Kako cvjetati pozadinu na stropu (fotografija i video)

Anonim

Kako gurati pozadinu na stropu? Stropno lijepljenje s pozadinom je težak zadatak. Ali ipak, ako slijedite pravila, čak i osoba koja nema dovoljno iskustva može se nositi s njom. Prije nego što sami odaberete pozadinu, morate pripremiti potrebne alate.

Kako cvjetati pozadinu na stropu (fotografija i video)

Prije nego što počnete držati stropne pozadine, treba pripremiti površinu. Strop se mora liječiti antiseptičkim, primljenim, raspršenim nepravilnostima.

Pripremna faza rada

Materijali i alati:
  • pozadina;
  • ljepilo za pozadinu;
  • valjak;
  • kit nož;
  • ljestve;
  • Građevinska mješalica;
  • četka za slikanje;
  • Kupka;
  • kanta;
  • rulet;
  • nož za pozadinu;
  • olovka.

Faze kit i izravnavanje šavova na stropu ispred naljepnice pozadine.

Što pozadina gurne strop? Prije svega, morate odabrati materijal određene kvalitete i boje. Najviše jeftini papirni pozadini su. Vinil i Phlizelinov - razlikuju se u visokoj kvaliteti, pouzdanosti i trajnosti. Tekućina - su mješavina, kada se primjenjuje na kojoj se dobiva kvalitetna glatka površina.

Prilikom odabira boje Ako je soba niska strop, prikladne su lagani tonovi. Vizualno povećavaju prostor sobe. Light strop će odgovarati bilo kojem interijeru. Ako su stropovi visoki, možete odabrati pozadinu s tamnim tonovima. Izbor ovisi o ukusu vlasnika.

Natrag u kategoriju

Priprema stropa

Prvo morate pripremiti površinu stropa. S lopaticom se uklanjaju sve nepravilnosti i izbočine. Ako je strop ugrizan, onda je bijela voda izbrisana do gipsa. Prije toga morate navlažiti površinu s prskanjem. Ako se u sobi pojavila povećana vlažnost ili gljivica, onda je potrebno liječiti površinu antiseptičkog prajmera. Uništit će plijesan i sprječava njezin daljnji izgled. Kao antiseptik, možete koristiti deterdžent koji sadrži klor.

Onda morate izvršiti prajmer. To će dati površinsku snagu. To je od velike važnosti kada naljepnica teška pozadina.

Primer će poboljšati kvačilo površine ljepilom, zahvaljujući kojem će se potrošnja ljepila biti manje.

Kako cvjetati pozadinu na stropu (fotografija i video)

Shema vrha stropa.

Članak o toj temi: Obrnut ventil za crpnu vodu: Vrste, princip rada, ugradnja

Nakon toga, potrebno je izoštriti sve nepravilnosti i nedostatke. Posebno pažljivo je potrebno provesti kit ako planirate držati sjajne vinilne pozadine. Široka lopatica koristi za posao. Ako se, nakon što su se pojavili bendovi, izbočine moraju biti tlo pomoću mljevene mreže.

Shasphable parcele su nedavno tlo. Nakon sušenja prajmera, možete pokrenuti naljepnicu. Svi radovi moraju se izvoditi s asistentima. Raditi, morate pripremiti valjak s dugom ručkom.

Uz pomoć valjka na površinskom ljepilu. Bolje je koristiti dugi gol valjak, jer će se još jednom potrajati. Izvaljivanje pruga, uklonite mjehuriće zraka koje trebate s mekom krpom.

Za posao potrebno je pripremiti stepladder ili visok stol prekriven polietilenom. Nakon ispunjenja svih pripremnih radova potrebno je razmotriti ljepilo pozadine. Dosljednost ljepila treba biti gusta. Izrežite strop s pozadinom s tekućim ljepilom bit će vrlo težak.

Početi. Važno je znati kako kazniti pozadinu na stropu, jer ova faza zahtijeva pažnju. Morate staviti trake u smjeru iz prozora u prostoriji. Potrebno je osigurati da solarna rasvjeta ne učini vidljive spojeve između traka, tako da se sjene koje će se pojaviti da pokvare kompoziciju stropa.

Kako cvjetati pozadinu na stropu (fotografija i video)

Korak-po-korak shema rada prilikom lijepljenja pozadine na stropu.

Počnite s odabirom stropa sa zidom. Prvo, mjere se pomoću ruleta potrebnu traku. Zatim odrežite traku.

Treperi stropni ljepilo preko širine pozadine. Ljepilo se mora primijeniti na strop, a ne na pozadinu. Tako će materijal biti bolji lijepljeni.

