Plastična vrata balkona - pitanja za montažu i njegu

Anonim

Plastična vrata balkona - pitanja za montažu i njegu

Pravilno instalirana vrata balkona jamči odsutnost nacrta i dugog poslužiteljskog posla za ostakljene i izolirane balkone i loggia je relevantna ispravna instalacija balkona vrata, jer odsutnost nacrta i temperatura u kući ovisi o tome. Osim toga, dimenzije vrata mogu se odabrati za sebe, pogotovo ako je lik okoline i jedva se učitava u standardnim vratima od 50 cm širine. Prethodno je kutija s balkonskim vratima izrađena od jakog drva, ali sada su vrata izrađena je od čeličnih priključaka. s PVC-om. Budući da vlažnost zraka u sobi i vanjskoj strani varira svaki dan, buđenje drvene balkon vrata izazvala je mnogo neugodnosti.

Značajke dizajna modernih balkonskih vrata

U pravilu, izdržljiv okvir vrata na balkon podnosi masu paketa trostrukog stakla do cijelog vrata, takva se vrata nazivaju obojenim. To vam omogućuje da povećate prirodnu rasvjetu prostorije, koja je vrlo vrijedna za uvjete Rusije, gdje većina stanovništva živi na širini iznad 50 stupnjeva.

Plastična vrata balkona - pitanja za montažu i njegu

Jedinica balkona može biti i standardni prozori i prozori u cijelosti

Postoji nekoliko sorti dizajna balkona vrata:

  • Klizna vrata se pomiču duž žlijeba, baš kao što se događa u garderobu. Dizajn takvih vrata je složen, teško je promatrati nepropusnost, vrata sami zahtijevaju veliki otvor i postavljeni su, u pravilu, na zagrijanom balkonu.
  • Jedna ili dvostruka vrata s priključkom za bravu, poput plastičnih prozora. Najtipičniji dizajn, međutim, zbog velike mase vrata potrebno je stalno podešavanje šarki. Vrata štede i počinje se držati kutije.
  • Vrata balkonskog bloka je, u pravilu, pojedinačna vrata. U tom slučaju otvor prozora se širi rezanjem zida ležaja do vrata.

Članak o toj temi: Dermantin za presvlake vrata - što biste trebali znati pri odabiru skupa

Overwhelming dio balkonskih vrata je otvoren, sklopiv, pojedinačni student, budući da je u staroj stambenoj zakladu rijetko osigurao široka vrata na balkonu.

Instalacija specifičnosti Postavljanje balkona

Plastična vrata balkona - pitanja za montažu i njegu

Prije instaliranja podnožja, morate biti sigurni da je snaga njegovog temelja

Plastična vrata balkona - pitanja za montažu i njegu

Ugradite vrata balkona je praktički nemoguć, tako da je bolje zaliha pomoćnika unaprijed, i bolje je da postoji nekoliko

U pravilu, instalacija vrata obavlja stručnjake, jer su svi prozori i vrata proizvedeni od strane pojedinačnog projekta, jer su dimenzije otvora vrata i prozora jedinstveni za svaki apartman. Temeljito mjerenje svih otvora, tvrtka proizvodi čelični okvir, razdvaja svoj PVC i umeće željeno staklo. Budući da je Rusija zemlja s vrlo hladnom klimom (hladna klima samo u Mongoliji), a zatim suvremeni paketi sadrže tri sloja stakla s pažljivo zatvorenim fotoaparatima ispunjenim inertnim plinom. To omogućuje mnogo bolje da uštede topline od starih struktura u obliku drvenih dvostrukih okvira koji su bili potrebni za držanje i Cavalu na zimu. Osim toga, takav dizajn balkonskih vrata gotovo u potpunosti zvuči prostorijom iz vanjskog okruženja, pijani vika i ludi psa bangs noću, rika motora izravnog protoka, itd.

  • U početku, morate demontirati staru gradnju (ako je drvena, onda samo razbiti nokat), izvadite stan.
  • Vrlo težište je ugradnja okvira vrata. Mora se pažljivo prilagoditi overclocking horizontalnim i vertikalnim smjerovima, ako je potrebno. Nakon toga, potrebno je pažljivo konsolidirati u vijcima ili vijcima za otvaranje. Oni moraju ući na opeku ili beton najmanje 8 cm.
  • Nakon instalacije morate temeljito zatvoriti šavove montažnom pjenom.
  • Odvojite prag pričvršćivanjem na cementni mort.
  • Instaliranje samog vrata u otvor nije baš složen, jer je napravljen točno u veličini i opremljen je odgovarajućim šarkama. Pravilno instalirani balkonska vrata lako se otvaraju, prenose se u sklopivi položaj ili zatvoreni čak i s dječjim rukama.
  • Nakon toga ostaje samo odvojiti padine PVC-a i uglova. Ovo je tanki posao, zahtijeva ozbiljne vještine.

Ugradite vrata neće raditi sami, jer njegovi pojedinačni dijelovi teže više od 100 kg, a vrlo je lako ispustiti vrata, razbijanje skupog stakla i dobivanje ozbiljne ozljede.

Kako instalirati balkon vrata (video)

Briga za vrata balkona

PVC vrata su vrijedna u tome što nisu podvrgnuti destruktivnom učinku sunčeve svjetlosti, vlage i mikroorganizama, kao što se događa s drvenim proizvodima. Prema tome, briga je vrlo jednostavna i ne zahtijeva vrijeme.
  • Potrebno je provjeriti lakoću otvaranja i zatvaranje vrata, za to morate zategnuti ili osloboditi pričvršćivanje šarki. Ova znanost je lako shvatiti o iskustvu.
  • Dovoljno je jednom godišnje za obradu brave i perimetra s posebnim aerosolom (kupljeni u tvrtki ili na tržištu) obavljanje funkcija sredstava za čišćenje i podmazivanje.
  • Bijela plastika, ako je kontaminirana iz prašine, oprati sa sapunastom vodom.
  • Staklo s prljavštinom je isprano deterdžentom, koje ima puno.
  • Za zimu zategnite vijak brave brave balkona vrata i ljeti, odnosno, oslabiti.

Članak o toj temi: Koji su valjci za dekorativnu žbuku?

To se sve može učiniti odmah u cijelom stanu, ne samo s balkonskim vratima, već i sa svim dostupnim prozorima.

Podesite donju petlju vrata balkona (video instrukcija)

Rok trajanja balkonskih vrata je neograničen. Vrata balkona može biti opasna samo u slučaju požara, jer Na povišenoj temperaturi PVC-a raspada se s plinovima koji sadrže klor. Mnogi ljudi za vrijeme požara nisu bili spaljeni, ali su pretrpjeli smrt upravo zbog taljenja i plastične raspada, ali nitko se ne mora podsjetiti na potrebu za vatrom mjerama.

Dakle, plastične balkona vrata s čeličnim profilom su vrlo skupi, ali vrlo praktični. Vrata balkona prolaze mnogo svjetla u sobu, ima svojstva toplinske i zvučne izolarne. Instalacija vrata je vrlo teška i bilo bi bolje naplatiti stručnjake iste tvrtke da ga vrata čine. Najteža stvar u ovom procesu je točan i pouzdan dizajn okvira vrata. Čelična vrata balkona, obrubljena PVC-om, praktički ne zahtijeva brigu i služi mnoge desetak godina (rok za uslugu još nije instaliran, jer se takva vrata pojavljivala relativno nedavno).

Čitaj više