Metode lijepljenja reljefne papirne pozadine

Anonim

Embedd Wallpapers su jedan od vrsta papira. Mnogi ljudi, kada pitaju u građevinskom supermarketu ili na tržištu, kažu da reljefne papirnate plaćeve potrebe i znači da u proizvodnji dva sloja papira. Što je utiskivanje? Ovo je uzorak reljefa koji se primjenjuje na gornji sloj. Pozadina za reljefnu papir dobre su u radu i lijepi.

Oni se proizvode na posebnom stroju na kojem su instalirani valjci s različitim kristama. Kretanje kroz papir, valjci ostavljaju reljefni otisak na njega i ispadne olakšanje. Planirani crtež se primjenjuje na završeno utiskivanje.

Metode lijepljenja reljefne papirne pozadine

Dvoslojno papirnate pozadine s tonselima

Duplex pozadinu kvalitete i zbog svoje konveksne lijepe teksture, ako su zalijepljeni na zidove, mogu sakriti male pukotine, depresije ili nepravilnosti površine. Ako imate nekoliko neujednačenih zidova i ne želite ga unaprijed staviti, uzmite takve obostrane ploče papira. Zatim gledajući zidove ovih nedostataka, nitko neće primijetiti. Svi gosti će proslaviti izvrsne popravke koje su lijepe pozadine ispravno presudne.

Ove parnice tipova dupleksa mogu se koristiti ispod boje. Odaberite svoju omiljenu boju, koordinirajte s obitelji tako da svatko nije predviđen. Nakon pozadine plaće, pozadinu dva dana će se osušiti, a zatim ih možete obojiti u izabranoj boji. Zahvaljujući svom olakšanju, rano ujutro, papirnate pozadine su vrlo atraktivne, igraju sunce na njima, što je vrlo lijepo i podiže raspoloženje cijeli dan.

Staze

Sada znate točno što papir plaćete? Pridošlice prije popravka briga, ali kako lijepiti takav neobičan dupleks na zidovima na zidovima? Uostalom, ne želim pokvariti materijal, pogotovo ako postoji crtež. Uostalom, ne možete pronaći ništa drugo. Moramo učiniti sve u redu.

Jednostavni ljudi obično nisu opskrbljeni i ne mogu kupiti budućnost, više, nego oni koji su već pokvarili nekoliko, oprezniji i stječu papirne tkanine o opskrbi. Uostalom, pozadinu može slomiti vaše dijete ili štene, mačka ili druge kućne ljubimce morat će biti zalijepljen istim novim i gdje ih uzeti.

Članak o temi: Prednosti i vrste drvenog poda u apartmanu

Metode lijepljenja reljefne papirne pozadine

Ne zaboravite provjeriti broj stranke na svim rolama, mora biti isto

Kako ispravno gurnuti papirnati pozadinu? Postupak uključuje sljedeće korake:

  • trebate pripremiti osnovu;
  • Zatim kupite duplex materijale i pripremite ih za plastičnu plaću;
  • Izravno nježno nanesite zidove na zidove.

Svaki korak mora biti visok kvalitetan. Ako ste u krivu - to može biti negativno pod utjecajem rezultata, a dupleks wallpaper će objesiti na zidovima kosim, iskrivljen da nećete ugoditi i možda želite remake. Preispitajte tehnologiju ljepila i napravite sve odmah.

Priprema temelja

Što je veće ćete napraviti zidove pod dupleksom weba, što je veće šanse da čak i uz malo iskustvo, savršeno primjenjuju pozadinu na zid i oni će vam oduševiti 5 ili 10 godina.

Metode lijepljenja reljefne papirne pozadine

Dobro pripremljeni zidovi za lijepljenje pozadine

Ne brinite, uspjet ćete. Stavite ovu uputu i početi raditi.

  1. Ako ne dobijete gole zidove novih zgrada, a vi se vraćate u vašem apartmanu ili privatnoj kući, onda morate pažljivo ukloniti stari premaz. Ovo je pozadina ili izbjeljivanje ili boja. Pogotovo u uredima ne koristi uvijek pozadine za pozadinu.
  2. Sada uklonite prašinu iz zidova, stare otoke ljepila, drugi zagađenje. Najbolje što možete učiniti je uliti u kantu topline vode, uzeti čistu krpu i hodati uz zidove. Pa, ako u vodi dodate prašak za pranje ili sredstva za pranje posuđa. Istina, nakon takvog pranja na zidovima morate hodati s krpom s čistom vodom. Zatim pričekajte kada je površina potpuno suha. Ako želite da trake savršeno zalijepe na zid, učinite sve na taj način.
  3. Sada primijenite premaz na zidove. Ovaj premaz je potrebno, tako da je manje vjerojatno da će biti formirana na zidovima gljive ili plijesni. To posebno vrijedi za Hruščov, kuhinje, kupke i druge sobe, u kojoj je povećana vlažnost. Pozadine pohranjene na prajmu uvelike povukli na površini zida, mogu se slobodno ispaliti crtanjem ili visokokvalitetnim podešavanjem jedno-fotonskih opcija.
  4. Uzmite valjku za slikanje i korak po korak do površine zidova temeljni premaz. Kada je prvi sloj suh, ponovite postupak. Ako i dalje primijetite jaz ili iskopavanje na zidovima, nanesite kit na mjesta. Odaberite univerzalno, akril.
  5. Sada pričekajte dok se tretirana površina ne osuši i očisti cijelu površinu zidova s ​​grubom zrnatom kožom. Nakon toga napravite završni premaz.
  6. Ovaj proces je dugotrajan, ali iznimno potrebno. Izvršite visoku kvalitetu i prijeđite na sljedeći korak.

