Slikanje vinilnih pozadina na Flizelin

Anonim

Korištenje pozadine za slikanje omogućuje vam stvaranje praktične i lijepe unutrašnjosti. Praktičnost je da možete obojiti pozadinu veliki broj puta, mijenjati boju i skrivati ​​prljavštinu i nedostatke premaza koji su se pojavili.

Slikanje vinilnih pozadina na Flizelin

Obiteljski izbor zidova u boji u dnevnom boravku

Postoje razne zidne tkanine koje trebaju materijal za boje: papir, vinil, staklo. U ovom slučaju ćemo raspravljati o vinilnoj pozadini na temelju temeljenog na flizelinskoj osnovi stvoren pod slikarstvom.

Opća tehnika

Da biste stvorili dobar interijer pomoću vinilne pozadine pod slikanjem, prva stvar koju trebate ići u građevinsku trgovinu. Ovdje ćemo se pojaviti prije prvog izbora, kupiti vinilne pozadine na papirnoj osnovi, ili na Phliselinu.

Praksa pokazuje da su široke, metarske vinilne tkanine na fleislinskim osnovi zalijepljeni i ostaju na zidu bolje od pozadine s osnovom papira. Stoga, da pojednostavite rad na lijepljenju, bolje je kupiti pozadinu s flizelinskom osnovom.

Pozadine imaju nešto olakšanje, koji će biti vidljiv nakon bojenja, dodat će zidove okusa i nestati tek nakon ponovljenog bojenja. Sjećanje na to, odaberite zanimljiv i atraktivan ukras.

Slikanje vinilnih pozadina na Flizelin

Osigurajte da reljef pozadine bljesne

Osim toga, ne zaboravite kupiti alat za rad s bojama, četkama, valjcima, kupkama, bojom trakom i, naravno, sama boja je vodena emulzija ili akril.

Sada ste ispunjeni, a ostatak akcija je jasno za vas i razumijete:

  • Potrebno je pripremiti zidove za lijepljenje pozadine, nositi stare platnene, temeljito projekt na površinu;
  • Napravite urednu puhanje pozadina pod slikanjem na zidovima, pričekajte njihovo potpuno sušenje;
  • Na kraju rada glatko obojite zidove u jednoj boji, ili koristite zanimljive kombinacije.

Najmanje popis radova i izgleda skromno, u stvari to je dugotrajan i dug proces. Uostalom, prije nego što slikate pozadinu, morate čekati dok se ne osuše.

Članak o temi: Gdje zadržati ananas kod kuće tako da doze

Usput, možete primijeniti proizvoljni crtež na pozadini s četkom i bojama. Nacrtajte prekrasan krajolik ili portret. Ali ako sumnjate u talente vašeg umjetnika, pokušajte staviti zid prvi u kutu, a onda idite na vidljive mjesta.

Slikanje vinilnih pozadina na Flizelin

Primjena proizvoljnog uzorka na pozadinu

Slika

Usput, možete primijeniti boju na zidove pozadine, a možete obojiti unutarnji dio njih prije nego što se držite naglašavanja olakšanja weba.

Najlakši i jasni način primjene boje na pozadinu. Nakon lijepljenja, elementarno obojite tapetu, ali to radite pažljivo i mirno. Pažljivo okrivite olakšanje platna pozadine.

Slikanje vinilnih pozadina na Flizelin

Koristiti za valjak krzna

Druga metoda je nešto složenija. Moramo naslikovati unutar pozadinske boje, a zatim, nakon sušenja, gurnite ih na zid. Philizalin-based boja će usvojiti bolje nego vinil dekorativnu stranu, tako da ćete brzo moći obojiti platno. Ovdje je glavna stvar čekati potpuno sušenje boje sve dok ta pozadina ne drhti pozadine.

Z Ametim da je na drugi način boja, gotova verzija zidova će biti nešto lakše od obojenog platna, pa je potrebno učiniti boju zasićenim.

Međutim, ako vam rezultat rada nije odgovarao, uvijek možete jednostavno slikati vinilnu pozadinu na vrhu.

Najbolje naslikanje zidova, ne ometene i ne zaustavljate se, a onda ste zasigurno biti jedna boja. Osim toga, boja se ne zgusne na redovnom radu i bit će lako ići na zid.

Slikanje vinilnih pozadina na Flizelin

Očito je da su slikanje zidova uspješno krenuli

Da biste stvorili glatke uvlake i zaštitu drugih stavki iz materijala za bojenje, koristite masnu traku. Ne ostavlja nakon samog tragova, lako lijepljenih i kopanja.

Tehnologija slikanja pozadine, uzimamo valjak i boju, ali izbor boja je složeniji i želimo detaljnije ispričati o ovom procesu.

Članak na temu: Kako ukrasiti rođendansku tablicu: svijetle ideje za odmor (38 fotografija)

Boje

Zapravo, vrste boja nisu toliko, kao što se može činiti na prvi pogled, samo veliki broj dobavljača nude slične opcije.

Slikanje vinilnih pozadina na Flizelin

Klasični izbor boja u velikoj trgovini

Prije svega, vrijedno je reći da nam ulje i alkidne boje nisu prikladne za nas. Prvo, oni su predebe i teške, drugo štetne, a u trećem mjestu nemaju širok izbor boja.

Alkilne univerzalne boje (emajl) za unutarnje i vanjske radove označene su PF-115.

Pogodni smo za emulziju vode i akrilne boje, jer ne mirise, a boja koju možemo učiniti s pomoći Koller.

Boje snage su stvorene na temelju vode. Obično postoji nekoliko sorti takve boje, na primjer:

  • Za stropove - boju nakon sušenja lagano sely;
  • otporna na vlagu ili prati - nanesite u kuhinju i u kupaonici, takve boje nisu isprane vodom;
  • Unutrašnjost - jednostavne bijele boje za zidove slikarstva ili pozadine.

Ako vam se čini da je boja previše gusta, može se lagano razrijediti vodom, ali ne više od 5% ukupne mase. Iako se iskustvo majstora događa vrlo rijetko.

Slikanje vinilnih pozadina na Flizelin

Dobra ruska boja napravila je finskom tehnologijom

Važno je napomenuti da vodene boje imaju mat boju i nisu sjajne. Ako vam je potreban sjajan sjaj, tada biste trebali odabrati akrilne boje.

Akrilne boje ne mirise i suše se vrlo brzo. Njihov trošak je redoslijed veličine viša od emulzije vode, ali ovaj postupak je proporcionalan kvaliteti. Postoje posebne akrilne boje dizajnirane za bojenje zidova u dječjoj sobi.

Slikanje vinilnih pozadina na Flizelin

Normalna akrilna boja za rad u apartmanu

Takve boje mogu biti savršeno oslikane vinilne pozadine na fleislinskim osnovi. Međutim, ako koristite sastav za emulziju vode, morat ćete obojiti zid u nekoliko slojeva.

Članak o temi: Kako samostalno odabrati zavjese za hodnik?

Nakon svih postupaka, zidovi će steći uredni izgled. Moderna boja ne blijedi na suncu, tako da do sljedećeg slikanja ne može proći puno vremena.

Korištenje pozadina za slikanje zahtijeva određeno strpljenje i točnost, budući da ne morate samo kazniti pozadinu, već ih i obojiti, a sve je uredno. Naši sunarodnjaci ne čine osobito takve poteškoće, tako da najčešće kupuju gotove pozadine. Doista, najlakše je otići i zaboraviti na popravak dugo vremena.

Čitaj više