Kako izolirati kineske željezne ulaznice za zimu

Anonim

Ulaz od metala koji su napravili rukama vrijednih Kineza bili su čvrsto naseljeni u apartmanima i kućama domaćih građana. I to ne iznenađuje, jer njihova cijena, relativno dobru kvalitetu izvedbe i mnoštvo izgled uvijek privlači i mani na ljude. Nažalost, takve strukture imaju jednu značajnu minusu - nedostatak snažnog sloja izolacije, koji je neprihvatljiv u našim klimatskim uvjetima.

Kako izolirati kineske željezne ulaznice za zimu

Topla kineska vrata

Kao i obično, folklorni obrtnici bili su brzo orijentirani u situaciji i pronašli načine da se izoliraju kineski platna vrata kako bi sačuvali dragocjenu toplinu u kući. Ispada da u prisutnosti minimalnog skupa čvora i vještina liječenja s njima, od proračunskih vrata je sasvim moguće napraviti pravi zid, koji neće proći bilo koji nacrt. Zvuči primamljivo, nije li to istina?

Ovaj članak predlaže opcije za to kako veze s vlastitim rukama može se izolirati s odvojivim i sve-u-poštom ulaznom platnu iz Kine.

Kako izolirati kineske željezne ulaznice za zimu

Zagrijavanje odvajanih vrata

Ova vrsta platna ima unutarnju opremu, koja je pričvršćena na jezgru kroz vijke. Postoje modeli u kojima unutarnji pokrivač uopće nije.

U početnoj fazi važno je odabrati pravu izolaciju. Potpuno je netočno misliti da je pjena ili mineralna vuna najoptimalnija opcija. Mnogo je vjerniji i profitabilniji uzeti polistiren, koji u početku ima gustu strukturu.

Kako izolirati kineske željezne ulaznice za zimu

Zatim je potrebno uspostaviti debljinu izolacije i njegovog područja, za koje je potrebno izmjeriti debljinu platna, bez napuštanja obloga s obje strane. Područje je instalirano elementarno: visina vrata se pomnožava s širinom. Ako postoji građevinska izolacija, u kojoj ne postoji unutarnja koža, list se dodatno stječe list organske ili vlaknastih ploča, koji zatim pokriva izolaciju.

Kako izolirati kineske željezne ulaznice za zimu

Nakon što je sve to dostupno, možete nastaviti s samom procesom:

  1. Uklanjamo unutarnju obrubu ili piti novi iz organskog ili drugog materijala.
  2. Ako je potrebno osobno napraviti unutar mreže, morate pažljivo provjeriti sve veličine i pripremiti rupe za ručku, brave, oči i druge stavke.
  3. Svaka metalna vrata ima unutar rebara krutosti, razmak između kojih je ispunjen izolacijom, i što je moguće bliže.
  4. Ako ste se zaustavili na polistirenu, ali kupili tanjuru veće debljine nego što trebate popraviti slučaj pomoći će vrućim žicama ili dugim i tankim hapsapom.
  5. Pjena ili druga izolacija se ne čiste samo između rebara, već i dodatno fiksirana s tekućim noktima.
  6. Uklonjeni smo uklonjeni preko obloga ili montiranjem novog, izrađene od ploče od vlakna. U potonjem slučaju, bolje je koristiti magnetizirani odvijač ili odvijač s magnetiziranom šišmiš, koji vijče nekoliko vijaka na svakoj ribbiness i na svim stranama krila vrata. Ako, zbog značajki dizajna, rebra krutosti u njima ne mogu se pričvrstiti, morate dodatno montirati uglove.
  7. Uz fazu zagrijavanja vrata izolacije za zimu bit će sveobuhvatan rezanje obloga vlaknastih ploča, koje je napravio brusni papir ili mala datoteka.

Članak o toj temi: učinkovite metode suzbijanja kukaca u kupaonici

Kako izolirati kineske željezne ulaznice za zimu

Što učiniti s delikatnim webom?

Naravno, bilo bi dobro ako su željezna vrata kineske proizvodnje u početku izolirana. Budući da je konačni proizvod skuplji, možemo uzeti opciju gospodarstva i poboljšati ga na temelju vaših sposobnosti. U slučaju kada dizajn ulaznih vrata ima trajnu ploču, morate se pripremiti za promjenu unutarnjeg pogleda na webu i napravite novu oblogu. Ali prvo stvari prvo:

  1. Vrata se potpuno oslobađaju pribora, smještene iznutra.
  2. Napravljen je dodatni okvir, kao na fotografiji. Za to, drvene daske su zabilježene na cijelom unutarnjem konturu weba, čija širina treba biti slična širina izolacije. Bit će bolje ako će se rupe pod samodostatnošću unaprijed pripremiti u metalnoj bazi, a njihov promjer će biti nešto manji od obornih pričvršćivača. U ovoj fazi preporučuje se popraviti nekoliko poprečnih zvučnika, a svi drveni elementi trebaju biti pričvršćeni kao čvrsto čvrsto na metalnu bazu.
  3. Samozakažni vijci trebaju biti sjebani produbljivanjem u drvu, mjesto fiksacije treba ugraditi s kit na stablu, nakon čega su svi drveni dijelovi definitivno obojeni ili nejasni.
  4. Kineska vrata se zatim ispunjena s odabranom izolacijom, koja je poželjna ne samo dobro pritiskanje i stisnite u novoređenu jezgru, već i za popravak ljepila pomoću vrste "zmaja".
  5. Sve je to pokriveno listom vlaknastim ploče željenim dimenzijama, koji je, opet, pričvršćen samo-crtanjem ili čak noktima do drvenih dasaka.
  6. Pjenavica guma se nadovezuje na vrh, koji se proteže visokokvalitetnim kožama. Potonji je pričvršćen određenim klinovima s dekorativnim ili skrivenim šeširima. Detaljnije, cijeli proces može se pratiti na videozapisu.
  7. Budući da nakon takve izolacije vrata bljeska, ona postaje mnogo širi, važno je kupiti odgovarajuće spojnice.

Kako izolirati kineske željezne ulaznice za zimu

U završnoj fazi važno je ispuniti montažnu pjenu sve šupljine i praznine između kutije i zida. Nakon njegovog sušenja, sve je nepotrebno smanjenje s akutnim nožem za pribora, a mjesto raskrižja je zatvoreno s kitom ili cementom.

Kako izolirati kineske željezne ulaznice za zimu

Alternativne metode

Ako se odlučite za zaštitu privatne kuće kineskih vrata, pokušajte osigurati nepropusnost svih njegovih šavova. Tada će biti moguće zagrijati dizajn popunjavanjem unutarnjih šupljina s vermikulitom ili perlittom.

Članak o temi: Drveni vješalica s vlastitim rukama (35 fotografija)

Pa ipak, ne žurite da biste se riješili drevnog ulaza platna. Pokušajte živjeti s dva vrata, između koje se formira zračni jastuk. Ima izvrsne sposobnosti izolacije zvuka i topline, te je vrlo sposoban zamijeniti vlastitu izolaciju stanica i održavati metalni list od smrzavanja.

Čitaj više