Upute Kako koristiti vrata presvlake komplet

Anonim

Je li moguće ažurirati ulazna vrata s minimalnim troškovima, ali pogled je na razini? Naravno, ovo je prikladno za ulazne presvlake vrata. Ovo je cjelina u kojoj je sve što vam je potrebno već je osigurano da radite kvalitativno, nakon što je dobio dobar rezultat. Na primjer, komplet za presvlake s pjenastom gumom već dolazi s nekom izolacijom. Dobro je korišten za metalne ili drvene vrata.

Upute Kako koristiti vrata presvlake komplet

Komplet za presvlake vrata

Svrha

Dermatin vrata presvlake komplet je materijal za dekorativnu završnu obradu, kao i toplinsku i buku izolaciju ulaznih vrata. Obično, standardni skup uključuje materijale kao što su:
  • završni nizovi;
  • Dekorativni vanjski premaz (umjetna koža);
  • dekorativni nokti;
  • Izolacija materijala.

Koristeći sve to, kao i vođenim uputama, lako se nositi s zadatkom čak i sa svojim vlastitim rukama.

Uputstvo

Kako sakriti vrata s kompletom za presvlake? Da biste odgovorili na ovo pitanje, morate pogledati upute. Pomoći će se nositi s ovim poslovanjem. I uz pravilnu uporabu svakog dijela i sve preporuke o uputama može se pokazati kao dobra ažurirana vrata.

  1. Prva stvar koju će web za obradu mora biti uklonjena iz petlji. Usput, treba napomenuti da ovaj trenutak zahtijeva posebnu pozornost. Ako se vrata s petljama ne uklone (i postoje takve domaće strukture), pribor je malo vjerojatno da će biti u mogućnosti učinkovito postaviti.
  2. Oprema je demontirana, to jest, oči, poziv, ručka, petlje, spojnice se uklanjaju. Jednom riječju ostaje čisto platno.
  3. Ako postoji vanjska brava na vratima, potrebno je i izbrisati. Nakon toga, možete nastaviti na daljnje radnje.
  4. Smanjuje komad za presvlake. To mora biti 2-4 cm više od stvarne veličine platna. Potrebno je učvrstiti materijal na kraju i nakon što ga ne crta.
  5. Prvo, izolacija je složena ako jest. Čim se materijal razgrađuje po cijelom platnu, mora se probušiti od krajnjeg dijela. Za to, tekući nokti su prikladni ili visokokvalitetni ljepilo.
  6. Valjani valjci duž cijele duljine vrata i širinu od 8-10 cm. Prvo su pričvršćeni.
  7. Nakon što je izolacija spremna, lice presvlake je superponirano. U početku, jedan pojas ruba do kraja je prikovan u uvrnutom obliku. Vrlo je važno da su rubovi dovoljni za konsolidaciju. Vezano je na nekoliko detalja, može biti obični mali nokti, oni najčešće dolaze u kompletu, ili zagrade iz klamerice namještaja. Ako su vrata drvena, postupak neće biti posebna složenost.

Članak o toj temi: Prijavite se za popravak balkona: Suptilnosti zakonodavstva

Upute Kako koristiti vrata presvlake komplet

Presvlake drvenih vrata je prilično jednostavna lekcija. Postoje setovi i za metalne platnene. Ali u ovom slučaju trebat će vam veći skup alata. Pogledajmo kako koristiti set za metalna vrata i da će to biti potrebno za to.

Alati i materijali

Ovisno o debljini metala, to će nužno trebaju bušilicu s promjerom za nokte, najčešće je tanko. Glavni objekti za rad s metalnim mrežom bit će:
  • bušilica ili perforator;
  • čekić;
  • Tišina;
  • nokti;
  • ljepilo;
  • PassionA;
  • odvijač.

Načelo se ne razlikuje mnogo od drvenih vrata. Ali vrlo je važno napraviti pravu oznaku. Tek nakon toga možete početi bušiti rupe i instaliranje tikla. Također je potrebno plakati izolaciju s posebnim ljepilom, poželjno po cijeloj površini platna. Nakon toga možete povući dermatin. Također je važno ispravno raditi sve raditi na prednjoj strani. Presvlake se mogu dodatno prikovati za platno.

Upis

Kada kupujete skup, vrlo je važno obratiti pozornost na crtež. Činjenica je da je za samopouzdanje bolje odabrati univerzalnu fakturu koja će pomoći da ne razmišlja o zglobovima i konačnom obliku. Ali ako je komplicirani crtež uhvaćen, zahtijevajući odabir, morate ojačati pozornost tijekom procesa presvlake.

Važno je shvatiti da se vinil, koji se koristi potpuni, unatoč vanjskoj snazi, može prekinuti u procesu rada s oštrim predmetima, tako da je važno pažljivo raditi.

Brtvilo i kutiju

Posebna pozornost se mora posvetiti kutiji. Potrebno je ploviti valjcima po svojoj širini tako da se estetika vrata ne izgubi. Također je važno pušiti izolaciju. Ne bi trebalo ometati vrata za zatvaranje, tako da je važno izumiti razmak između weba i kutije.

Instaliranje elemenata

Važno je ispravno izmjeriti i instalirati mjesta zaključavanja, oko i ručke. Slijedi da je dio materijala prisutan ispod elemenata, a zatim će postići rezultate.

Članak o temi: Kako obojiti vrata za staru: pripremu, tehnologiju

U zaključku ostaje da dodaje da tijekom rada platno mora biti fiksno, leži na nekoj visini.

Čitaj više