Ormar za cipele s vlastitim rukama

Anonim

Ormar za cipele s vlastitim rukama

Pitanje organiziranja narudžbe u cipelama prije ili kasnije se stoji prije svake osobe. On je posebno relevantan za žene koje vole kupiti sve nove i nove cipele. Kupnja kabinet za cipele je skupa i, štoviše, vrlo često se jednostavno ne uklapa u dizajn unutarnjeg dizajna. Zato je mnogo bolje napraviti ormar za cipele vlastitim rukama. Štoviše, ovaj proces je potpuno jednostavan i vrlo zanimljiv.

Savršen ormar

Dakle, što bi trebao biti garderoba za cipele? Da bi takav ormar savršeno u unutrašnjost hodnika i izvršio sve zadaće dodijeljene njemu, mora ispunjavati sljedeće karakteristike:

  1. Model garderobe za cipele mora kombinirati pouzdanost i sigurnost. Uvijek napravite ovaj komad namještaja od visokokvalitetnih i sigurnih materijala.
  2. Odabrani model mora se izvesti u skladu s općim stilom hodnika. Na primjer, mali ormarić je pogodan za minimalistički hodnik i bez nepotrebnog dekoracije.
  3. Vlada mora strogo odgovarati veličini vašeg hodnika. Previše glavna i masivna varijanta brušenja malog hodnika, i premala - izgubljena u prostranom predvorju.
  4. Odabrani model trebao bi imati dovoljan broj dijelova za cipele za različite sezone.
  5. I što je najvažnije, garderoba za cipele treba biti prilično kompatibilan, pogotovo ako se nalazi u apartmanu u kojem živi velika obitelj.

Ormar za cipele s vlastitim rukama

Odaberite pogled i oblik ormarića za cipele

Tko bi pomislio da se ormari za cipele (ili jednostavno govore, spoj) može izvesti u takvom broju različitih vrsta. Upoznajemo se s različitim dizajnom cipela koje možete shvatiti s vlastitim rukama.

  1. SLIM - savršena opcija za male apartmane s uskim dvoranama. To je vrlo usran i prilično visok ormar s sklopivim police. Pogodno je da se Slima može postaviti na ta mjesta gdje se ne smije urediti nikakav drugi komad namještaja, na primjer, iza vrata.

    Ormar za cipele s vlastitim rukama

  2. Bona - lopata poput trgovine. Ovisno o odabranom dizajnu hodnika, vrata kostiju mogu biti izrađeni od oba stakla (mat ili prozirna) i od bilo kojeg drugog materijala.

    Ormar za cipele s vlastitim rukama

  3. Coupe za cipele je vrsta standardne garderobe, samo manji volumen i sa specijalnim police za čizme i cipele. Ova opcija će vam omogućiti da pohranite vrlo velik broj namještaja na minimalnom području.

    Ormar za cipele s vlastitim rukama

  4. Kabinet, naravno, neće staviti sve vaše cipele, ali će omogućiti sezonske čizme ili cipele u hodniku. Osim toga, niska cijev može se nadopuniti osmanskim na koji je prikladan za pomicanje. Odabirom ove opcije, vi, kako kažu, odmah će ubiti dva zečeva.

    Ormar za cipele s vlastitim rukama

  5. Ugrađeni pretjerano je veliko rješenje ako imate nišu u hodniku. U ovom slučaju, trebate nekoliko listova gipsane ploče, malo fantazije i možete stvoriti pravo remek-djelo koje će vam pomoći uštedjeti mnogo prostora.

    Ormar za cipele s vlastitim rukama

Članak na temu: Unutrašnjost spavaće sobe s dvije vrste pozadina: Kako kazniti, fotografiju, kombinaciji, odabiru boja, pratiova, primjeri za spavaću sobu, dizajn, kako plaćanje, video

Određeni smo s materijalom

Ako se odlučite samostalno napraviti ormarić za cipele, vrlo je važno pažljivo pristupiti izboru pravog materijala za rad. Ne zaboravite da su cipele stalni izvor vlage, prašine, prljavštine, odnosno, materijal mora biti iznimno praktičan. Mora se lako očistiti i ne bojati se deterdženata.

Još jedna nijanca je da se materijal treba kombinirati sa stilom hodnika. Tako je drvo super za klasični koridor i metal, staklo i plastiku - za moderne dizajne. Osim toga, ako imate mogućnost dopunjavanja fasade proizvoda s zrcalnom površinom - lijepo je. Tako da uvijek možete ocijeniti izgled nogu i cipele prije odlaska.

Ormar za cipele s vlastitim rukama

Kao što je već spomenuto, male štandove mogu se nadopuniti robom, koja će zamijeniti stolicu ili klupu za oružje. Svaka žena koja barem jednom sjedila za šivaću stroj moći će šivati ​​takvu doplatu. Za rad, trebat će vam mekani punilo i bilo koju gustu tkaninu.

Nekoliko običnih ideja

Ako niste spremni za izgradnju cjelovitih ormarića za cipele u skladu s jednom od gore navedenih opcija, onda ćete doći da pomognete jednostavne ideje za organiziranje cipela. Provedba takvih ideja neće potrajati mnogo vremena i truda.

  1. Visoke gornje čizme mogu se pohraniti u konvencionalnom ormaru za odjeću, jednostavno ih vješajte na ramenima s krpeljima.
  2. Različiti džepovi mogu se vidjeti na velikom rez tkiva. U takvom organizatoru, prikladno je pohraniti fine cipele, kao što su cipele bez pete ili baletne cipele. I možete objesiti kao ovaj organizator samo na zidu ili na unutrašnjosti vrata ormarića u hodniku.
  3. Ako živite u privatnoj kući i imate stubište koje vodi do drugog kata, organizirajte školjku za cipele ispod njega. To će vam uštedjeti mnogo prostora i koristi mjesto ispod stepenica, što je obično prazno.
  4. Ali ako želite pohraniti cipele samo u kutijama, kupiti ili napraviti transparentne plastične kutije. Prvo, izgleda više modernija u unutrašnjosti hodnika, a drugo, tako da uvijek možete brzo pronaći par koji trebate.

Članak o temi: Pozadine za kuhinju u različitim stilovima: Provence, moderna, zemlja

Ormar za cipele s vlastitim rukama

Čitaj više