Staviti rub trake. Partner bi trebao zadržati drugi rub trake i kontrolirati ispravnost lokacije već zalijepljenih traka.

Nakon toga, od zalijepljenog ruba potrebno je izgladiti površinu mekom krpom. Ako se pruge ispostavile dulje od potrebne veličine, njegov višak je rezan s nožem. Potonji bend mora biti poravnan dužine i širine. Morate mjeriti širinu trake u oba ugla sobe. Zidovi nisu uvijek savršeno glatki.

Članak o toj temi: Koja je optimalna visina instalacije ručke za vrata snimanja

Pozadina na stropu mora biti zalijepljen na strogo priključak. Ne može se izvesti. Ako se bendovi nađu međusobno, tada će se pojaviti neželjene sjene s bočnom rasvjetom, što će pokvariti izgled površine. S naljepnicom i tijekom sušenja već lijepljenih listova, nemoguće je dopustiti nacrti. U ovom trenutku morate stvoriti trajnu vlažnost i temperaturu u sobi. Morate zatvoriti sva vrata i prozore.

Kako cvjetati pozadinu na stropu (fotografija i video)

Vrste smjera primjene tekućih pozadina na stropu.

Tijekom sušenja u sobi bit će visoka vlažnost. Sušenje ljepila traje oko dva ili tri dana. Između pozadine i zida postavite stropnu ploču. Zalijepljen je nakon potpunog sušenja ljepila.

Svjetlo sjajne pozadine čine bilo kakve stropne greške vidljivije. Ako je pozadinu zalijepljen na boju, tada koristite bolju akrilnu lateksovu boju na silikonskoj osnovi. Takva boja nema mirisa. Stvara površinu, otporna na visoku vlažnost i abraziju. U ovom slučaju, strop se može isprati spužvom sa sapunastom vodom.

Natrag u kategoriju

Kako gurati tekući pozadinu

Materijali i alati:

  • Pakiranje tekuće pozadine;
  • sprej;
  • kit nož;
  • ljestve;
  • Kupka;
  • kanta.

Kako ubiti strop s tekućim pozadinom? Tekuće pozadine su mješavina slična boji. Nanosi se na strop s pulverizatorom ili lopaticom. Takav se posao može učiniti sami.

Tekuća pozadina bezopasna za ljude. Oni su vodootporni i otporni na vatru. Savršeno skrivaju površinske greške.

Metoda primjene:

Kako cvjetati pozadinu na stropu (fotografija i video)

Faze primjene tekuće pozadine.

  1. Potrebno je otopiti suhu mješavinu vode u skladu s uputama na paketu.
  2. Kada radite, temperatura zraka u prostoriji mora biti najmanje 15 stupnjeva.
  3. Nanesite s prskanjem ili lopaticom.
  4. Oslikana područja ne bi trebala ići jedni drugima. Boja u smjeru dnevnog svjetla: iz prozora u sobi.
  5. Površina nakon nanošenja tekuće pozadine treba se sušiti tri dana.
  6. Prije nanošenja, površina je pročišćena, obrađena antiseptičkim i žbukanim.

Članak o toj temi: Što su reljefni vinilni pozadini na fliesline osnovi

Natrag u kategoriju

Kako ljuljačka Fliesline Wallpaper

Materijali i alati:

  • Fliseline Wallpaper;
  • ljepilo za pozadinu;
  • valjak;
  • ljestve.

Kako pobijediti Wallpaper Flizelinov, također morate znati. Savršeno skrivaju površinske greške. Oni nisu rastegnut, ne formiraju mjehuriće kada se drže. Mogu se premjestiti preko površine dok se ljepilo ne osuši. Prethodno je potrebno pripremiti strop: čist, ukloniti stari premaz i napraviti prajmer.

Metoda primjene:

  1. Plahte su zalijepljeni na poseban način. Nameće se na ušicu, a zatim poravnaju zglob rezanjem viška. Ne moraju se odvoditi jedan u drugi.
  2. Sušenje se treba dogoditi u sobi s konstantnom temperaturom. Nije dopušteno, otvaranje prozora i vrata.
  3. Često su zaglavljeni pod slikanjem. Oni uzrokuju lateks boje pomoću valjka. Stroke boje se izvode u dva sloja okomito na prozor.
  4. Slikanje stropa vlastitim rukama vezanim za modernog izgleda, izvorni dizajn, je izdržljiv, pouzdan i ekonomičan.

Dakle, pitanje kako ispravno gurnuti pozadinu, prestala vam je biti teška. Rad neće biti težak ako se pridržavate uputa.

Čitaj više