Wood-Chipstop za zidove predstavlja opciju završne obrade proračuna

Anonim

Sposobnost održavanja topline i stvaranja udobnosti u drvenoj kući zadržava i mali fragments kompresij u peći. Različite vrste iverice i vlaknasti ploča pronašli su aplikaciju u poravnanju zidova pomoću tehnologije suhe gipsa, stvarajući particije. Vani se koriste za izolaciju, oblaganje i uređenje fasade, stvaramo platfords za prozore i vrata. U industriji namještaja od laminiranih ploča čine prednji dio namještaja i stražnjih zidova njihove prešane piljevine. Materijal je jednostavan za rad s vlastitim rukama.

Wood-Chipstop za zidove predstavlja opciju završne obrade proračuna

Štednjak

Građevinski materijali iz proizvodnog otpada značajno jeftiniji

Wood-Chipstop za zidove predstavlja opciju završne obrade proračuna

Drveni čip

U industriji za obradu drveta, uključujući sve svoje vrste, koristi se manje od polovice volumena drva. Čak i nakon uklanjanja grana i uklanjanja korteksa, ujednačen crtež ploča kvari kuju i močvaru. Sada čine ploče i ploče od:

  • čips;
  • piljevina;
  • strugotine;
  • Uvijanje, labav na vlaknima.

Materijal ima značajke u blizini prirodnog drva. Snaga i sposobnost odupiranja vode bez iskrivljenja gore. Trošak takve cilj znatno je niža. Možete napraviti izolaciju i popravak proračuna vlastitim rukama.

Wood-Chipstop za zidove predstavlja opciju završne obrade proračuna

Wood-usitnjeno peći za zidove

Da biste dobili dekorativnu vrstu, površina ploče se tretira na različite načine. Primijeniti:

  • mljevenje;
  • laminacija;
  • obloge;
  • Bojenje.

Unutar zgrada od ploča za čip i vlakna čine particije i vrata s dobrom toplinskom izolacijom i bukom gašenja. Tanke plahte se koriste za završetak zidova, stvarajući niše, police i druge elemente interijera. Cijevi od prešanog drvenog piljevine ukrašavaju prozore i vrata unutar i izvan kuća. Znajući jednostavne pravila za obradu materijala, možete napraviti popravak vlastitim rukama.

Članak o toj temi: Kako sastaviti stolić za kavu vlastitim rukama

Karakteristike materijala od drvenih vlakana

Wood-Chipstop za zidove predstavlja opciju završne obrade proračuna

Zidni ukras

Drveno vlakno se nalazi u pločama uzdužno ili okomito. Vanjski slojevi su gusti i između njih više labavi sloj. Ova sekcija može vidjeti s kraja ploče. Glavne vrste vlaknastih ploča:

  • organatis - obložena fibrearboard;
  • biopustic;
  • s dodatkom bitumena;
  • izazvan.

Ploče od drvenih vlakana imaju različite tvrdoće i veličine. Koriste se za završnu obradu i izolaciju fasada, stvaranjem particija koje apsorbiraju zvuk. Platno vlakno služi kao izvrstan materijal iz kojeg možete napraviti buku izolirajući vrata i platbands za unutarnje sadržaje s vlastitim rukama i kupiti gotove. Za interijeru bolje je koristiti biostremske ploče s minimalnim izlučivanjem štetnih tvari.

Materijali od drvenih vlakana bolje su zalijepljeni na zid nego da se popraviti s vijcima za samozaštimanje do okvira. Vijci se moraju držati u labavom materijalu i ispadati tijekom vremena. Da biste završili, viseći police i dekor, možete koristiti dowel, bodovati ih u materijal za polaganje zida.

Pritisni čip peći u stvaranju unutrašnjosti

Wood-Chipstop za zidove predstavlja opciju završne obrade proračuna

Wood Wood Chipstones

Wood-chip ploče izrađene su od čipova s ​​pritiskom na vezivni sastav sintetičkih smola. Labav srednji sloj se dobiva iz većih fragmenata. Vanjska gusta i brušenje tretirana. Kroz gustoću i tvrdoću razlikuju tri glavne vrste. Prikazani su u tablici.

SkupinaŠtednjakPosebna težina, kg / m3Područje primjene
jedanIzolacioni250-400.Za dekoraciju zida, izolacija topline i buke
2.Srednja gustoća400-800Zidni pokrivač, izolacija uvreda i fasada
3.Visoka tvrdoća300-1200.Stvaranje unutarnjih particija, stepenica, police, niše, PlatBorks

Nakon brušenja na dijelu proizvoda, napravljen je dekorativni završetak površine iverice. Koristi se:

  • laminacija;
  • Unovčavanje.

Prva metoda je prekrivena papirom s voskom i smolama, visokim tlakom. Ukrasna površina postaje dio ploče.

