Kako ugušiti pozadinu na vlaknasti: Glavne faze (video)

Anonim

Vlaknast je neophodan materijal za popravke proračuna. Takav građevinski materijal je pogodan za stvaranje raznih particija, ima visoku razinu izolacije buke, površina je savršeno glatka. Jedini nedostatak vlaknastih ploča je takozvana hidrofobija, koja može malo ograničiti opseg ovog materijala ili zahtijeva dodatnu obradu, koja će u potpunosti eliminirati deformaciju i primjetno povećati svoj život. Ploče od strane vlastitih ploča mogu se obojiti i ispeći. Stoga mnogi vlasnici apartmana mogu imati razumno pitanje: kako lijepiti pozadinu na Fededsu.

Kako ugušiti pozadinu na vlaknasti: Glavne faze (video)

Shema redoslijeda pomicanja pozadine na ploči vlakna.

Pozadina na vlaknasti: Popis faza

Rad na naljepnici sastoji se od nekoliko glavnih faza, od kojih se svaki treba izvesti u točno usklađenom s danom tehnologijom, potrebno je jasno udovoljiti nizu glavnih koraka:
  • Prva faza - pripremni, leži u prajzu;
  • Površinski kit;
  • Druga faza primjene prajmera;
  • Naljepnica pozadina ili papir;
  • Posebna boja pomoću boje montažne boje.

Ako se ovaj slijed i tehnologija svake faze dobro smije, lako će se zalijepiti, a potrebno je postići potreban rezultat.

Pozadine za vlaknasto ploče: pripremne faze

Kako ugušiti pozadinu na vlaknasti: Glavne faze (video)

Shema oblikovanja pozadine za vlakna.

DVP ima određenu imovinu koja apsorbira vlagu, stoga se može koristiti kao prajmer, prodireći alkid tekućinu ili konvencionalnu maslinu. Olife prije primjene treba zagrijavati na 50 stupnjeva. Primjena primera prije početka primjene ljepila je opravdana, jer će inače biti velika konzumacija ljepila prije salata. Porezna područja treba pažljivo očistiti tako da se u budućnosti tragovi ne pojavljuju na novom završnu obradu. Prilikom lijepljenja valjkasti materijal na ovom građevnom materijalu, nema potrebe da požurite, inače će se rad pokazati neosnovan i to će morati ponoviti.

Članak o temi: luster-zrakoplovi s vlastitim rukama u vrtiću

Druga faza pripremnog rada je kit cijele površine plaće. Uloga kita je izjednačavanje površine, jer je u stanju uskladiti razlike u visini (izbočine, depresije) s dimenzijama do 15 mm.

Uz pomoć konvencionalne kit, možete postići savršeno glatku površinu, što je dalje mnogo lakše upravljati i akumulirati s pozadinom.

Kako ugušiti pozadinu na vlaknasti: Glavne faze (video)

Potrebni alati za opake zidove pozadinom.

Sada možete kupiti u građevinskoj trgovini već spremni za kit ili suhu mješavinu da ga pripremite sami.

Putt se mora primijeniti s tankim slojem, inače, nakon sušenja debelog sloja, pukotine se mogu pojaviti na površini. Ako tanki sloj nije dovoljan da u potpunosti poravnate sve površinske kapi, tada se poravnanje pojavljuje u nekoliko koraka (nekoliko tankih slojeva kita). Ako tehnologija nije slomljena, to će postati jamstvo da neće biti pukotina na sljedećoj površini. Nakon primjene svih WHP slojeva potrebnih za izjednačavanje površine, kit bi trebao sušiti. Tek nakon potpunog sušenja može se primijeniti drugi sloj prajmera.

Drugi sloj prajmera se primjenjuje na površinu koja se može u potpunosti pripremiti za daljnju obradu starih novina ili papira. Da biste stikli pozadinu na ploči vlakna, koristi se papir koji je unaprijed zalijepljen na površinu. Potrebno je da je pozadina bolja i pouzdanija da se držite zidove. Putclone i dva sloja prajmera trebaju napraviti površinu glatkom, bez vidljivih kapi. Po završetku tri pripremne faze možete premjestiti na osnovni rad, to jest, možete sakriti vlaknastu ploču s pozadinom.

Kako staviti materijal za valjak?

Kako ugušiti pozadinu na vlaknasti: Glavne faze (video)

Shema omatanja pozadine u kutovima.

Osnovno načelo lijepljenja pozadine na takvom građevnom materijalu, kao vlaknast, slična je dizajnu pozadine na zidovima. Ljepilo se mora pažljivo primijeniti na rolu pozadine, već na površini površine, to jest, samostalna ploča. Ta je činjenica povezana s činjenicom da građevinski materijal savršeno upije vlagu, tako da treba biti u izobilju. Idealna opcija za takve radove bit će univerzalna ljepila, koja također sadrži posebne antifungalne aditive u svom sastavu, koji stalno štite materijal od mogućeg rottiranja. Udio vode i smjesu se odabire ovisno o vrsti odabrane pozadine.

Članak na temu: Garaža iz drvene trake radi sami iz a do z

Da biste izvršili ove radove, trebat će vam određena količina ljepila koja će ovisiti o različitim čimbenicima. Stoga bi ljepilo trebalo biti oko rezerve, inače jednostavno ne može biti dovoljno, a to ne vrijedi uštedjeti kada se sprema. Postizanje ugla, morate ga temeljito očistiti. U ovom nezgodnom mjestu za ljepilo pozadinu treba tast, koja je 5 ili 6 cm. Postoji drugi način: metoda isječaka, koristi se ako su zidovi pozadina vrlo gusta. Višak se uredno uklanja upotrebom konvencionalne akutne oštrice.

Po završetku rada, pozadinu se mora osušiti za dva dana, u ovom trenutku soba u kojoj je rad proveden trebao biti čvrsto zatvoren od unosa zraka u njemu, inače će dovesti do činjenice da se pozadina može pojaviti i čak Okrenite se. Nakon potpunog sušenja, površina mora biti posebno prekrivena jednostavnim vodom laka, što sprječava negativni vanjski utjecaj.

Čitaj više