Pica tkanina: sastav, primjena, recenzije, cijena

Anonim

Što je Picamach?

Za ljubitelje amatera i računalne igre, riječ "pikachu" (izvorni "izbirljiv") označava jedan od najpoznatijih pokemona, koji je postao simbol moderne japanske subkulture. PICAMAH zaštitni znak (ponekad "Pickocho") također se proteže na tkaninu, koji uključuje poliester i elastan (ne više od 6%).

Pica tkanina: sastav, primjena, recenzije, cijena

Dodavanje elastana daje materijal istovremeno proteže se u dva smjera (bi-rastezanje), iako postoje tkiva koja su izvučena samo patkom. Zahvaljujući tome, branje se ne brine i ne reagira čak ni prilikom mijenjanja volumena tijela (do određenog ograničenja, naravno) i pruža besprijekorno slijetanje na bilo koji oblik , Od ostalih materijala, koji uključuje Elastane, Pikachu karakterizira njegova tekstura, koja je upravo pogled na dragu prikladnu tkaninu, a njegove su boje suzdržane.

Gustoća jednog četvornog metra ovog tkiva je od 280 do 300 g, u skladu s kojima se određuje laganim i teškim sorti (svjetlo i havi, respektivno).

Teške sorte pikama obično su manje elastične, sadržaj elastana u njima ne smije prelaziti 1%. Također možete definirati dvije vrste teksture elastične kostime - uniformu i prugaste. Budući da su boje obje teksture točno podudaraju ili su suputnici, omogućuje vam šivanje haljine ili odijelo s izvornim kombinacijama glatkih i prugastih materijala u jednom modelu.

Odvojeno, treba reći o pikachu s dodatkom viskoznih vlakana, za proizvodnju čija je viskoza namotavanje oko poliesterske baze. Ovom metodom proizvodnje, visoka čvrstoća i sposobnost popravka obrasca svojstvenog poliestera kombinira se s higroskopnosti, propusnosti zraka i svojstava termostatskih viskoza. Sadržaj viskoze u Pikachu može doseći 30%.

Članak o temi: Dekoracije na Halloween to učiniti sami: uređenje sobe s fotografijama i videozapisima

Na međunarodnom tržištu cijena ovog tkiva ovisi o njegovom sastavu, boji, teksturama i proizvođačima.

Cijena četvornog metra Pikacho na međunarodnom tržištu počinje od dva dolara, tako da se ova tkanina odnosi na pražnjenje proračuna, a brojne recenzije dokazuju da je to idealno rješenje za one koji trebaju poslovno odijelo ili haljinu za nisku cijenu.

Svojstva elastične kostime

Pica tkanina: sastav, primjena, recenzije, cijena

Prednosti Pikachu su očite. To uključuje:

  • Elastičnost i elastičnost;
  • snaga i trajnost;
  • različite boje;
  • neuspjeh i nedostatak deformacije s produljenom čarapom;
  • propusnost zraka;
  • otpornost na prašinu i prljavštinu;
  • Jednostavnost skrbi;
  • Jednostavno rezanje, šivanje i uklapanje.

Kostim tkanina s elastanom ne sjedi nakon pranja, a ne možete moždani udar. Nedostaci ovog materijala, kao i bilo koje sintetike, trebaju uključivati ​​slabu termoregulaciju i malu higroskopnost. Ovi nedostaci su praktički lišen tkiva, koji uključuje viskozu, iako su oni, zauzvrat, manje otporne na habanje i ne čuvaju oblik.

Razne poslovne odjeće

Korištenje elastične kostimske tkanine ovisi o njegovom sastavu i debljini. Od svjetla Pikachu, možete šivati ​​bluzu, haljinu, tanku suknju, ljetnu jaknu ili laganu jaknu. Treba pamtiti da je najbolje da ovaj materijal izgleda kao izravni koncizni rezni modeli s vertikalnim šavovima i preporučljivo je pružiti nabore na haljini ili suknji.

Teško tkivo se koristi za poslovne odijela i strogu uniformu. Jednostavan za njegu, niske brzine i niske cijene je napravljen od idealnog materijala za šivanje poduzeća i uniforme, kao i za one koji žele razumnu cijenu da diverzificiraju svoj radni garderob.

Pica tkanina: sastav, primjena, recenzije, cijena

Još jedno široko područje uporabe elastičnih kostimnih tkanina je proizvodnja školskih uniformi. Oblikovana haljina, sundress, jakna, pikamach hlače ili suknja su jeftini i omogućuju aktivnu djecu da održavaju uredni izgled bez mnogo truda od roditelja. Osim toga, elastična tkanina ne sjaji pokrete i, kao što pokazuje recenzije, omogućuje djetetu da se osjeća ugodno čak i tijekom brzog rasta. Za dječju odjeću, upotreba elastičnog materijala je poželjnije, što uključuje viskozu s mekošću i dobrim higijenskim svojstvima.

Članak na temu: Čipke Učinite to sami kukičani: sheme s fotografijama i videozapisima

Poliester s dodatkom elastana i viskoza je lako skinuti i šivati, lako se navodnjavati pri šivanju. Ova tkanina je jako zarobljena, ali vrlo dobro čuva nabore i omogućuje vam da postignete dobro slijetanje na najjednostavniji Gag. U tom smislu, Picamach se široko koristi ne samo za uniformu i ured, već i za casual habanje.

Jednostavna njega

Unatoč niskom cijeni, odijelo ili haljina od elastične tkanine s pravilnom pažnjom za dugo vremena zadržala je pristojan izgled. Ovi proizvodi ne zahtijevaju željezo. Kostimi su bolji za čišćenje. Jakna bez obloge, suknje, bluze ili haljine mogu se isperiti u toploj vodi, dok je nježan način poželjan.

Nemojte koristiti izbjeljivač. Ako je potrebno, udar tkanine s unutarnjim toplom željezom (ne iskopanim).

Čitaj više