Priprema zidova pod zapadanjem fleislinske pozadine

Anonim

Fliseline Wallpaper se često koristi za završne zidove. Ova vrsta završnog materijala je prilično univerzalna. Lako je instalirati i iskorištavati, vodena vozila, je izdržljiva i sposobna sakriti malo malog defekta na zidu. Izbor pozadina s Flizelin-om može se proizvesti za bilo koju sobu.

Priprema zidova pod zapadanjem fleislinske pozadine

Koristeći zidove fleislinske pozadine

Međutim, unatoč jednostavnim zahtjevima za pozadinu, koji će biti zalijepljen na Phlizelin pozadinu, još uvijek vrijedi biti spreman. Danas bismo vam željeli reći kako pravilno provoditi rad sa zidovima prije nego što priljepšajte pozadinu.

Zidovi kuhanja

Wallpaper Sticking - zanimanje nije najteže, osobito ako je to pozadina temeljena na philizelinu, ali svakako zahtijeva veliki dio strpljenja. Jedna od najvažnijih faza rada upravo je priprema za lijepljenje. Pogreške koje su dopuštene u ovoj fazi zasigurno će dovesti do najgorih rezultata u budućnosti, stoga je potrebno izdržati tehnologiju, činiti sve ispravno. Ja ću se nositi s ovim zadatkom, gotovo svatko će biti u mogućnosti da se može prikupiti sa snagama i pokazati neku ustrajnost.

Priprema zidova pod zapadanjem fleislinske pozadine

Glavna stvar nije pretjerivanje s radom demontaže i ostati na vrijeme

Uklonite pozadinu

Prije svega, moramo napraviti demontažu starih pozadina, za to nam treba oštra lopaticu i veliku količinu vode. Bolje je odabrati malu, ali oštku lopaticu tako da je lako puzati niz pozadinu. Velika spatula će nam biti korisna u sljedećem žbuku.

  • Ako je stara papirnati pozadina na površini zidova, teško će ukloniti, koristiti veliku količinu vode. Prije demontaže, primijenite vodu i pustite da apsorbira na pozadinu, a zatim uklonite stare pozadine.
  • Ako je pozadina na bazi Fliesline prethodno zalijepljena, onda će najvjerojatnije, lako će nestati s cijelim platnom. Međutim, za ulijevanje vode za pozadinu, potrebno je oštetiti ih, jer su sami vodootporni.

Članak o toj temi: Kako odbiti mačku za povlačenje pozadine: Što napraviti mačka ogrebotina namještaj, pozadina koja ne bore mačke, štite zidove, tekuće pozadine i mačke nego razdvojiti zidove

Da bismo stvorili glatku i ravnu zidu, nakon udaljene pozadine, trebamo gips. Sa svojim pomoći ćemo postići glatku i glatku površinu. Najčešće se pozadina iz zidova kreće zajedno s dijelovima žbuke, jer su čvrsto zalijepljeni.

Priprema zidova pod zapadanjem fleislinske pozadine

Ne najgore demontaže starih platna

Stoga, prije miješanja novih phlizelinskih pozadina, ili tkanine na bazi mrštilja, moramo stvoriti glatku površinu zidova. Da biste to učinili, koristimo gips, možete odabrati sve poznate njemačke rotble, možete druge opcije.

Kukavica

Priprema zidova počinje s vrlo osnovama, s temeljitim žbukanjem površine. Prvi sloj se primjenjuje bazična, debljina na centimetar, dva. Konzistentnost žbuke bi trebala biti takva da može ući u sve produbljivanje zidova. Visina prava do centimetra zakopana je u otopini, a zid postaje glatka.

Prije sljedećeg sloja kita, nazvana "završna obrada" potrebno je predvidjeti cijelu površinu zidova. To je učinjeno kako bi se ojačala unutarnji sloj žbuke. Za prajmer koristite poseban sastav koji se može lako pronaći u trgovini.

Drugi završni sloj žbuke se primjenjuje nakon sušenja premaz, debljina ovog sloja varira od 1-3 mm. Svi manji zidni defekti uklanjaju se ovim tankim slojem kita. Obično, u ovoj fazi, graditelji preporučuju odabrati vetonit, ali bez obzira na završetak kit koji ste uzeli, drugi tanki sloj će pomoći u stvaranju površine blizu idealnog.

Priprema zidova pod zapadanjem fleislinske pozadine

Usmjeravanje zida radi u sobi

Nakon sušenja drugog sloja žbuke, površina je narezana, preostali manji defekti se uklanjaju. Zidovi bi trebali biti bijeli, pa čak i oni će biti lako zalijepiti topove na bilo kojoj osnovi, ostaje samo riješiti problem s tlom.

