Kako staviti kameni francuski

Anonim

Kako staviti kameni francuski

Da biste dali područje prirodnog, ali elegantnog izgleda, sada je moderno koristiti kamen plastike, ili kao što se zove u profesionalnom okruženju - kamen-divljak. Postoji nekoliko sorti spremnika, međutim, najpopularniji je pješčenjaka. Debljina pješčenjaka varira od 1 do 5 cm, što je idealna za vrtne tračnice svih vrsta. Staviti kamen, plastika nije tako teška, najvažnije je to učiniti ispravno.

Prednosti kamena plastičara

Teško je precijeniti prednosti ovog jeftin prirodni materijal. Ovdje su glavni:

  1. Spremnik nije podložan biološkoj koroziji, što je vrlo važno, s obzirom na vrtne uvjete njegova rada.
  2. Ovaj materijal ima ogromnu čvrstoću kompresije, to jest, možete instalirati bilo kakve teške predmete na njega (na primjer, kovanu trgovinu) i ne iskrivljuje ga.
  3. U takvom kamenu postoji nevjerojatna otpornost na habanje. Malo je vjerojatno da ćete moći pronaći materijal koji će biti otporan na habanje.
  4. Prirodna tekstura materijala daje joj određeni šarm i stil.
  5. Premaz napravljen od plastike će vam poslužiti vrlo i vrlo dugo. Ovo je doista izdržljiv materijal.

Kako staviti kameni francuski

Priprema za rad

Da biste ispravno stavili kamen, morate pripremiti kako se pripremiti za proces rada.

Proces pripreme za rad sastoji se od tri dijela: prikupljanje potrebnih alata, pripremu mjesta i pripremu kamena.

Mi ćemo analizirati svaki od tih procesa detaljnije:

  1. Za rad možete koristiti širok raspon alata kao što su najtradicionalniji i ultra-moderniji. Ako se odlučite da se brinete o vlastitoj, bez pomoći gospodara, najvjerojatnije nemate specijalizirane opreme i nije važno. Za polaganje koristit ćemo ono što je vjerojatno na putu u svakoj dachi. Dakle, trebamo lopatu, kantu, automobil za prijevoz materijala, lopaticu, gumeni čekić, metalni lim ili bilo koji drugi spremnik za otopinu, četkicu, crijevo, razinu i bugarsku. To je sve.
  2. Pokrenite pripremu područja potrebna je od definicije dizajna vaše vrtne parcele. Ako želite pjesme ne samo praktični karakter, ali i dekorativni, onda vrijedi detaljno razmišljati gdje i kako će proći. Kada je dizajn završen, trebate dosadne rovove na mjestima budućih putova. Od crijeva za rov morate sipati s vodom, a zatim temeljito prevrtati. Možete to učiniti, naravno, i samo noge, ali bolje je koristiti posebnu opremu za lutbling, jer je to važna faza rada. Nakon toga, u rovu koju trebate polagati slomljenim kamenom i ponovno ih uhvatiti. Posljednji sloj u rovovima je pijesak. Nakon što su oba slojeva postavljena, testeri moraju ponovno uliti vodu. Posljednji dio ove faze je ugradnja pjene polistirenske pjene. U ovom slučaju, polistiren se koristi kao materijal za prigušivač.
  3. Pa, konačno, moramo pripremiti materijal. Budući da je plastika prirodni kamen, treba prilično temeljitu pripremu. Uz pomoć metalne četkom, kamen mora biti vrlo temeljito ispran, ispiranje svih sedimenata. Ponekad kako biste uklonili posebno velike naslage, morat ćete koristiti čak i brusilicu. Međutim, nije potrebno brinuti, takvi depoziti su iznimno rijetki.

Članak na temu: Kako podesiti plastične kućice balkona: Savjeti za iskusne

Kako staviti kameni francuski

Proces slaganja

Stavit ćemo kamen s posebnim rješenjem - ispaše. Ovo je suho rješenje s vrlo visokim sadržajem pijeska. "Peleta" iz galtova treba biti mala. Uvijek bi trebalo biti manje od kamenih pločica. Ako pogledate na strani kamena i Galts, oni moraju nalikovati gljive s tankom nogom i širokim šeširom. Šavovi između kamenja ne bi trebali biti preveliki. Samo 0,5-3 cm.

Kada je postavljen glavni dio spremnika, morate napraviti pravu nagib. Potrebno je da tijekom kiše na stazi ne postoje lokve, a voda je tekla oko rubova. Cijela složenost ove faze rada je da je staza vizualno izgledao glatko, ali, u stvari, to bi trebao biti najviši dio, a rubovi - postupno se spuštaju.

Potrebno je ispuniti šavove pomoću rješenja koje graditelji nazivaju "cementnim mlijekom". To je mješavina vrlo tekućeg cementa s PVA ljepilom, doveden do konzistentnosti kravljeg mlijeka. Ulijte ovu tvar u šavove uz pomoć uobičajenog zalijevanja.

Kako staviti kameni francuski

Čitaj više