Robovi: video lekcije s shemama i opisima

Anonim

Mnoge mlade žene brinu o svojoj obitelji i brinuti o zdravlju svojih najmilijih. Za njih je sjajan način da naučite kako plesti staze, video videa iskusni knitters pomoći da brže ovladate svim tehnikama. Zajedno s korisnom vještinom, skakač za početnike stječe mir za zdravlje svojih najmilijih, jer samo pletena odjeća daje toplinu i udobnost.

Ljudi pripadaju na različite načine za pletenje. Netko vjeruje da je to mukotrpno i zamorno zanimanje. A netko može živjeti bez vaših omiljenih žbica i crossboxa, stavljanje dijela moje duše u svaki proizvod. Ali bez obzira na to koliko je odnosa prema pletenju nemoguće ne priznavati da je to korisno i potrebno.

Kletanje u svakom trenutku pomogao je crivering stvoriti ekskluzivne stvari i uvijek izgledati moderno i originalno. I po želji, bilo koji hobi se može pretvoriti u uspješno poslovanje.

Ideje za inkarnaciju

Za početnike Oglavlje postoji mnogo načina da naučite kako koristiti korisnog plovila od Azov do sadašnje vještine. Uvijek lijepo u bilo koje vrijeme povezivanja moderne bluze ili izvorni džemper. Ali postoje proizvodi koji nisu podložni modi su uvijek relevantni iu potražnji. To su pletene čarape i tragove. Ogroman broj modela omogućit će vam da odaberete najpogodniju i funkcionalniju opciju. I rješenje u boji uvijek ostaje zaglavlje.

Vezati tragove pređe nekoliko boja samo u početku čini se teškim. Video lekcije će pomoći majstor način povezivanja dviju pjesama.

Kletanje za djecu je uvijek bila vrlo popularna. Mommees nastoje oblačiti svoje dijete vedro i moderno i, u isto vrijeme, ne brinuti o njegovom zdravlju. Ovdje su tople čarape i staze dolaze do prihoda, koji će se pomoći i odvojiti, te u vrtiću, i na putovanju.

Članak o toj temi: Što znači tattoo san hvatač

Evo nekoliko modela i za dječaka, a za djevojku:

Na izbor pređe za pletenje dijete mora se smatrati odgovorno. Ona mora biti:

  • izdržljiv;
  • higroskopan;
  • izvođenje topline;
  • hipoalergenne.

Stoga se preporučuje odabrati prirodnu pređu. Za čarape, prikladna je 100% vuna ili vuna s dodatkom akrila.

Glavna stvar je da vuna nije bodljikava, koju djeca ne vole. Pogotovo za djecu Fine Merino vune, vrlo je toplo, mekano i rijetko uzrokuje alergije.

Medicinske činjenice o prednostima pletenja

Liječnici su odavno dokazali da je pletenje vrlo korisno utječe na zdravlje. Oni koji su zainteresirani za bilo koju vrstu rude, znaju kako umiruju i opuštaju omiljenu aktivnost. Psiholozi su došli do zaključka da se tijekom pletenja radova živčanog sustava potpuno normalizira. A to je osobito korisno ako je profesija povezana s nervoznim preopterećenjima i stresom.

Na dlanovima postoje živčani receptori, koji se stimuliraju tijekom pletenja i povoljnih djela na mozgu. Kada se priprema za zimsku hladnoću, nemoguće je zaboraviti na muškarce koji su dugo cijenili praktičnost i udobnost proizvoda za pletenje. Najčešće se tragovi koriste kao kućne papuče. Stoga se za muškarce preporučuju da plesti od više volumetrijske pređe.

Ako su jednostavni modeli pjesama već ovladali, vrijeme je za početak složenijih opcija. Prekrasne papuče prati "pahulje", povezane s dvobojni jacquard uzorak, bit će izvrstan dar za sebe ili svoje voljene.

Jednostavna shema i opis procesa pomoći će dobiti zapanjujući rezultat.

Robovi: video lekcije s shemama i opisima

Robovi: video lekcije s shemama i opisima

Robovi: video lekcije s shemama i opisima

A za one igle koji žele vezati stazu klasičnim putem - na pet žličica, nudi se vrlo jednostavna i razumljiva majstorska klasa. Lijepa ženska modela 37.

Za rad, potrebno je pripremiti: 150 g poluideće pređe, 5 čarapa broj 2.

Pletena moda

Svaka iglanje je korisno znati moderne smjerove u boji i obliku kako bi originalne i moderne čak i tako jednostavne predmete odjeće, poput čarapa, čips, pletene papuče.

Članak o temi: svijeće s vlastitim rukama od voska krede kod kuće

Knit se nudi u novoj sezoni u sljedećoj shemi boja:

  • sve nijanse plave;
  • svijetle boje bobica;
  • Cijela paleta nijansa vina;
  • Boje dragog kamenja: ametist, smaragd, tirkizno;
  • Ali glavna boja sezone je lavanda i razne nijanse u lilu.

Robovi: video lekcije s shemama i opisima

Robovi: video lekcije s shemama i opisima

Robovi: video lekcije s shemama i opisima

Robovi: video lekcije s shemama i opisima

Robovi: video lekcije s shemama i opisima

Možete dobiti pravu ekskluzivnu stvar ako izvodite čarape ili pjesme u modernoj boji:

  • Strip - glavni favorit nove sezone. Bendovi mogu biti široki i uski, vertikalni i horizontalni. Glavna stvar je da su kontrastne;
  • Morska kombinacija bijelog i plavog, kao i bijele, plave i crvene;
  • Možete ukrasiti proizvode modernim rubovima ili tassolima;
  • zvijezde bilo koje vrste i veličine;
  • grabežljivi leopard ili tigrinske boje;
  • Glavni favorit sezone bit će pas. Shaggy njuška je pozvana da ukrasi odjeću, od kape za cipele.

Passcesesing Korisne vještine, nema potrebe da se tamo zaustavlja. Fantazija i ustrajnost pomoći će u stvaranju pravih remek-djela ručne kreativnosti, koje će oduševiti i uzrokovati ponos.

Video na temu

Još nekoliko lijepih modela za pletenje pjesama.

Čitaj više