Tlo

Žalbeni zidovi, sada moramo ponovno napredovati zidove, ali već prije lijepljenja pozadine na osnovi Fliesline. Moguće je pomladiti ljepilo za pozadinu, razveden u tekućini konzistencije, ili koristiti poseban sastav, koji se također prodaje u koncentratu.

Članak o temi: Zamjena dvorca na ulaznim metala

Ovaj put proizvodimo temeljku da smanji zidove zidova. Moramo osigurati da tekućina s ljepila ne odmah apsorbira, a zid nije ostao suhi.

Priprema zidova pod zapadanjem fleislinske pozadine

Može li se netko može nositi s zadatkom prava

Sada su zidovi u potpunosti pripremljeni za lijepljenje phliselin pozadina, ili krpe na bazi mrštilja. Podsjetimo da se ne primjenjuje ljepilo na takve pozadine, a samo zidni razmazi.

Druge opcije

Vrlo loša opcija ako želite kazniti pozadinu na oslikanom zidu. Pozadina na glatkoj, skliskoj površini ležao je loše, pa prije nego što se držite, morat ćemo se ukloniti iz zidova sloja boje.

To je vrlo dugotrajan slučaj, ali ako želimo napraviti potpuni popravak, morat ćete žrtvovati vrijeme. Svi osnovni pripravci za rad s pozadinom bit će ukloniti boju od svih zidova u zatvorenom prostoru.

Priprema zidova pod zapadanjem fleislinske pozadine

Boja na zidovima je drugačija

Uklonite boju iz zida na nekoliko načina:

  • Najlakša i niskokvalitetna opcija je pijesak površine zidova, a na nekim mjestima, koristeći nož za stvaranje serifa i scumbona. Tada se primjenjuje premamer i pozadina je zalijepljena, ali će se dobro držati bez svugdje.
  • Druga mogućnost nije najsigurnija - boja se uklanja iz zidova s ​​lopaticom, za koju se zagrijava uz pomoć građevinskog suša. Potrebno je u respiratoru i s uspostavljenom cirkulacijom zraka, jer, kada se grijani, štetne tvari mogu osloboditi iz boje.
  • Treća opcija je vrlo prašnjava i prljava - boja se uklanja pomoću pin ili željezne četkom, naklonjena perforatoru ili mlincu. Kada se zidovi brušenja ističe, velika količina prašine, tako da soba trebate izolirati što je više moguće: zatvoriti sva vrata, prozore i zatvoriti utore.
  • Posljednja opcija je korištenje posebnih rješenja za pranje boja. Ova metoda je također prilično opasna, pa se brine o sredstvima individualne zaštite.

Članak o temi: Opcije polaganja pločica - Metode i preporuke

Nakon uklanjanja boje iz zida, prije lijepljenja Phliselin Wallpaper, zidovi se moraju koristiti za pripremu, jer u izvornoj verziji jako apsorbiraju tekućine. Savršeno se pohranjuje s ovim zadatkom prajmera kontakata.

Priprema zidova pod zapadanjem fleislinske pozadine

Ovaj put je odabrana prašnjava metoda za uklanjanje boje od zidova

Ako su zidovi jako ozlijeđeni kada se ukloni boje, onda se vraćamo na žbuku zidova. Ako postoje iznimno brze štete, postoji prilika da se čak i spustila zidove duž svjetionika. Međutim, ova metoda uključuje primjenu velikog broja graničnog materijala.

Često postoje zidovi koji za njihovo poravnanje trebate provesti veliki broj žbuke. U tom slučaju, dopušteno je razmotriti poravnanje geometrije prostorije pomoću suhozida. Noćenje i zidni defekti su jednostavno ušiveni listovi hipoteta.

Priprema zidova pod zapadanjem fleislinske pozadine

Koristiti za dovršetak zidova gipsane ploče

Na zidovima suhozida, Fliyslinic Wallpaper je dobro zalijepljen, ali treba biti ubod, ali u ovom slučaju nećete imati toliko temeljnog materijala. Vinilne pozadine na osnovi Fliesline bit će savršeno obrijane na čak, pripremljenim zidovima suhozida.

Pravilna priprema zidova, prije nego što pobijedite pozadinu, izbjegavat ćete mnoge probleme u budućnosti. Čak i ako će popravak učiniti ljubavnike, mnoge poteškoće u radu mogu se izbjeći provođenjem osnovnog rada na niveliranju zida. U budućnosti ćete ostati samo da uživate u izvrsnim popravcima.

Čitaj više