Dizajnerske stvari to čine sami: zanimljivi i korisni za unutrašnjost u kući

Anonim

Dizajnerske stvari to čine sami: zanimljivi i korisni za unutrašnjost u kući

Svatko želi stvoriti udobnu, duplicirajući atmosferu topline i njegu u apartmanu ili privatnoj kući. Ovdje ćemo implementirati naše skrivene želje. Izvlačimo unutrašnjost kao i uvijek sanjali, ali niste imali vremena ili mogućnost inkarnacije ideja ranije. Dizajnerske stvari će nam pomoći ovdje s vlastitim rukama.

Da biste stvorili takvu atmosferu, potreban vam je osjećaj stila i mjera. Velik dio onoga što vam se sviđa, vidjeli ste samo na slikama na internetu ili moderne ženske časopise. Dakle, rezervirajte strpljenje i stvorite jedinstvene stvari s vlastitim rukama.

Učinite unutarnje stvari nisu teške, samo trebate odlučiti kako i što želite ukrasiti stan? Prikaži fantaziju. Materijali se mogu koristiti najjednostavniji i neočekivaniji. Jedna pokrivenost stola, koju je napravio obrtnici iz pića dizajna dizajna onoga što!

Zanimljive unutarnje stvari mogu biti izrađene od običnih predmeta. Zatvorenici koriste kako privitke za vješanje ručnika u kupaonici. Stari ručke vrata mogu se koristiti za gutanje ključeva na njima ili spustite gornju odjeću u hodniku.

Danas napravite zanimljive stvari za unutarnje stvari za vlastite ruke vrlo popularne. Postoje posebne tehnike ukrašavanja. Mogu se zaplijeniti i napraviti prekrasan dizajn zidova, namještaj u zatvorenom prostoru ili korisnim, prekrasnim priborom.

Koristeći decoupage, možete ažurirati stari hladnjak, babušakin komoda, sovjetskih vremena garderobu, kuhinju i drugi namještaj. Zid ukrašen slikama izvezenim perlicama. Master Koristite različite dekorativne tablete za stvaranje izvornih uređaja i raznih kompozicija. Naravno, žene bi trebale imati vremena i želju.

Jela si strastvena, najgora duga i mnogo, pregledajte sobu, nemate li svugdje u unutrašnjosti? Nemoj pretjerati. U unutarnjem uređenju, kao iu svemu, mjera je važna. Ako ste izdali zidove, predmete, stavite kolijevku na police i sve još uvijek izgleda u "Muzeju lutaka", napravite unutarnje stvari za prodaju, ili darove za prijatelje poznate.

Prije samo jedne stvari, razmislite i gdje ćete ga doista koristiti? Je li to praktično i funkcionalno ili samo ukrasite sobu? Apartman nije muzej likovne umjetnosti.

Članak na temu: Kako smanjiti dnevniku s vlastitim rukama?

Organizirajte prostor što je moguće skladno, zamišljeno, uredno. I nove ili rezervne zanimljive unutarnje stvari aktivno daju za odmor poznato, naučiti vaš sinu ili kćer. U životu će ova vještina biti korisna.

Izrada unutarnjih dekoracija - veličanstveni hobi, u cijelosti ćete prodati svoje kreativne ideje, stvoriti izvrsnu atmosferu ljubavi i njege u dnevnom boravku, spavaće sobe, dječje i kuhinju. Dijete ili djeca u takvoj obitelji će postati skladni, ljubazni, ljubazni roditelji koji vrijede ručni rad i kante.

Slike

Na zidu u dnevnoj sobi možete provesti zanimljive interijere - slatke razglednice, obiteljske fotografije, stare gravure. Naručite medij za policijsku ploču u debljini i potrebna bijela velika krpelja. Krupe se mogu kupiti u uobičajenom supermarketu iu posebnoj trgovini, gdje prodaju trivijalnost za hobi.

Jedna boja u bijeloj boji i površinu vlaknastih ploča i štipaljke. Pričekajte dok se boja ne vozi. Stražnji kuka. Na prednjoj strani morate lijepiti našu štipu. Cress krsješka na razglednicu koju želite staviti ili obiteljsku fotografiju. Dakle, moguće je na nekoj udaljenosti jedni od drugih kako biste lijepili mnogo krpelja, ispunite cijeli štand.

Osim privitaka za pričvršćivanje, možete koristiti slatki kabeli. Ne moraju biti monofoni. Potpuno može biti boja. Zahvaljujući privicima, možete promijeniti razglednicu fotografije u kolažom za raspoloženje. Pokažite prijatelje gdje su bili, pejzaži, urbane vrste, arhitektonski spomenici.

Učini to sami napraviti zidove

  1. To su kolaže na drvenom peći. Metoda koju smo gledali više. Iskusni majstori ne mogu skulirati sve zajedno, ali da biste razbili teme ili govori o sličnim mjestima u jednom dijelu stalka, o drugima - u drugom. Izvrsno Ako su materijali skladno kombinirani jedni s drugima, stvorite vlastiti jedinstveni stil i sličan veličini.

    Dizajnerske stvari to čine sami: zanimljivi i korisni za unutrašnjost u kući

  2. "Prozor u drugi svijet" - zanimljive unutarnje stvari koje samo stvaraju. Za ovaj plovcu koristite različite neobične pakiranja i druge stavke. Napraviti ploču. Izgledat će kao prozor. Nacrtajte ili napravite aplikaciju by granice pravokutnog okvira, poput prozora i ispunite ga, stvorene egzotičnim brojkama.

