Popravak proturavnih vrata to čine sami (fotografija i video)

Anonim

Kao što znate, unutarračna vrata mogu izgubiti atraktivne vrste tijekom rada. Međutim, nije potrebno odmah otići u trgovinu za kupnju, jer se sve vrste deformacija mogu lako eliminirati vlastitim rukama. Vrijedno je razumjeti da su unutarnja vrata traju i visokokvalitetne strukture, stoga nedostaci koji se pojavljuju na njihovoj površini ne mogu utjecati na parametre.

Takvi nedostaci poput otpuštanja, oticanje unutarnjih vrata, izgled praznina može se ukloniti neovisno bez pribjegavanja kupnji novih vrata.

Na primjer, glavni problem koji muči ljude, utore koji se pojavljuju između zidova i osnove. Zbog takvih ne-psihičkih utora, platno vrata počinje potpisati. Kao rezultat toga, vrata se mogu loše zatvoriti. Ali vrijedi razmotriti da popravak unutarnjih vrata s vlastitim rukama može biti čak i početnik. Blizu kvarova sebe, možete uštedjeti vrijeme i novac dobro.

Građevinski materijali za popravak

Trebat će vam:

  • ljepilo;
  • pritisnite;
  • piljevina;
  • lak;
  • montažna pjena;
  • Metalni uglovi;
  • Reiki;
  • boja;
  • Dowels.

Popravak proturavnih vrata to čine sami (fotografija i video)

Ako petlje oslabi i vrata su počela sagnuti, potrebno je popraviti ih uz pomoć odvijača.

Kako to obnovu vrata to radi s vlastitim rukama? Pre-u zidovima kutije radi 3 rupe ravnomjerno na dužini površina. Imajte na umu da se ove rupe treba približiti ispod kostila.

Uz pomoć tikla, zaključajte kutiju. Preostali nedostaci čine montažnu pjenu.

U pravilu, tijekom uštede vrata su nezgodna. Ali za ispravljanje kvarova možete to učiniti:

  1. Pričvršćivanje petlji se provodi (često se vrata spašavaju zbog oslabljenih petlji).
  2. Sljedeća faza povlači petlje.
  3. Često na pružanje povrede geometrije platna. U tom slučaju, morat ćete se vratiti na njega prethodnog obrasca: uzeti plan i tretirati ih.
  4. Ista metoda se liječi vrata buđenja. Ponekad se događa da se vrata ne mogu zatvoriti zbog zvonjaka platna. U pravilu se to događa povećanom vlažnošću atmosfere u kući. Zbog toga dodatna vlaga ne bi trebala pasti u sobu.
  5. Osim toga, tijekom zatvaranja vrata mogu formirati prazninu s kutijom. Da biste uklonili takav otvor, steći kutiju za regalu. Nakon pričvršćivanja tračnice, treba se liječiti s referencom i uklopiti se ispod vrata. Tada se izvodi boja.

Članak o toj temi: Kako napraviti vrata na valjcima vlastitim rukama

Što ako su vrata petljala?

U pravilu, svi ljudi pokušavaju staviti drvena vrata u kuću.

Popravak proturavnih vrata to čine sami (fotografija i video)

Ako se pojavio okvir vrata, potrebno je staviti klin ispod dna desne strane.

Ali vrijedi razumjeti da okoliš je snažno pogođen okoliš. Vrlo je često pucanje, bubre, disanje. Na primjer, ako vrata blijedi, najbolje je za njegovu obnovu. Metalni uglovi su najbolji. Izvršite popravak izgradnje sudara je jednostavan.

Da bolje oporavi vrata, pokušajte ih rastaviti. Uklonite ih s petljima i rastavljajte. Svi elementi dizajna morat će primijeniti poseban ljepilo. Zatim se platno može staviti u red, prikriti pukotine i mjesta gdje sušenje. Očisti vrata drže u isječcima i pričekajte dok ne ustane. Nakon toga, platno visi na petlji u kutiji.

Da biste popravili pukotine i odvojive mjesta, morate koristiti ljepljivu smjesu i pritisak. U obliku tiska može poslužiti kao teška stavka. Bit će korisno za vas da pritisnete platno odozgo. Uz pomoć ljepila, razne deformacije i praznine na dizajnu savršeno su popunjene.

Ako u dizajnu ima dovoljno dubokih pukotina, onda u ovom slučaju morate koristiti piljevinu i lak. SawDust - materijal za maskiranje takvih nedostataka.

Vrata snimanja mogu poslužiti jako dugo bez obnove. To zahtijeva samo ispravnu skrb za to. Svaka odlazna se može lako spriječiti. Trebali biste znati da takve deformacije na stablu brzo rastu tijekom vremena. Dakle, što prije pronađete i eliminirate male pukotine, to je veća vjerojatnost da neće pokvariti dizajn.

Instaliranje novih vrata

Popravak proturavnih vrata to čine sami (fotografija i video)

Dijagram ugradnja okvira vrata u otvor.

Naravno, ako su vrata stara, profitabilnije je kupiti nove stvari nego da se nositi s njihovom obnovom.

Pre-uklonite tkaninu s petlji. Eliminacija starog bloka vrata provodi se montažom.

Članak o temi: Kako postaviti zid fotografijama?

Zatim razmislite o instaliranju novih vrata. Najbolje je stjecanje prikupljenih proizvoda. U tom slučaju nećete morati obavljati dodatni rad.

Potrebno je instalirati šarke tako da udaljenost od dna i odozgo je oko 20 cm. Instalacija brave može se napraviti bušilice i dlijeta. Pokušajte pronaći zaključavanje na udaljenosti od 1 m od poda.

Zapamtite da je instaliranje okvira potrebno po razini. Nakon obavljanja posla, svakako okrenite otvori između zida i kutije. Pričvršćivanje PlatBorks je moguć tek nakon potpunog sušenja pjene.

Da biste instalirali vrata, koristite dlijeto, bušilice, titke i vijke, razinu vode, pjena za montažu, klinove, partner.

Također kupite više pribora. Imajte na umu da jeftina vrata, u pravilu, nije previše izdržljiva.

Čitaj više