Dekoracija prozora za Novu godinu

Anonim

Dekoracija prozora za novu godinu

Uoči zimskih proslava, nastojimo stvoriti nevjerojatno raspoloženje u svakom kutku naše kuće: instaliramo i ukrašavamo božićno drvce, izrezali novogodišnje vijence, smanjili pahuljice.

Izvrstan dodatak vašem svečanom dekoru bit će ukras sustava Windows do Nove godine. Slikani prozori neće postati samo svijetli naglasak cjelokupnog sastava, već i izvrsne dokaze da je odmor naselio u vašoj kući.

Do danas postoji veliki broj tehnika dizajna prozora.

Dekoracija sustava Windows u Novu godinu učiniti sami

Najlakše i najpopularnije pahulje su izrezbarene iz papira, što se može lako zalijepiti na staklo pomoću sapuna vode. Ako je ova metoda previše banalna za vas, onda koristite papirnate matrice.

Njihov dizajn možete se razviti, a onda će vaš prozor ukrasiti novogodišnje slike autora. Ako niste previše jaki u crtanje - koristite internetske usluge.

Na svojim prostranstvima možete pronaći mnoge matrice različitih tema: to može biti Djed Mraz sa svojom unukom, ili slatki snjegović, ili zvijezde različitih veličina i mnoge druge opcije.

Dekoracija prozora za novu godinu

Mobile se mogu koristiti ne samo za rezanje papira. Uz njihovu pomoć, možete crtati zamršene slike izravno na staklo. Da biste to učinili, trebat će vam poseban spremnik s snijegom (kao što se prodaje u bilo kojoj trgovini s robom za kreativnost).

Tehnologija izvršenja je vrlo jednostavna, pa čak i dijete može se nositi s njom: napraviti šablone na staklo i usmjeriti mlaz iz krošnje na njemu - a vaš prozor je ukrašen originalnim zimskim uzorkom.

Sljedeći način će odgovarati onima koji pranju Windows nakon niza blagdana neće isporučiti velike neugodnosti. Slijedite gouche i počnite stvoriti zimsku bajku. A platno za vašu kreativnu fantaziju postat će staklo prozor.

Članak o temi: Neobične zavjese rade sami: preporuke o njihovom stvaranju (fotografija)

Koristite svijetle i sočne boje, smiju sami crtež ili vidjeti internet. Budite sigurni da će proces crtanja prozora dati puno zadovoljstva vama i vašoj djeci.

Za sljedeći način, trebat će vam ono što točno ima svakoga od nas u kupaonici.

Ovo je obična cijev za zube, ali koliko zamršenih uzoraka može se izvući s njim! Za kreativnost koristite širinu četkice za pjenu ne više od 5 cm.

Nanesite malu količinu paste na staklo i raste na površini svjetlom, udarnim udarcima. Od tjestenine dobivaju se vrlo lijepi i izvorni uzorci, pahuljice i božićna drvca.

Također za crtanje prozora možete koristiti posebne boje boje koje se mogu kupiti u tiskanicama. Uz njihovu pomoć, nacrtajte uzorak na filmu, a zatim ga prenesite na staklo.

Dekoracija prozora za Novu godinu

Ova verzija dizajna prostora prozora je vrlo pogodna, jer Ako vam rezultirajući uzorak ne odgovara, možete ga jednostavno zalijepiti na prozor.

Ne svi ljubavnici s entuzijazmom percipiraju ideju slikanja na staklu, jer Oni nisu zadovoljni mogućnošću njihovog pranja nakon praznika.

Ako se osjećate o ovoj kategoriji, onda predlažemo da ukrasite vijenac. Možete podići sjajnu kišu na njemu, priložiti prekrasne satenske lukove, spirale iz autobusa. Zavjese mogu biti uređene na isti način.

Nemojte se ograničavati u proces dizajna samo tradicionalnim loptima. Koristite bumps, grimizne granice Rowan, žvakati ili, kao što su vijenac iz "snijega".

Za proizvodnju potonjeg, trebate uobičajenu vunu, od koje trebate kotrljati loptice i voziti ih na bijelu niti. Pričvrstite takav vijenac i bolje nekoliko, vertikalno prozor i vaš mali snijeg je spreman.

Vrlo povoljna, osobito u mraku, ona gleda na novogodišnji osvjetljenje prozor za to, kupite nekoliko tradicionalnih električnih vijenaca i ukrašavajući prozor prostor.

Članak o toj temi: Kako pokriti drveni pod u sjeništu: zaštitne formulacije i njihova svojstva

Ne zaboravite na dizajn prozora, jer je izvrsna mosta za kreativne sposobnosti. Stavite ga na njega zamršenu novogodišnju kompoziciju s svijećom ili malim figurama Djeda Mraza, snjegovića i šumskih zvona, bilo iquaban od likovih nogu i čunjeva, usput, posljednji ne samo da dodaju svečanu atmosferu, već i popuniti Vaš dom prekrasne crnogorične arome.

Također možete sjediti na površini prozorskog praga s umjetnim snijegom. Može se napraviti od pamuka, pjene, pa čak i soli.

I što je najvažnije, zbunjujuće kako ukrasiti kuću za novu godinu - zapamtite da estetika novogodišnjeg dizajna ne ovisi o broju elemenata dekoracije i potrošenom novcu.

I kako su skladni kombinirani jedni s drugima u vašem svečanom sastavu, kao i od leta vaše mašte i kreativnosti.

Čitaj više