Distribucijski štit (SHR, SHS, PR)

Anonim

Distribucijski štit (SHR, SHS, PR) je uređaj koji je namijenjen daljnjoj distribuciji električne energije. Također, prekidači su namijenjeni za zaštitu električnih instalacija AC napona do 600 volti i frekvenciju 50 Hz tijekom preopterećenja i kratkih spojeva.

Distribucijski štit (SHR, SHS, PR)

Distribucijski štit

Uz to, također ćete imati mogućnost pružanja operativnog uključivanja ili onemogućavanje električnih potrošača. Distribucijski štitovi mogu se aktivno primjenjivati ​​ne samo za privatne zgrade, već i za industrijska poduzeća. Da biste se upoznali s dizajnerskim značajkama i stjecanjem distribucijskog štita morat ćete otići na web-lokaciju http://www.lsin.ru/products/schityi_rasprededelitelnyie_shr_schr_pr_schs.

Konstruktivne značajke

Konstruktivne značajke su da se štitovi mogu proizvesti u otvorenom ili pričvršćivanju. Izbor određene opcije ovisit će o značajkama prostorije u kojoj će instalacija biti u budućnosti. Proizvodnja štitova danas se događa u metalnoj ili plastičnoj verziji. Električni štit može također uključivati:

  1. Prekidači.
  2. Kontakte.
  3. Prekidači za učitavanje.
  4. Diferencijalni automati.
  5. Uzo.

Distribucijski štit (SHR, SHS, PR)

Moć štita

Ovisno o funkcionalnosti, drugi elementi također mogu biti prisutni u dizajnu. Moći ćete razjasniti proizvođača.

Ugradnja žurbe

Ako ste kupili uređaj, onda zapamtite da će sada doći najvažnija i odgovorna faza. Morat ćete instalirati bregasticu. Ako nemate potrebno znanje i vještine, onda nećete sami instalirati štit. Bez iskustva možete zamisliti veze i doći će do kratkog spoja. Stoga, instalirati štit je najbolje kontaktirati profesionalce. Iskusni električari moći će brzo instalirati sve komponente u električni štit.

Gdje kupiti

Da biste kupili bregasticu s potrebnim parametrima, trebali biste otići u tvrtku "Elsin". Stručnjaci su spremni samostalno dizajn, kao i proizvodnju visokokvalitetne opreme. HAR će biti izrađen samo od visokokvalitetnih materijala koji će moći dugo služiti. Pribor može biti od stranog ili domaćeg proizvođača. Njihov izbor će ovisiti samo o vašoj želji. Dizajni koji su prikazani na mjestu savršeno su prikladni za servisiranje raznih objekata.

Članak o toj temi: Odaberite unutarnja vrata boje anegrija: vrste i boje

Sada znate da oni predstavljaju distribucijske štitove. Nadamo se da su te informacije bile korisne i zanimljive.

Čitaj više