Trebam li primijeniti ljepilo na vinilnu pozadinu kada se držite

Anonim

Danas su proizvođači vinilnih pozadina izrađeni u dvije glavne verzije: na teškim mrljicama i više na papiru. Površina polivinil pjenastih polivinila je izvorno. Ima različite teksture, to je gusta. Zidovi ljutili u takvom materijalu u sobi izgledaju vrlo originalni. Skriva male nedostatke i nepravilnosti površine.

Trebam li primijeniti ljepilo na vinilnu pozadinu kada se držite

Uski vinil na fluselinskoj bazi

Svaki od proizvođača rollsa ukazuje na informacije i značke.

Vrlo važna značajka da su vinilne pozadine imaju osnovu papira označene ljepilom i tako se nalaze na zid. Fliselinić je odmah postavio na zid. Podmažu se s adhezivnim pripravkom, a zatim se primijeni i izravnati platno. To su dvije apsolutno različite tehnologije.

Važno je učiniti sve i ne zbuniti. Postoji 3. tehnologija. Ljepilo se nanosi na pozadinu. Kod kuće ostaje samo odvojiti papir od traka i nježno zalijepiti zid. Takve platnene platnene nazivaju se samoljepljivi.

Značajka

Vinil pozadine obožavaju dizajneri. Pogotovo uz njih kao debeli fliesline platno. Oni oponašaju drvo, prirodni kamen, opeku, pločicu, dekorativnu žbuku i druge izvorne površine.

Takva dvoslojna pozadina. Iz gornjeg PVC ili vinila, s malim porama, a baza se događa s papira ili tkiva. One pozadine koje su napravljene na osnovi tkiva mogu se oprati sa sapunastom spužvom. Često probude hodnik, kuhinje, toalete, ponekad kupaonice. Oni su dobri u dvoranama, spavaćim sobama i djeci.

Trebam li primijeniti ljepilo na vinilnu pozadinu kada se držite

Vlastita imitacija stvarnog zida od opeke

Vinil loše tolerira povećanu vlažnost i hladnu sezonu. Stoga ne stoje u bilo kojem prostoru u kućici. Pozadine se mogu odvojiti od zidova. Trošak pozadine od vinila, sada mogu kupiti obitelj s prosječnim dovoljnim. Ako stvarno želite popraviti hitno, možete pokušati uzeti mali zajam.

Odaberite tkaninu na svoj ukus. U građevinskom supermarketu, konzultant prodavatelja će vam pokazati i jednostavan na papiru na papiru i originalnom teksturu u širokom rasponu.

Zidovi kuhanja

Nemojte žuriti, pažljivo navlažiti stare pozadine i ukloniti ih iz svih zidova sobe. Potrebno je izbrisati i stare žbuke, otkinuti boju. Ako su zidovi prije početka popravka oslikani.

Ako primijetite utore ili rupe, moraju se razmazati posebnim žbukom. Mješavina stječe u građevinskom supermarketu ili na tržištu. Prodavaonice asortimana imaju mješavine za bilo koji novac. Postoje jeftine, ali prilično kvalitetne smjese.

Članak o toj temi: Kako se izvodi lemljenje radijatora iz aluminija

Trebam li primijeniti ljepilo na vinilnu pozadinu kada se držite

Popularni njemački završetak Puttail

Vrlo je poželjno da se zidovi prije plaće obrađuju posebnim sastavom protiv grappleta. Završna žbuka se često primjenjuje s razrijeđenim ljepilom čija su svojstva protiv grapplesa prisutna. Kada se suši - površina je spremna primijeniti pozadinu na jedan način, ili na drugi način.

Zapamtite da je nemoguće početi popraviti ako su zidovi mokri. Pričekajte dok ne budete potpuno suši.

U vrijeme popravka, klima uređaj isključite. U sobi ne bi trebalo biti pokreta zraka. Zatvorite prozore čvrsto i ne otvarajte dok se pozadinu osuši. Za to će potrajati nekoliko dana, to se događa da je tjedan potreban kada se pozadina temelji na Flizelinu i želite instalirati klima uređaj u zatvorenom prostoru.

Tijekom primjene tkanina na zidu, zatvorite čvrsto ne samo prozore, već i vrata. Pokušajte još jednom ne hodati tamo, ovdje, nemojte voziti zrak.

