tkivnog trake od 15 cm širine, od pletenice "izlaz" navoja tkane s posebnim putem. Zahvaljujući ovoj metodi tkanja, mogu se smanjiti na željenu duljinu konvencionalnim škarama bez naknadne obrade. I široko pletenica omogućuje vam da koristite bilo kakve strehe bez poteškoća, pa čak i korištenje ljubavnika ili običnih prstena.

Kako kombinirati lambrekvine i guste zavjese

U unutrašnjosti

Zavjese stvaraju bestežinu i lakoću, mogu se uklopiti u bilo koji interijer. Boja dugine pogodna je za djecu, a dodatak nekih elemenata dekora i u monofonskoj boji savršeno će se uklopiti u spavaću sobu, i dajući im svečane perle, kamenje ili staklo, možete sigurno objesiti u dnevnoj sobi i Mogućnosti kratkog dometa s metalnim elementima pogodne su za kuhinju.

Članak o toj temi: Korištenje krivotvorenog namještaja u unutrašnjosti apartmana i seoske kuće (65 fotografija)

Kako kombinirati lambrekvine i guste zavjese

S onim što se kombinirati

Kisa je savršeno u kombinaciji s drugim vrstama zavjesa. Fotografija prikazuje kombinacije s rimskim, panelom i valjanim zavjesama. Također ih možete kombinirati s blindovima, pa čak i s nosačima. Također popularne kombinacije s perlicama, vodama i raznim scenskim krajolikom. Možete pokrenuti nit od perle preko širine ili ukrasite nit svaku nit.

Kako kombinirati lambrekvine i guste zavjese

Kisa i Lambrequen

Ove zavjese su apsolutno svestrane, kao što možemo vidjeti na fotografiji, mogu se kombinirati s gotovo svim drugim vrstama sustava Windows. Ali zasebno mjesto zauzimaju lambreti. Mogu naglasiti proročnost i mogu i "povući na tlo". Oba elementa unutarnjih poslova ne moraju biti jedna boja ako su niti monofoni, bolje je da je vrh iste boje, ali tamnija nijansa.

Kako kombinirati lambrekvine i guste zavjese

Tu su i prodaju swagi iz niti. Takvi polukružne lambrekvine mogu se napraviti vlastitim rukama. Njihovo princip leži u polaganju niti vertikalno polukruga. Ova opcija izgleda vrlo egzotično.

Kako kombinirati lambrekvine i guste zavjese

Kyva je u kombinaciji s rigidnim lambrekinima posebno popularan. Takav lambrektin može biti pravokutni oblik, a možete ga dati bilo koji željeni oblik. Oni su izvrsni za stvaranje orijentalnog stila. Tvrdi Lambrequin sastoji se od dva dijela i viljuške na sredini, formirajući kupolu iz zraka. Takva dizajnerska otopina u kombinaciji s orijentalnim tiskanjem, ukrasom ili bojanje će vas odmah odvesti u atmosferu tisuća i jedne noći.

Čitaj više