    Dizajnerske stvari to čine sami: zanimljivi i korisni za unutrašnjost u kući

Članak na temu: Djeca ljuljaonica do-it-yourself kod kuće

Ove brojke mogu biti apstraktne ili high-tech. Osim onih, mnogi siluete leptira, pčela, drugih kukaca, ptica. Izrežite jednu pticu i napravite puno obojenog papira.

Za dizajn apstrakcija uzmite preostali čisti prozirni papir omote od kolača, slatkiša ili duhova, drugi materijal i ljepilo "prozor" područje. Ispada zanimljivu višebojni sastav. Bit će kontrasta koje izgledaju originalni i postići se osebujni uzorak. Stavite omot kaotični i dobiti prekrasan panel.

Kako biste dogovorili u smjeru visoke tehnologije, morate raditi više više. Trebalo bi postojati jasan crtež ili geometrijski oblici i neke apstraktne ideje. Ako postoji želja, napravite ploču i u takvom stilu.

Kekov omotač

Vrlo milostiv za fantazijski materijal omotač s kolača. Razmotrite opciju, kako napraviti zanimljive apstrakcije za ukrašavanje zidova kuće.

Dizajnerske stvari to čine sami: zanimljivi i korisni za unutrašnjost u kući

  1. Tehnologija. Kupite plastiku. Trebate valovito. To se koristi za proizvodnju poklopaca fenjera u industrijskoj skali. Pogledajte takav list u gospodarskom ili građevinskom supermarketu, na tržištu (u građevinskoj seriji). Uzmite veliki vladar, označite list do 4 jednaka kvadratna dijela. Izrezati. Stavite dijelove na stol ili na tepih, stavite svaki omot iz cupcakes, koliko želim, izgleda lijepo. Cilj je stvoriti neuređeni uzorak ili smjestiti kaootično.
  2. Pričvršćivanje. Kada pronađete takvu lokaciju omotača, koju ćete svidjeti jako puno, kapati na svaki ljepilo i pričvrstiti na plastičnu listu. Rad je previše tanak, ljepilo je impregniran, jer, dodajte još jedan omot odozgo. Tako se skrivaš, procuriš ljepilo.
  3. Trebam snažno ljepilo. To će odgovarati PVA i zalijepiti gumene površine kako bi se osigurali na stražnjoj strani trga kako bi pričvrstili kuku na kojoj će trg objesiti. Ako ste čvrsto odlučili da se takva primjena želite, odmah se možete držati pozadine ili druge zidne obloge u hodniku, spavaću sobu, dječji.

Stripova

Kupite prilično mali okvir. Bijela pozadina slika u drugi ton. Izrežite sliku iz magazina koji nosi neku ideju. Dođite tamo zajedno s priborom iz perli, perja, sjaj, drugi materijal. Slika je spremna.

Članak o toj temi: Vez Cross Roses Schemes: Besplatno za početnike, čaj u vazi, buket u košarici, bijelo preuzimanje, žuto

Bojan stakleni prozor s slikanjem

Ako osjetite snagu da biste napravili više, pokušajte napraviti sliku u vitražnom staklu i pružite se pozadinsko osvjetljenje. Kupite bilo koji okvir veličine sa staklom. Nacrtajte na staklo koje želite, bolje za početak apstrakcije. Pozadina okvira mat bijela. Prikupite sliku. Sada vam je potrebno pozadinsko osvjetljenje, a zatim je slika na staklu jasno prikazana. LED diode se prodaju gotove vrpce. Mogu se kupiti u odjelu za električnu rover.

Dizajnerske stvari to čine sami: zanimljivi i korisni za unutrašnjost u kući

Sofisticirana dekoracija

Nakon što ste kupili istu LED LED traku, dođite i osigurajte siluetu na zidu sobe. Može biti apstrakcija u obliku geometrijskih oblika, neodređeni oblik, u obliku leptira, ptice, zmajeve siluete, stabla i što se može ponovno stvoriti. Takav sastav je dobar u policama. Bolje će se vidjeti što je knjiga odabrati ono što je relevantno za studente, studente, ljubitelje čitanja.

Ako možete samostalan ili netko reći mene kako spojiti dizajn kroz Cijeni poseban prekidač, možete podesiti ovu rasvjetu. Ispada slatko noćno svjetlo. On je posebno dobar u vrtiću.

Darovit, tko zna kako crtati lijepe ljude, može obojiti zidove često ili napraviti crtež na cijelom zidu. Dakle, u vrtiću možete prikazati zaplet "Repkah", crtati Teremok sa životinjama, vukom, zec i lisicom s medvjedom u livadi, drugima.

Dizajnerske stvari to čine sami: zanimljivi i korisni za unutrašnjost u kući

Za poznavatelje i ljubitelje umjetnosti stručnjaci preporučuju volumetrijsku ploču na zidu. Pozadina je modeliranje gipsa i na općoj pozadini postoje naglasci. Volumetrijski model - baza. Ostalo je nacrtati i obojiti temelj.

Ruska zemlja bogata je kreativno nadarenim osobama-nuggetsom. Pokušajte, možda ćete imati veliku narodnu kreativnost. Glavna stvar je da vam se sviđa tako unutarnji ukras. Stvari napravljene s dušama čine unutrašnjost kuće udobne.

Pogledali smo neke ideje za dizajn zidova kuće, a onda odlučite da ste pod vlasti. Kao i ukrasite vaš dom takvim dekorom. Mnogi kao što su berba unutarnjih ukrasa s vlastitim rukama, ali ne i svatko je riješen. Glavna stvar je početi. Vintage modeliranje, umjetnost slikanje dobro.

Čitaj više