Pozadine se lako uklanjaju ako uzmete valjak koji se koristi u građevinarstvu, kako bi se u vodi i vlaži pozadinu. Dobro se mokri i brzo ih uklonite s lopaticom.

Ako je prije popravka zida prekriven bojom na razini vode, zatim ga uklonite s navlaženom velikom spužvom. Očišćeni su uljnom bojom ili emajlom zidova, naočale, rukavice, a bušilica se drži mlaznicu. Možete to učiniti sami. Nemojte nužno zaposliti zaposlenika. Glavna stvar je proučiti tehnologiju, želite i utjeloviti želju da popravim sobu vlastitim rukama.

Trebam li primijeniti ljepilo na vinilnu pozadinu kada se držite

U nekim slučajevima uklonite staru pozadinu nije tako lako

Sada pregledajte zidove. Ako vidite velike nedostatke u obliku pukotina, depresija, rupe, moraju se ukloniti, izoštriti. Kupite prajmer koji će duboko prodrijeti i popraviti sve nedostatke. Prajmer se mora osušiti. Sada možete primijeniti Primer. Može se završiti ili ako je zid problematičan, bit će još jedan posljednji, konačni sloj.

Ako ste prekriveni zidinama s vinilnim pozadinom, onda često dovoljno površine za izoštravanje i poravnajte, poljski papir velikih emerija. A sada budite sigurni na visokokvalitetnu površinu.

U građevinskom supermarketu naći ćete prajmer koji će uživati ​​i odgovarati. Tamo se taj materijal prikazuje u velikom asortimanu. Za vinilne zidove se najčešće proizvode posebno ljepilo. Definitivno ćete ga pronaći, napisano je na njemu "za vinilnu pozadinu."

Vinilne pozadine koje imaju bazu za papir mogu se učinkovito zalijepiti i obično ljepilo za pozadinu. Takvo ljepilo se uzgaja jednostavnom vodom. Trebalo bi biti tekući. Mnogi ljudi koriste ovaj sastav kao završni premaz.

Trebam li primijeniti ljepilo na vinilnu pozadinu kada se držite

Posebna ljepila za rad s vinilnim pozadinom

Članak o temi: Perilica rublja za davanje

Sada morate nacrtati ravnu vertikalnu liniju. Na primjer, početi ljepilo iz ugla. Da biste ga proveli točno uzeti visak - pin opterećenje na niti i donijeti ga na strop. Osigurajte i pokrenite nit za crtanje ravne linije. Najčešće to čini ravnalo olovkom

Pozadina iz vinilne guste na bilo kojoj osnovi, skrivaju nedostatke površine. Stoga, temeljit konačni shp može pod njima. A to je već kao spašavanje materijala.

Primjenjujemo ljepilo

Kako pobijediti materijal tako da su spojevi jedva vidljivi? Zar to nije brkovi, ali je pomaknuo tkaninu u Jack. Temeljni premaz? Možete početi.

Vinil pozadina na ljepilo na bazi flizelin nije podmazan. Oni su podmazani samo same zid, a zatim sa samim stropom i dolje i dolje pozadinom, na primjer, građevinski valjak se nanosi.

Gledajte da postoji što je moguće manje mjehurića u kojem se nalazi zrak. Moraju se ukloniti pomoću krpe ili lopatice. Ova tehnologija omogućuje jednostavno i učinkovito guranje Fliesline Wallpaper.

Vinilne pozadine koje imaju osnovu papira podmazuju se ljepilom, već neko vrijeme apsorbiraju ga i možete, počevši pod stropom, ljepilom, spustiti. Kako primijeniti ljepilo, čitati na rolu. To je informacija od proizvođača.

Trebam li primijeniti ljepilo na vinilnu pozadinu kada se držite

Uredan nanošenje ljepila na nesigurno platno

Pozadina iz vinila s bazom papira

Iznad, već smo rekli da su takve pozadine umjereno i bolje potpuno podmazati s posebnim ljepilom. Potrebno je na to od 5 i oko 10 minuta, a oni su impregnirani sa kompozicijom u potpunosti. Materijalna vlakna nabrečuju i platni su spremni primijeniti na zid zida.