Članak o temi: Što obraditi drvenu kuću vani?

Priprema materijala

Prije svega, pripremite posudu za pozadinu:

  • Izbacite zidove sa centimetom i otkrivaju potrebnu količinu duplex pruga. Razmislite, prozor i vrata vrata idu manje.
  • Sada provedite glatku vertikalnu liniju na zidu. Prva traka poravnajte rub duž ove linije. Da biste točno kupili liniju, možete sami napraviti visak, težinu na niti. Jedan kraj donijeti strop i označiti ga tamo, a onda neka vam pomogne staviti članak člana obitelji, kao i međuprodukt u sredini i drugim oznakama. Ova linija se provodi na takav način da započne ljepljivu dupleks tapeta iz kuta i stoga se povlače iz ugla do propusnosti.

Ako imate pozadinu s uzorcima, onda u duljini učinite željenu naknadu, to će vam pomoći da izvadite crtež.

Metode lijepljenja reljefne papirne pozadine

Rezanje role pozadine na kriškama željene duljine

Jeste li rezali, pripremili platno? Vrijeme je za razmnožavanje dobrog ljepila pozadine. Ako kupite poseban, koji vam je preporučio pozadinu prodavača-konzultant, slijedite upute na njegovom paketu.

Zidove lijevanja

Zapamtite da su ovi pozadini dvostruki i prilično teški. Za njih, ljepilo od škroba ili brašna nije prikladna za njih. Trebate poseban, koji je vrlo brzo uhvaćen i pouzdano popravlja platnu na zidu.

Slijedite tehnologiju. Ponavljamo neke faze i dodajemo nove. Užaren također ima svoje definitivne korake:

  1. Uklonite stare tapete iz zidova. Potrebno je da su zidovi vrlo glatki.
  2. Nanesite glavni i završni premaz na zidovima.
  3. Izmjerite materijal od valjaka s malim dodatkom od 5 cm, ako imate jednu sliku pozadine i koliko je potrebno kada su uzorci. Sada dobre škare ili nož odrezali su plahte.
  4. Pripremite ljepilo. Prikladno, kao što se koristi za papirnate ili vinilne platnene, sigurno ljepila i prilično teških reljefnih kvalitetnih pozadina. Ako želite učiniti sastav još jačim, dodajte našu PVU, ali nemojte pretjerivati.
  5. Raširite traku na podu i nanesite ljepilo na njega. Sada okrenite list tako da je površina impregnirana ljepilom unutra. Tako da će biti prikladnije za ljepilo. Neka prođe najmanje 5 ili najviše 7 minuta dok je baza tako impregnirana.
  6. Claper prva traka, najbolje od svega iz ugla zida. Neki majstori radije početi ljepilo s prozora. Leaf manje tako da nema mjehurića s zrakom. Možete ga učiniti građevinskim valjkom, možete koristiti kapicu.
  7. Na prvu traku dizanja i palca na drugi. Rubovi se mogu dodatno tretirati ljepilom i čvrsto pritisnuti mali valjak. Preko ljepilo, uklonite suhu spužvu.

Članak o temi: Gubriće krovovi privatnih kuća: vrste, opcije, uređaj

Metode lijepljenja reljefne papirne pozadine

Možete pretvoriti treok tapete u obiteljski odmor

Ne zaboravite da će se papirna pozadina uspješno osušiti samo kada su zatvoreni prozori i vrata, kada u sobi najmanje +15 s i temperatura ne viša od +30 ° C.

Završio je zalijepljen na zidove? Od gore navedenog na reljefnoj pozadini možete dodati dekorativne granice. Oni su različite širine, oblike, monofoni i s uzorkom. Ako želite, kupite i nastavite zalijepljeni pod stropom. Reljef Duplex pozadinu su dobre, kako u dnevnoj sobi, pa, spavaća soba, druge sobe. Učinite ispravno, lijepljenje na tehnologiju i rezultat će oduševiti cijelu obitelj.

Čitaj više