Cvatnje to učiniti sami

Anonim

Cvatnje to učiniti sami

Cvatnje - ukrašavanje prozora i balkona, koji postaje sve popularniji u našim teritorijima. Došli su do nas iz Europe, gdje je dugo bio pitanje časti svake ljubavnice smatra se da ima bogat cvjetni vrt izvan prozora.

Cvatkovi su ladice ili druge kapacitete koji omogućuju rastući vrt cvijeće ne u otvorenom tlu, već na svježem zraku.

Ovaj moderan i stvarni dodatak će postati izvrstan ukras vašeg prozora ili balkona. Osim dekorativne funkcije, cvijeće se nose i još jedan - zadovoljavaju želju da uzgajaju cvijeće od onih urbanih stanovnika koji ne mogu često ići u vikendicu ili slomiti cvjetne krevete na ulazu.

Gotovo sva biljka, uključujući ljekovite, može se uzgajati u kutijama na balkonu. To će balkona učiniti uistinu lijepom, pogotovo jer biljke mogu dodati dizajn.

Najjednostavnija stvar koju možete učiniti je kupiti gotove cvijeće. Oni su od plastike, drva, metala. Posebno atraktivne izgledaju kovani dekorativni cvjetnjaci na prozorima ili balkonu.

Zamršen uzorak izgleda sjajno, i ne bi se trebali bojati da će takva cvijet djevojka slomiti do kraja prve sezone operacije. Alois-Kovka nudi vam neobične, izvorne fljerje za Windows ili balkone.

Ako dobijete priliku da dobijete cvjetnu sobu, možete pokušati sami. Najjednostavnija stvar koju možete učiniti je da srušite drvenu posudu za tlo.

Međutim, da je cvjetni vrt "igrao" i privukao entuzijastične poglede, vrijedno je razmišljati o dobrim stablima. Osim toga, unutarnji ukras balkona treba kombinirati s dizajnom cvjetnjaka.

Reći ćemo vam kako napraviti s vašim rukama cvjetnicu za balkon.

Cvijeća radi sami

Najlakše je napraviti drvenu oblogu jeftinog plastičnog cvijeća. Tako možete spremiti na materijale, a spremnik u boji će biti atraktivan i ugledan.

Članak o toj temi: Vovers to učiniti sami: od ploča, grančica, grana

Takva drvena djevojka cvijeća ukrašavat će Provence u unutrašnjosti koja pozdravlja prisutnost živih boja i korištenje drvenih predmeta u okruženju.

Da biste napravili cvjetni, trebat će vam:

  • Četiri drvene police, pet veličina pet centimetara;
  • Osam panela šperploča, čija veličina ovisi o veličini posude;
  • Četiri drvena gumba na stupcima;
  • ljepilo za drvo;
  • rulet, olovka, pila;
  • Vijci za pričvršćivanje drvenih dijelova;
  • osam zatvarača;
  • Laka ili boje i četka.

Prvo morate izmjeriti dimenzije plastične posude i izrezati praznine iz šperploča.

Drvo praznine moraju biti barem centimetar širi i dva centimetra iznad izvornog spremnika u boji.

Također, praznine su izrezane od šperploča - oni će biti vanjski ukras bočnih panela. Bolje su napraviti centimetre deset manje od glavnih zidova.

Male praznine su odmah zalijepljene na veliko ljepilo za drvo. Dati radnike da se osuše.

Drveni stupci u kutovima cvjetnjaka trebali bi biti veći od plastičnih spremnika za pet do šest centimetara. Koristeći kutni pričvršćivači, vijak šperploča u stupcima.

Ostavite mali jaz, stalci će izaći na nekoliko centimetara po rubu šperploča s donjeg ruba, tako da voda koja se izlijeva tijekom navodnjavanja ne pokvari suptilni fauke.

Prikupljeni tackati ostaje samo da bi se donio na pamet. U kutovima na stupcima trebate staviti gumb. Alternativno, možete koristiti drvene praznine za ručke vrata u ovom slučaju.

Gotovna cvjetna soba mora dobro očistiti plitki kamenčić. Svaka obrta za kuću stabla treba pažljivo rukovati tako da ne izgledaju previše govno i neaktivno.

Prašina nakon brušenja je potrebno za brisanje vlažne krpe. Prije slikanja ili obloženog lakom, stablo vrijedi sušeno.

Cvatnje to učiniti sami

Konačno, završna faza slika je gotov okvir. Bolje je pokriti cvijet u nekoliko slojeva boje, ne napuštajući utore. Tako će drvo biti pouzdano zaštićeno od izlaganja vode.

Članak o temi: Ocjena najpoznatijih proizvođača kuhinja u Rusiji

Ne možete se zaustaviti postignutom i obojiti suho drveno cvijeće. Važno je ne pretjerivati, inače će izgubiti svoj izgled, a ometa dizajn.

Takva cvjetna soba, nakon što se konačno osuši, najbolje se stavlja na balkon. Bit će sjajno gledati na zatvorenom balkonu i unkroženim.

Prije sadnje neku vrstu cvijeća, pobrinite se da su u stanju rasti u zatvorenom tlu, inače će svi vaši napori biti uzalud.

Posjetite naš konstrukcijski forum kako biste saznali kako još možete ukrasiti balkon i stan. Nudimo vam mnogo izvornih ideja za stvaranje dizajna.

Čitaj više