Skicirajte vrijeme. Ako odlučite nabreknuti vlakna, podmazivati ​​ljepilo, bit će 7 minuta. Napravite tako za sve pruge. Ljepilo pokušajte ravnomjerno raspodijeliti. Ako se primjenjuje previše debeli sloj, ona će ići dalje od granica zglobova i puknuti prednju stranu. To će značajno i ružno.

Trebam li primijeniti ljepilo na vinilnu pozadinu kada se držite

Pozadina

Dok je bend impregniran sa sastavom, de-energizirate i uklonite utičnicu u prostoriji. Claper Stripes na ovim rupama i označite gdje su. Kasnije na ovom mjestu, zatvorite rupe ispod utičnice i ponovno ih instalirajte ili nazovite električara.

Kako optimalno ljepilo u kutovima

Počnite ljepilo pozadinu iz ugla sobe i neće biti problema. Na primjer, ustajete na stepladder i na stropu primijenite pozadinu, i pustite da se drugara postavljaju rubove duž linije, na kojem se fokusiramo na materijal glatko. Potrošili smo ovu značajku pomoću opterećenja s vinom, koji je bio napisan ranije.

Članak o temi: Kako skinuti kuću izvan dnevnika ili aeriranog betona

Kako optimalno mjesto i ljepljive pozadine na bazi Fliesline? Implementaciju role. Izmjerite udaljenost od stropa na pod i dodajte 5 ili više vidjeti ako postoji crtež, pokušati uklopiti materijal tako da se podudara.

Šala od stručnjaka. Stručnjaci se preporučuju stječu, razmazu i ljepilo, monofonske pozadine.

Odvojite trake na prednjoj strani dolje na drugu. Oni moraju malo poravnati. Sada svaki zaokret tako da je crtež unutra i neka se dan gura. Nakon takvog postupka, platno se neće uvijati kada nanesete ljepilo s valjkom za izgradnju (čist).

Ako ste uzeli novi valjak, isperite ga pod tekućom vodom. No, nakon ovog postupka, krpice krzna mogu ostati na pozadini nakon njegove uporabe. Stoga, iskusni graditelji preferiraju valjke koji su prethodno proveli posao.

Trebam li primijeniti ljepilo na vinilnu pozadinu kada se držite

Radite dobar velur valjak

Morate pažljivo razmazati ljepilo. Uzmi polietilenski film prikladan za veličinu veličine. Stavite traku na njega. Nanesite ljepilo ravnomjerno, potrebno je pažljivo razmazati. I sada se okreće na pola. Dakle, ljepilo impresionira materijal kvalitativno.

Glavna stvar je razmazati i distribuirati ljepilo ravnomjerno, ako je negdje malo, tada tapaka može pasti iza zida. Koliko to zagrijava pozadinu, proizvođač piše izravno na rolu. Pažljivo pročitajte upute na suprotnoj strani naljepnice.

Došlo je vrijeme impregnacije? Izravno iz stropa, glatkih rubova, postavljanje platna od vrha do dna. Ako zglobovi strše s pogledom na ljepilo, odmah ga obrišite čistim kuhinjskim ručnikom ili ubrusom iz materijala.

Tradicionalno, preporuča se pokrenuti hrabar kut koji se nalazi okomito na prozor. Svjetlosne pozadine su izrezane na pola, salabing kut, i teški fleslinski stavlja cijelu traku.

Trebam li primijeniti ljepilo na vinilnu pozadinu kada se držite

Pozadina koja se drži u kutu sobe

Vinilne pozadine koje imaju osnovu papira, ako su previše rastegnut, mogu se slomiti kada će se zagrijavanje uključiti u jesenskim kućama. Takav problem proizlazi iz oštrog pada temperature.

Ne zaboravite ispravno nanijeti trake na strop, a zatim ih izgladiti valjkom i na traci ili susjednim pozadinama i na kraju do poda. Umjesto valjka, netko koristi četku, lopaticu, gumeni valjak. Važno je odmah stisnuti zrak ispod pozadine.

Vinilne pozadine nisu ispružene, a zatim će morati probušiti male mjehuriće s iglom i većim nožem uz rub. Nije lako i značajno. Odmah možete raditi na savjesti, nećete imati kvalitativno i probleme.

Čitaj više