Novac ne zahtijeva posebnu opremu. Film možete zalijepiti na površinu vlastitim rukama. Nedostatak u slaboj kvačilo u kutovima i rubovima.

Članak o toj temi: Upozorenja Veznih shema: za kućnu molitvu, sedam za cijelu obitelj, ime besplatno, preuzimanje za muškarce

Za unutarnje uređenje, pogodan je drvo-peć s oznakom E-1 koji sadrži najmanju količinu formaldehida. Ova vrsta imirodne ploče je dopušteno stvaranje dječjeg namještaja. Obrtnici mogu to učiniti vlastitim rukama i koristiti listove za stambene prostore, napraviti i instalirati platfords za unutarnja vrata.

Veliki izbor imitira furnir raznih vrsta stabala. To vam omogućuje da date panele i zidove unutar kuće vrsti obloge s prirodnim pločama ili klapnom. Napravite kombinaciju - ljepilo za film, možete završiti instaliranjem drva ili nakon rezanja za završnu obradu vlastitim rukama. Platbandovi su stalno trenje i šokovi, pa su bolje kupiti laminirani spremni.

Unutarnji arhitektonski elementi iz iverice

Wood-Chipstop za zidove predstavlja opciju završne obrade proračuna

Shemboard za zidove

Tijekom izgradnje kuće sa svojim vlastitim rukama, kruto urodnicama može zamijeniti prirodno drvo pri stvaranju mnogih elemenata interijer arhitekture:

  • korake stepenica;
  • particije,
  • baza ispod podne obloge;
  • stropni liner;
  • Poravnanje zidova;
  • platbands;
  • Dizajn luka;
  • Niša i ugrađeni ormarići, skrivajući cijevi i brojači.

Za dekoraciju zida, osobito u DACHAS-u i drvenim kućama, iverice jedan od njihovih najboljih opcija proračuna. Višesmjerni raspored čipova eliminira zagrijavanje kada se ubrizgavaju voda i temperaturna kapi. U zgradama s sezonskim smještajem, možete koristiti opcije otporne na vlagu za unutarnje uređenje. Imaju zelenkastu nijansu od impregnacije antipirina.

Proizvođači su počeli proizvoditi iverice, uključujući otpornu na vlagu. Dekorativni film na njima može se lako zalijepiti vlastitim rukama nakon završetka završetka. Prilikom izgradnje kuće koriste se kao oplata, zidovi zidova i podova.

Fasada dekor iz vlaknastih ploča i ivica

Wood-Chipstop za zidove predstavlja opciju završne obrade proračuna

Zidni ukras

Laminacija čini površinu vozne plovine stabilne za ulazak u površinu zidova vlage. Kada radite s takvim panelima, važno je ne zaboraviti pažljivo, izolirati krajeve i mjesta pila na samoljepljivi film ili prajmer. Kada se završavaju fasada, koriste se listovi otporni na vlagu s naknadnim kitom i slikanjem.

Članak na temu: Kako obojiti prozor s drvenim okvirom?

Čvrsti materijal je slabo fino obrada. Stvaranje rezbarenih platforma na prozorima, morate koristiti posebne rezače. Zatim se površina smiješi i nakon duboke impregnacije, temelj je slikan.

Spremne platforme jednostavne konfiguracije prodaju se u trgovinama s laminiranim premazom otpornim na vlagu pod različitim vrstama drva.

Visoka ivica tvrdoće koristi se za stvaranje vikendica s lakom. Materijali iz piljevine su savršeno pogodni za izolaciju drvenih kuća. Istodobno se stvaraju dekorativni elementi fasada i montiraju na zidovima s vijcima za ljepilo i samozaštimanje. Budite sigurni da budete okrenuti koji štiti od izravnog prodora vode, UV zraka. Možete napraviti vlažnu fasadu i ventilirati.

Štetke od vlakana i čipova naširoko se koriste u industriji namještaja.

Wood-Chipstop za zidove predstavlja opciju završne obrade proračuna

Ugradnja drva s vlastitim rukama

U industriji namještaja široko se koristi od strane iverice. Laminirane listove idu na prednje i strane. Proizvodnja stražnjeg zida koristi se materijali ne-obloženi od finih čipova ili piljevine. Mnogo je jeftiniji od proizvoda od prirodnog punog drva.

Izrada namještaja kabineta vlastitim rukama, mora se pamtiti da baza treba biti iz drvenih šipki ili metalnog profila. Pod vijci se ispuhuju. Elementi dodatno biljni za posebno ljepilo. Da biste pričvrstili pribor pod vijkom za samostažur, poželjno je koristiti ljepljivu kit. Držat će materijal od uništenja i vijak će ostati dugo vremena.

Čitaj više