Kako ukloniti boju iz sustava Windows? Načini uklanjanja stare boje

Anonim

Kako ukloniti boju iz sustava Windows? Načini uklanjanja stare boje
Rezultat slikarskih radova na mnogo načina ovisi o tome kako se kvalitativno uklanja prethodni sloj stare boje, a rad se priprema za slikanje. Za obnovu i lakiranje, oni biraju topla sezonu bez oborina.

Ako je prozor nov, neobojen, tada se radi s posebnim antifungalnim sredstvom, poravnajte prah nepravilnosti i nanesite sloj prajmera i, zatim, boje u jedan ili dva sloja s vremenskim prekidima prema uputama. Za slikanje sustava Windows važno je pokupiti tlo i boje na jednoj osnovi. No, u slučaju da se stara boja nalazi na prozoru, mora se ukloniti kako bi se svježe ovjereni okviri, nepravilnosti i nova boja ne ljuljaju sa starim sušenjem. Postoji nekoliko načina za uklanjanje boje.

Načini uklanjanja stare boje iz drvenih prozora

Kemikalije

Kako ukloniti boju iz sustava Windows? Načini uklanjanja stare boje

Ako je stara boja nedavno primijenjena i slojevi boje malo, možete koristiti posebne otapalo za bojenje , Alat se nanosi na okvir s četkom za slikanje. Nakon nanošenja takva sredstva, boje nakon 15 će se osloboditi i može se lako ukloniti pomoću metalne lopatice. Zatim se ostaci boje očišćeni uz pomoć brujanja s malim mrvicama ili metalnom mrežom za kućne potrebe kuhinje.

Prema načelu otapala, možete se prijaviti Mješavina malu vapna i gužve krede koji se uzimaju kako bi se uklopili u jednake dionice. Za ligament smjese i dovede ga na stanje slično zalijepi, koristi se dvadeset posto otopina kaustične sode. Tjestenina se nanosi na okvir, nakon 2 sata stari sloj boje može se lako ukloniti s metalnom lopaticom, ostaci se također čistiti, kao u prvom slučaju.

Članak na toj temi: Pravo pristajanje parketa i pločice

Mehanička obrada: Bugarski i brusni papir

Kako ukloniti boju iz sustava Windows? Načini uklanjanja stare boje

Kao jedan od mogućih načina za uklanjanje boje koristite način za uporabu Stroj za mljevenje , Ako imate takvu opremu, onda ga možete primijeniti na čak i mjesta, teško dostupna mjesta uklanjaju se brusnim papirom nametnuti na drvenu šipku.

Uklanjanje boje toplinskom obradom

Kako ukloniti boju iz sustava Windows? Načini uklanjanja stare boje

Ako nemate priliku raditi s kemijski aktivnim tvarima ili sloj boje je prilično star, tada se u ovom slučaju koristi toplinska obrada. Najučinkovitiji, ali najpožarniji način - Ispaljivanje okvira pomoću propanskih cilindara pješačkih peći , Boja se zagrijava i smatra da će to lopatica biti vrlo lako. Osim toga, gljivi i mikroorganizmi će biti uništeni tijekom pucanja, što je važno za daljnji rad starih okvira. Ovaj način uklanjanja boje ima vlastite minuse. Da biste koristili, morate imati određeno iskustvo s plamenika, kada staklo radi, morat ćete ukloniti iz okvira, jer se mogu otopiti tijekom procesa grijanja.

Sličan način, ali manje opasan u uporabi je uklanjanje stare boje Industrijska sušila za kosu , Ovo je prototip običnog sušila za kosu, grijanje zraka u isto vrijeme dolazi do 600 stupnjeva Celzija. Kada koristite ovaj alat, morate ukloniti staklo iz okvira. Potrebno je zagrijati površinu malim dijelovima, jer se boja brzo osuši. U isto vrijeme, sloj stare boje treba odmah ukloniti. Da biste to učinili, koristite mlaznicu na bušilici - četkom za sintetički disk ili uklonite sloj s lopaticom.

Također za zagrijavanje stare uporabe boje Toplinski pištolj , Za razliku od sušilice za izgradnju, on ima posebne mlaznice za rad s okvirima, a nema potrebe za uklanjanjem naočala.

U slučaju da nema navedenih građevinskih alata na farmi za zagrijavanje površina, "babušakin" metoda se koristi u kojoj se boja zagrijava Bijeli papir željezo i list položeno između željeza i okvira. Boja je iscrpljena, sloj se uklanja pomoću lopatice ili lopatice.

Članak o temi: mljevenje zidova nakon kit: sve o ručnom načinu obrade zida

Što učiniti s prozorom kada se boja ukloni?

Kako ukloniti boju iz sustava Windows? Načini uklanjanja stare boje

Nakon što je stara boja uklonjena, obnovite ručke, stavite praznine, polirane, koristimo anti-igarski agent, tlo, boja, lijepimo pečat za bolju toplinsku izolaciju. Kao sredstvo za slikanje, može se koristiti akrilni laka (primijenjeno u jednom sloju), koji se primjenjuje na akrilni prajmer. Takav prajmer sadrži antiseptik, stoga primjena sredstava protiv gljivica nije potrebno.

Ako obavite pravo temeljito čišćenje okvira, pokrijte visokokvalitetnim tlom i bojom, možete estetski prozori za pet ili više ili više.

Čitaj više