Lijepe kutije to čine sami za skladištenje stvari

Anonim

Lijepe kutije to čine sami za skladištenje stvari

Često se kutije koriste za pohranjivanje različitih veličina. Naravno, možete ih kupiti u trgovinama. Ali lijepe kutije za pohranu mogu se napraviti vlastitim rukama. Naš članak će pomoći u tome.

Izrađujemo kutiju kartona

Pripremite sljedeće materijale i alate:

  • Kartonska kutija ili papir (obični, dekorativni, dar, karton), ako odlučite ne uzeti gotove kartonske kutije;
  • Iron Clips;
  • ljepilo;
  • komad prekrasne svijetle tkanine;
  • škare;
  • crta;
  • olovka;
  • Vrpca s džama.

Odaberite za uređenje kutije od približno 40 do 40 cm. To je prikladno staviti ga u ormar ili instalirati na policu. Ako želite koristiti dizajn pohrane na određenom mjestu, odaberite prema parametrima ovog mjesta.

Uzgoj ne smije prelaziti 10 cm. Ovaj spremnik je prikladan za skladištenje malih stvari. Pažljivo ošišajte strane, čiji su dimenzije više od 10 cm, možete koristiti vladar, olovku i škare. Da biste to učinili, napravite oznaku na strani unutarnjih zidova. Od dna dizajna iz svakog ruba označite 10 cm, povucite liniju s olovkom, a zatim odrežite nepotreban komad.

Ako odlučite ne koristiti gotov kartonsku kutiju, kreirajte dizajn za pohranjivanje stvari s vlastitim rukama. Da biste to učinili, napravite dva glatka kvadrata od papira (struktura strukture ovisi o debljini papira, deblji je bolji). Bočne strane trebaju biti više strana još 1,5 cm. Veliki kvadrat je budući pokrov vašeg kapaciteta.

Zatim preklopite papirnate kvadrate, u skladu s shemom prikazanom na fotografiji.

Lijepe kutije to čine sami za skladištenje stvari

Nakon što napravite sve zavoje, nastavite sastavljanjem. Prikazati zidove u naborima nabora. Nemojte voziti papir nepotrebnim mjestima.

S manjeg kvadrata bit će dna kutija. Napravite istu stvar s velikog kvadrata - ovo je poklopac. Spojite ih zajedno - kutija je spremna.

Članak o temi: Slikanje obloge na loggiji i balkonu

Stvorite lijepe kutije za spremanje stvari s vlastitim rukama će biti teško. Ali potrebno je ojačati njihove zidove. To se može učiniti kako slijedi.

  1. Osvajanje sjaja unutar. Navedite visinu dizajna olovke. Kada radite s valovitom kartonom, na mjestu zavoja, provedite glupu stranu škaraca: to će biti bolji. Osigurajte glatko stajanje kartona za dizajn zidova. Višak rezanja.
  2. Popravljanje obratka. Nanesite ljepilo na cijelu površinu čvrsto pritisnite kartonu 30-50 sekundi. Moguće je napraviti strane dizajna s jačim jednim: gornji zaklopci kutije odrezati, izrezati traku od njih (njegova širina podudara se s visinom bočnog zida, duljina je jednaka perimeru tih zidova ). Stavite na njega (duljina kratke strane, kasnije - dugo). Očistite oznaku. Osigurajte glatko uklapanje kartona, stavite ga u kutiju.

Kutije za skladištenje stvari ukrašenih prirodnim tkaninama, izgledaju lijepo i neobično. Prije uređenja našeg dizajna, očistite i progutajte tkaninu.

Izrežite prazno prema veličini okvira, povećanom dvaput. Imat ćete dio pravokutnog ili kvadratnog oblika.

Tkanina treba pretući s dvije strane dizajna, osigurati ga ručnom linijom. Ne zaboravite uskladiti stvar.

Karton alata s ljepilom i pritiskom na njega. Držite takav dizajn će biti u roku od dva dana.

Tako da je takav kontejner izgledao gotov, zalijepite komad tkanine na njega, u potpunosti će zatvoriti kartonu unutar.

Lijepe kutije to čine sami za skladištenje stvari

Ako napravite vlastitu ručnu kutiju za skladištenje ženskih baublesa, možete je ukrasiti perlema, perlema, komadima kože, umjetnim bojama. Općenito, sve to smatra estetski atraktivnim.

Kao što možete vidjeti, napravite lijepe kutije za pohranjivanje stvari s vlastitim rukama, nije tako teško. Glavna stvar je pridržavati se stratifikacije rada, pokazati točnost i blago za maštanje.

Članak o temi: Pozadine Burgundy boje u unutrašnjosti

Čitaj više